Zoals iedereen hieronder, smerige oplichter. Eerst niks laten horen, order geannuleerd voor ontvangst dus had nooit meer verzonden mogen worden. Toch verzonden vanuit China. Levertijd veel lan... Mehr ansehen
Een Boss joggingbroek besteld voor een belachelijk lage prijs. Domme ik. Na lang wachten ontving ik een merkloze flutbroek met een scheur er in. Na e-mailcontact met Zeta kon ik hem retourneren naar e... Mehr ansehen
Stom, niet van tevoren de reviews gelezen. Broek heren xl besteld, kindermaatje gekregen. Hele lange levertijd, want het blijkt opeens uit China te komen. Wilde dat natuurlijk retour sturen, maar dat... Mehr ansehen
OPLICHTERS! SCAMMERS! Helaas in de haast een pak besteld, pas daarna de reviews opgezocht (gebeurt mij dus nooit meer). Zoals iedereen al aangeeft, retourkosten exorbitant hoog (95 euro!), foto's opst... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichting
De website ziet er heel goed uit. Mooi besteld zonder de kleine lettertjes te hebben gelezen. Helaas want je krijgt echt troep binnen. Je betaald €100 euro en ik denk dat het nog niet eens €3 waard is in kwaliteit en terugsturen kost €52 euro dus dit ga je niet doen. Ik hoop dat die Louis blij wordt om mensen op te lichten met deze bagger en dat hij snel gepakt wordt. Mijn geld terug gaat hem nooit worden. Maar ik hoop dat niemand meer besteld.
Zeer slecht
Zeer slecht. Heb wat besteld. Word niet geïnformeerd over stand van zaken. Duurt drie weken al. Geen contact te krijgen. Ik kom uit bij een of ander bedrijf in Azië.
Blouse besteld voor mijn man
Blouse besteld voor mijn man, past niet dus vraag (4x) een retourlabel aan....krijg niks...dan een retourformulier die je bij het pakket in moet stoppen...vraag 10x naar een streepjescode want zonder kan DHL hem niet aannemen...waardeloos, kan er niks mee...zit nu met een blouse waar mijn man niks aan heeft...NIKS BESTELLEN DUS. !!!
HELAAS..
HELAAS... Had ik maar vooraf de reviews gelezen. Komt inderdaad uit China, dus lange levertijd (de website wekte bij mij de indruk dat je het snel in huis hebt...) En als je het retour wilt sturen, dan bedragen de retourkosten meer dan € 50,-!
Bestel nooit bij dit bedrijf
Bestel nooit bij dit bedrijf, je wacht weken komt t uit China . Past niet moet je eerst foto’s sturen dan mag je t terug sturen op eigen kosten NAAR China . Nu komt t op het retourlabel staat geen streepjes code dus post nl kan hier niks mee . Had m’n geld beter gelijk in de vuilnisbak gegooid was ik t ook kwijt geweest.
Koop nooit bij Zeta Mode
Koop nooit bij Zeta Mode. Alles komt uit China, lange levertijd dus, maar dit wordt niet vermeld. 100% dropshipper.
Klopt niets van de maten. ZERO sterren.
Ik heb zeta-mode uit de lucht laten…
Ik heb zeta-mode uit de lucht laten halen na te zijn opgelicht. Dank aan de service provider. Mijn geld is helaas wel weg…
Afzetters
Let op het is nu
Zete mode.com geworden ipv Zete mode.nl.
Adres onder Com is hetzelfde als onder NL. Is in Woerden.
NIETS BESTELLEN HIER !
SCHANDALIG Zeta-Mode uit Woerden
SCHANDALIG Zeta-Mode uit Woerden. Chinese junk, te klein en waardeloos. Retoursturen moet naar China, dit is tegen de wettelijke regels in Nederland en kost vaak meer dan de aanschafwaarde.Ze adverteren met EENVOUDIG RETOURNEREN, ze misleiden consumenten!
