Ko og Ko - en mere bæredygtig livsstil Bewertungen 652

TrustScore 2.5 von 5

2.6

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg lavede en testordre, inden jeg købte stort ind af andre dyre ting jeg skal købe. Jeg oplevede lang leveringstid, svær at komme i kontakt med og fejl i min levering - samt efterfølgende ingen sva... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helt sikkert nogle lækre dråbeformede ammeindlæg, men der var desværre ikke nogen størrelsesangivelse, så da mine to par ankom var de alt alt for store. Jeg har ikke små bryster, men selvfølgelig hel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har både haft bestilt lånepakke, bestilt stor ordre, haft reklamation og bedt om momsrefusion ifm. bopæl i udlandet. Servicen har bare hele vejen igennem været i top; hurtig leverance, fine prod... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg synes, at det er heller ikke i orden at sælge papirsindlæg til stofbleer som er ikke 100% nedbrydelige, og informere, at de må godt smides ud i en toilet, selvom faktisk en producent siger helt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Ko og Ko - en personlig og hyggelig netbutik med et meget stort udvalg i moderne stofbleer og tilbehør samt udstyr til baby og børn. Moderne stofbleer har mange fordele for dit barn, planeten og din økonomi. Moderne stofbleer er mere åndbare end engangsbleer og opretholder den naturlige fugtbalance i huden. Mod huden har barnet stof - altså tekstil ligesom din T-shirt eller din underbuks. Det er altså helt naturligt. Du minimerer affaldsmængden ved at vælge moderne stofbleer, og vasker du miljøvenligt og hængetørrer dine bleer, kan du nedsætte dit CO2 aftryk med op til 75% kontra engangsbleer. Den økonomiske fordel er mærkbar, især hvis du passer på dine bleer og bruger dem til flere børn. Når dit barn skal af med bleen, så har vi et bredt udvalg af gode trainingpants, det er en underbuks med ekstra sug og vandtæt lag. De er geniale i overgangsperioden. Se også vores store udvalg af babyudstyr og tjek også de økologiske barnevogne fra Naturkind, den eneste med GOTS-certificering. De er utroligt lækre og kvaliteten er i TOP. Til mor har vi stofbind og menstruationstrusser, det naturlige valg under din menstruation. Undgå svamp, kløe og ubehag og vælg stofbind. Vi elsker bæredygtighed og god kvalitet, så kan det nemlig holde i mange år. Vi glæder os til at se jer i butikken og vi vil gøre alt for at du får en god shoppe-oplevelse! KH Mads og Malene, Ko og Ko

2.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Line er utrolig god til at vejlede mht

Line er utrolig god til at vejlede mht. produkter og svarer meget hurtigt tilbage. Jeg har tidligere købt nogle moderne stofbleer brugt, som desværre ikke var af bedste kvalitet. Derfor er det skønt nu at have nogle helt nye som bare virker! Jeg kan kun anbefale!! Jeg startede med at bestille en prøvepakke for at undersøge hvilket mærke der passer vores søn bedst! Derefter har vi købt en pakke med Bigger best bottom da vores søn er godt i stand! Sugeevne og pasform er helt perfekt!

21. August 2019

Hurtigt og nemt

Det var nemt at bestille varerne særligt med den gode mængde information på hjemmesiden, og de ankom hurtigt.
Jeg er særligt glad for at kunne prøve nogle produkter, som jeg ellers var bange for, at jeg skulle bestille hele vejen fra USA, i en dansk butik.

19. August 2019

Fantastisk butik

Fantastisk butik, vejledning og varer i top. Jeg har handlet stofbleer og baby tilbehør i et par år og var meget tilfreds. Super god kundeservice, Line er tilgængelig og hjælper gerne, hvis man er i tvivl om noget, og så er hun også super sød. Får jeg endnu en baby vender gerne tilbage ;)

6. März 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sløv håndtering af reklamation

Umiddelbart hurtig håndtering af min ordre - men desværre meget langsom håndtering af en efterfølgende reklamation.

Update: ca 3 uger er der gået fra jeg reklamerede over en ny vare til jeg modtog erstatning. Det er meget nemt for jer at give skylden til leverandøreren, men ultimativt ligger ansvaret hos jer - og den aftale I har indgået med dem.

Update 2:
Jeg vil alligevel godt give jer en ekstra stjerne - jeg fik trods alt lov at beholde betrækket m fejlen og kunne selv sy det nemt. Opdagede først i dag at Hanne også havde lagt en hilsen ved - tak for den.

25. September 2018
Ko og Ko - en mere bæredygtig livsstil-Logo

Antwort von Ko og Ko - en mere bæredygtig livsstil

Kære Merete
Det forstår jeg godt, du synes. Desværre er det ude af vores hænder, når leverandøren vælger at sende et helt nyt betræk direkte til dig. Jeg har rykket hende igen, og håber du får det meget snart. Ellers kontakt mig endelig igen, så finder vi en anden løsning.
Kh Line

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service + gode priser

Super god og hurtig service + gode priser.

Jeg sendte en ordre til Ko og Ko kun dage inden vi skulle ud at rejse, men tænkte - eftersom at deres leveringstid er 1-2 hverdage - at det ville være forsøget værd at se, om pakken ikke ville komme frem inden vi tog afsted.

For en sikkerhedsskyld skrev jeg også mail med anmodning om hurtig afsendelse, hvis det var muligt.

Jeg fik hurtigt og venligt svar.

Anbefales på det varmeste :)

19. Juni 2018

Fantastisk service!

Fantastisk service og virkelig godt udvalg. Line sidder altid klar til at hjælpe med alt hvad der hedder stofbleer, både på mail og telefon. Jeg kunne ikke være mere tilfreds og min mand og jeg har været stamkunder siden jeg blev gravid. Vi har flere gange lavet specialordrer og bedt om hjælp og er hver gang blevet mødt af den samme gode service.

Der bliver altid sendt en lille håndskreven hilsen og en overraskelse med ens pakker, som bliver sendt på den miljøvenlige måde (i genbrugskasser).

8. März 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr