Montus Business Academy Bewertungen 172

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser. Han var sjov, godt tempo så alle kunne følge med, god til at lære fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke så meget... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har deltaget i Nudging og commication. Det var en blandet fornøjelse. De principper der blev undervist i som f.eks. at bruge eks fra hverdagen, blev ikke andet i særlig stor udstrækning. Nudgin... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har deltaget i Nudging og communication Overordnet synes jeg kursus var godt, både med præsentation af mulige principper, samt en faglig dygtig instruktør. Ud fra min optik fik vi alle nogle vær... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har deltaget i et kursus, der hed Copilot til Microsoft 365. Underviser var meget engageret og god til at få mig til at holde fokus og følge med. Jeg er blevet meget klogere på hvad Copilot med li... Mehr ansehen

1. Unterricht
  2. Erwachsenenbildungsstätte
  3. Computerschule
  4. Bildungseinrichtung
  5. Software-Schulungsinstitut
  6. Schulungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der udbyder kvalitetssikrede og højaktuelle kurser, konferencer og uddannelser til modne erhvervsfolk, som ønsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Alle arrangementer afholdes i luksuriøse, 5-stjernede hotelomgivelser og sker i samarbejde med en lang række yderst kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var et rigtigt godt kursus…

Det var et rigtigt godt kursus "Personlig planlægning og effektivitet" og meget dygtig og engageret underviser - men det var vitterlig ringe stole - når man skal sidde en hel dag - bør det være stole og borde der kan justeres - derfor kun 4 stjerner

11. November 2025

Kære Bo

Tak for din ærlige og fine anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du havde udbytte af kurset og oplevede underviseren som både dygtig og engageret 😊

Du har helt ret i, at komforten betyder meget, når man sidder en hel dag – og kommentareren om stolene tager vi bestemt med videre.

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele både ros og feedback – vi håber at se dig igen på et af vores kurser!

Adfærdsdesign og Nudging

Rigtig godt kursus, som jeg kan bruge i det daglige både på job og hjemme.

Særdeles god underviser, som kunne holde os igang både med opgaver og tale.

11. November 2025

Kære Janne

Tusind tak for dine søde ord – det er virkelig værdsat!

Det glæder os at høre, at kurset har givet dig værdi både i dit arbejde og derhjemme, og at underviseren har været både engagerende og inspirerende.

Tak fordi du valgte Montus som kursusudbyder, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen igen på et af vores fremtidige kurser. 😊

Virkelig godt kursus

Jeg deltog i kurset "Personlig planlægning" og fik virkelig meget ud af det - det er et af de bedste og mest konkrete kurser, jeg har deltaget i, og jeg kunne bruge det med det samme.

Kære Heidi

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at kurset levede op til dine forventninger, og at du fandt indholdet både konkret og relevant.

Tak fordi du valgte at deltage hos os – vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen på et kursus hos Montus.

Personlig planlægning

Jeg deltog i "personlig vagtplanlægning", hvilket efterlod mig med flere brugbare værktøjer, mange aha oplevelser og værdifuld sparring og vejledning.
Kompetente. lyttende og undervisere der var gode til at lære fra sig og inddrage kursisterne.

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du fik så meget ud af dagen. Vi er virkelig glade for, at du gik derfra med nye perspektiver og konkrete værktøjer, du kan bruge i praksis.

Vi håber meget at kunne byde dig velkommen igen på et senere tidspunkt.

Personlig planlægning

Jeg deltog i kurset "Personlig Planlægning".
Det var super godt og brugbart. Redskaber jeg straks kunne gå hjem og bruge i min hverdag.

Kære Lotte

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at "Personlig planlægning" har givet dig konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag. Det er netop den værdi og effekt, vi stræber efter at skabe på vores kurser.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber meget at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på et af vores kurser igen i fremtiden.

Rigtig godt kursus

Rigtig godt kursus

8. Oktober 2025

Kære Louise

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det godt at høre, at du har haft en god oplevelse med kurset!

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback, og vi håber at få muligheden for af at byde dig velkommen igen en anden gang.