Het is te duur voor wat je krijgt ik…
Het is te duur voor wat je krijgt ik heb 2 Hugo broeken gekocht per stuk €39,99, wat ik heb gekregen gewoon een Chinees troep, srry hoor de broeken zijn echt geen €40 pst waard hoor. Ik hep er onwijs spijt van. Retour zenden is een hele gedoe. Niks bestellen is echt zonde van je geld. Dit is een dropshipping site. Met alleen troep voor hoge prijzen.
Zeta-mode.nl is a scam
If I was able to score this a zero, that would be the correct rating. Total scam, no retour policy, incorrect clothing. They claim to be a Dutch based website, even showing PostNL as logistic partner. It's pure drop shipment be aware and don't purchase from Zeta-mode.nl.
Scam order
Scam order: #ZETA8796 item never came. It feels like I paid them to terrorize us further.
Oplichters!
Zeta mode is foute boel
Zeta mode is dropshipper van de slechtste soort: weken wachten op artikel, allerslechtste kwaliteit, troep uit China
NIET kopen bij Zeta Mode, Chinese TROEP!
NIET kopen bij Zeta Mode. Complete troep. Zwembroekje valt al uit elkaar als je er naar kijkt, Chinese rommel. Ik mag het retourneren naar China. Haha, lachertje. Kost me minstens zestig euro voor een zwembroek van 38 euro. Ben helaas mijn geld kwijt, dat is wel duidelijk.
Oplichters bovenste plank
Complete troep. Duurt een eeuwigheid voor je product aankomt en is vervolgens de maat van een liliputter. Ook kloppen de stoffen niet. Alles is nep en van plastic terwijl ze marketeren alsof het linen is. Retour is helemaal lachwekkend 60 euro terug naar China! Wrm worden zij toegestaan op insta? SCAM!
Doet zich voor als NL bedrijf
Doet zich voor als NL bedrijf. Komt regelrecht uit China na weken wachten - compleet rotzooi kleding - had ik zelf in elkaar kunnen stikken. Inmiddels in de prul, geen zin om achteraan te gaan - wat ze natuurlijk verwachten. Had Trustpilot moeten checken...oplichters uiteraard
Bestel AUB niet. Producten zijn te duur en van slechte kwaliteit
Dit bedrijf doet alsof zij producten van goede kwaliteit verkopen en dat de bestelling snel geleverd zal worden, niks is minder waar.
De producten van slechte kwaliteit komen uit China en de zending duurt 2 weken voordat het geleverd is.
Erger jog als je de producten wilt retourneren moet dit op eigen kosten met track & trace.
Heel jammer dat deze website nog niet offline gehaald is.
Ik wil iedereen waarschuwen om AUB hier niet te bestellen.
Ik ben jammer genoeg erin getrapt
0 Stars
If I could give no starts I would. This company scammed me. On their website I found some pants that I thought I could wear when I teach. I'm a ballet teacher. The pants arrived late. The pants were not sized properly on their website so they did not fit me. When I tried to return the pants, they told me I could exchange the pants for a small fee of €9.99. This was not mentioned on their website. When I told them I wanted a return label to return the pants for a full refund, they told me the return shipment would be at my own cost. This was not mentioned on the website under their Return and Refund Policy page. The return cost would have been over €52 and the cost of the pants was €39.95. When I pointed out to them that the return costs more than the product they were unsympathetic but wanted to know if they could help me with something else. I never take the time to write bad reviews, but this company is a scam. I'm a ballet teacher and, like most teachers across the world, I have to cover the costs of my own supplies. I'm only writing this here because I don't want them to take advantage of another person. I highly recommend that you do not order from them. Its a scam!
Zeta Mode is oplichterij
Ik heb een Jack, maat XL besteld in verwachting, dat het uit Nederland zou worden geleverd. Maar naar enkele weken kwam een pakketje uit China door de brievenbus, maat XS. Maar terugsturen moest naar China op eigen rekening! Ik heb het halv juli terug gestuurd maar tot heden nog geen geld terug!
Pure OPLICHTERIJ ! ! !
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.