Grundlæggende ChatGPT kursus

Jeg deltog på grundlæggende ChatGPT kursus, og havde ikke de store forventninger. Men endte dagen med at være blevet meget klogere, og følte virkelig at jeg nu har fået et godt indblik i hvad ChatGPT kan hjælpe mig med i mit arbejdsliv og privatliv. Underviseren var god til at tilrettelægge dagen efter os deltagere og vores viden og behov, og stedet vi var på, var virkelig lækkert.

21. August 2025

Kære Rikke

Mange tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at kurset har givet dig ny viden og inspiration, og at du har haft en god oplevelse med både underviseren, indholdet og rammerne.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på et af vores kurser igen i fremtiden.

Anbefales

Kursustilbud om konflikthåndtering gennem mit arbejde, med en dygtig oplægsholder og jeg fandt det utrolig spændende og lærerigt. Anbefales.

3. März 2025

Kære Sandra

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at kurset i konflikthåndtering har været både spændende og lærerigt for dig. Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse med både vores underviser og indholdet.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden, og ønsker dig alt held og lykke på din videre færd.

Fint og operationelt Excel VBA kursus

Fint og operationelt Excel VBA kursus. Venlig og vidende underviser.

13. Januar 2025

Kære Dennis

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores Excel VBA-kursus. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at både kursets indhold og underviseren levede op til dine forventninger.

Vi håber at kunne byde dig velkommen på et af vores kurser igen i fremtiden!

De bedste hilsner
Montus Business Academy

"Følelsesmæssig intelligens" - fantastisk kursus

"Følelsesmæssig intelligens"
Fantastisk kursus i lækre rammer, med en super underviser. Engageret, god til at formidle og ikke mindst til at inddrage os kursister.
Gik hjem med hovedet fyldt af tanker, refleksioner, og ikke mindst med rigtig godt humør.
Og måske vigtigst har det givet mig øget overskud og rummelighed i hverdagen med kollegaerne.
Ville ønske for alle at de kunne få lov at deltage.

21. November 2024

Kære Iben

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget at høre, hvordan kurset har gjort en forskel for dig – både professionelt og personligt. Vi er glade for, at du har haft en så positiv oplevelse, og vi håber at kunne byde dig velkommen på et af vores kurser igen i fremtiden.

De bedste hilsner
Montus Business Academy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelige et godt og lærerigt kursus…

Virkelige et godt og lærerigt kursus med meget inspirerende og gode undervisere, som kan holde gejsten oppe på selv et meget komprimeret kursus
Kan kun anbefale Montus Business Academy's kurser. De har virkelig en høj standard.

20. November 2024

Kære Henriette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Caisa // Montus Business Academy

"Personlig planlægning" kursus

"Personlig planlægning" kursus
Super kompetent underviser, god blanding af teori / oplæg og praktiske opgaver i små grupper, lækker morgenmad + frokost og kursuslokaler (Hotel Marriott, Kbh.)

7. November 2024

Kære Vibe

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores kursus i personlig planlægning. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Caisa // Montus Business Academy

Lederevent 23/8-24

Jeg havde oprindeligt tilmeldt mig sekretærevent, da jeg synes programmet så spændende ud, men måtte afmelde 2 måneder før. Hos Montus tilbød man så at jeg kunne deltage i Lederevent i stedet. Begge events var gratis, så meget flot af Montus at tilbyde alternativ.

Jeg fortrød bestemt ikke min deltagelse i Lederevent. Det blev en yderst inspirerende formiddag og selvfølgelig var indlæggene også appetitvækkere til betalingskurserne, men jeg synes, jeg fik meget med hjem. Jeg fik en vitaminindsprøjtning til mit lederskab - både på det personlige og arbejdsmæssige plan.

Det er ærgerligt, at kurserne ligger i den dyre ende. Måske mindre mondæne omgivelser kunne sænke prisen, så det blev nemmere at få godkendt deltagelse på et af de mange virkelig spændende kurser. For selvom de flotte omgivelser og lækre buffeter netop er lækre, så er det jo det faglige indhold, der trækker.

23. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr