Camilla F Bewertungen 36

TrustScore 4 von 5

3.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos frisør Camilla F. Fra start til slut var behandlingen både professionel, behagelig og udført med stor ekspertise. Julie er utrolig dygtig til sit hån... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nydelig og behagelig oplevelse hvad kan man sige? Jeg kom ind som hulemand og gik ud som Mr Charlton og scorede lige bartenderen inde på landutten bag efter Camilla f i Sæby kan sgu klippe hår. Bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har I dag været i salonen for både selv og få børnene klippet.. alle 3 børn blev klippet super flot og smart. Min dreng havde et billed med at en kendt fodboldspiller som han gerne ville have hår... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev klippet d. 10 marts, og i dag hvor jeg har haft lov til at se lidt på håret, der er 2,5 cm forskel på længden i hver side, samt de curtain bangs jeg fik lavet er slet ikke curtain bangs, og oven... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Friseur
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  4. Friseursalon
  5. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos CamillaF har vi altid fingeren på pulsen og følger med de seneste trends og tendenser inden for herre- og damemode | Book en tid i en af vores 3 saloner her

Kontaktinformationen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

36 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK!

Lang historie kort, blev jeg fejlfarvet ikke nok med 1 men 2 gange! Jeg gik fra salonen med HELT ødelagt og knækket hår, et resultat som ikke matchede det ønskede, og en generelt frygtelig behandling især fra Camilla selv.
De har tydeligvis ingen viden om afblegning, kundeservice eller hvad det indebærer at drive en frisørsalon.

ALDRIG vælg Camilla F i Frederikshavn!

20. Juli 2024

Bookede tid hos CamillaF i Skagen

Bookede tid hos CamillaF i Skagen, for at få lyse striber i mit hår, MEN kom hjem med en blanding af gule og orange striber. Ringede der ned for at fortælle, at jeg ikke var tilfreds med resultatet. Fik en ny tid to dage efter, for at få det lysnet mere op, men gult er det stadig, dog med lidt grå totter nu, ØV HVOR ER JEG SKUFFEDE.

Mit hår er nu mega tørt, det knækker og ligner en høstak.

Og det skal lige siges at jeg havde vist billeder af, hvordan jeg ønskede mig det kom til at se ud.

25. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Endnu en skuffelse

Endnu en skuffelse
Har været der 2 gange og vist billeder af, hvordan jeg ønsker mit hår skal se ud…..
Selvfølgelig fik jeg noget andet! De lytter ikke til kundernes behov.
Også kaffen er forfærdelig fra pulveret!
Anbefaler ikke og vil aldrig gå igen

19. Juni 2024

fejl på fejl

Første behandling med striber var fint fordi de skulle rette op på en forkert farvebehandling af anden frisør. Dog var der steder hvor det var plettet, fordi farven ikke havde mættet.
- jeg fremviste billede af drømmefarven som er en ash Brown Cold som spil i mit mørke hår.

Jeg fik af vide jeg skulle komme ind igen også få striber i igen og derefter en toning før jeg kan opnå den kolde brune farve.

Jeg får 2. Behandling 2 uger efter og ender som helt blondt i gulligt/grå skær. Hun påstår hun misforstod og troede jeg ønskede den lyse farve i hårspillet (som var mørkt hår med spil) som på billedet ?? Det er vildt mærkelig begrundelse. Sendte billede sf forskellen det kunne de godt se det var langt fra.
- de tilbød en glossing - og regnede med den ville være på ash Brown cold, men nej blev brun håret med meget rød skær. Da jeg kommer hjem oplever jeg gule pletter her og der… dybt dybt skuffende.

Dermed er alt den afblegning fuldstændig spildt. Mit hår er ødelagt og måtte klippe 8-10 cm af mit smukke hår.

Har nu hjemmefarvet det mørkebrunt… får heldigvis pengene tilbage for den sidste behandling.

Men det er mig en gåde det går så grueligt galt ved en frisør. Det gør mig ked af det - en ting er pengene, men mit hår betyder alt for mig…. Av av

18. April 2024

Skuffende

Jeg gik med et billede for at få klippet mit hår, og jeg sad i stolen i 2 timer, fordi personalet ikke kunne klippe mit hår som på billedet. skuffende. og mange penge.

12. Juli 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Skulle have klippet maks 5 cm af - bare det slidte. Endte med at blive omkring 10-15 cm - da frisøren var ukoncentreret og kiggede ud af vinduet. Hun prøvede at rette op på det. Havde en hår-længde der gik under brystet og nu går det kun til skulderen…
Tog dog til en anden frisørsalon 3 dage efter - for at se om de kunne rette det til, da håret foran var blevet meget kortere end bagved og jeg kunne se at det ikke var lige klippet i siderne.
Den anden frisør var meget overrasket over hvordan jeg kunne være blevet klippet så skævt og så kort nogen steder. Hun rettede det til, så det ser nogenlunde ud nu og så håber vi at det vokser hurtigt ud igen, så jeg kan få rettet det sidste til. Hun kan ikke forstå det var en uddannet frisør jeg var blevet klippet af først - hun sagde at det så ud til det var blevet skåret/revet af i stedet for klippet af.

Rigtig dårlig oplevelse ved CamillaF i Frederikshavn - vil ikke anbefale stedet til nogen.

24. April 2023

Virkelig god service

Virkelig god service, fortæller hvad de laver og hvorfor. Mega pænt resultat og fair pris 😊👌 kæmpe tak til Malene .

12. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Idag blev min 3 årig søn klippet af en…

Idag blev min 3 årig søn klippet af en mega sød, rar og professionel frisør. Stolen var en sej racer bil og selvom det var hans første klipning nogensinde var hun god til at tag sig af ham, dejlig oplevelse 😌 vil stærkt anbefale herfra.

Mvh Loui Sommer

23. Juli 2022

Dygtige og god service 🌸

Jeg har kun haft rigtig gode oplevelser med CamillaF i Aalborg. Altid skide god service. Jeg bliver farvet og klippet af Cindy, og det kan varmt anbefales ❤️

25. Januar 2021

Skaldede pletter og sår

I oktober ‘19 fik jeg lavet permanentkrøller af Henrik i salonen i Aalborg. Han virkede fra start usikker på, hvad det egentlig var han havde gang i - forståeligt nok. Resultatet blev nemlig således, at jeg fik væskende brandsår på begge mine ører, fordi han ikke havde holdt nok øje med mit hår mens væsken var i. Derudover havde spolerne fået lov at hvile på mine ører under processen. Jeg klagede over at jeg følte en brændende fornemmelse i ørerne hvortil han svarede at jeg lige måtte holde ud 1,5 minut endnu. Krøllerne endte med at holde i maks 1 uge før de gled ud og lignede hø. Da jeg besøgte en anden frisør et par måneder efter gjorde hun mig opmærksom på, at samtlige totter af mit hår var brændt af. Jeg havde altså gået rundt med skaldede pletter efter mit besøg hos Henrik. Frisøren var generelt dybt forarget over, hvordan Henrik havde gået til opgaven på, og betegnede det som en omgang sjusk. Da jeg konfronterede Henrik hos Camilla F, afviste han blankt og mente fortsat at det skyldtes, at jeg var allergisk overfor permanentvæske. Mig bekendt er ætsende væsker og bar hud ikke en god kombination, så hans teori om allergi holder simpelthen ikke stik. Salonen tog intet ansvar, og jeg fik ingen af mine 1000kr refunderet - det eneste jeg kunne få var en gratis shampoo. Nej tak.

17. Juni 2020

Salon i Aalborg

Salon i Aalborg
Der er så meget service i den salon at det er en fryd. Ofte medbringer jeg børn - både til klip af dem eller ved egen klip og der er altid plads til at de kan være der så hverken mor eller børn behøver at stresse. Det giver en rolig klippe-oplevelse og når sønnen på 4 år skal klippes er der ingen tvivl om hvem han vælger. Særligt tak til Maiken :D

1. März 2019

Kan desværre ikke give mindre end én⭐️

Kan desværre ikke give mindre end én⭐️
🔴💇🏼‍♀️ ANMELDELSE💇🏼‍♀️🔴
CamillaF Frederikshavn

- værd at læse!

Da jeg skal være brudepige til min søsters bryllup om få dage, ringede jeg desperat rundt til de forskellige frisøre her i byen for at bestille en tid til lyse striber, men alle var fuldt booket. Så jeg fik “heldigvis” en tid hos CamillaF i frederikshavn idag den 4/6. kl11.00. Og omkring kl14.00 var jeg færdig med mine behandlinger (reflekser i bunden, og en toning i resten af håret). Jeg går op og betaler, og regningen lyder på 1.610kr.. 1.610kr!!!!😳
Jeg går ud af butikken, lidt skeptisk for da jeg ser mit spejlbillede i butiksruderne, er det gult, ikke bare gult men faktisk mere gult end da jeg kom.

Jeg vader tilbage til frisøren, siger så at jeg er meget utilfreds med resultatet, for ideen var netop at få alt gult væk, så håret fik en kold lys farve hvilket ikke var hvad jeg gik derfra med, tværtimod. De kigger på hinanden, taler lidt frem og tilbage, og forsøger at få mig overbevist om at håret altså IKKE er gult. Jeg er stædig og de beslutter altså alligevel at give mig samme behandling som jeg fik før en gang mere. Frisøren spørger efter hver endt behandling, hvad jeg syntes om farven. Jeg siger da at jeg synes det stadig er meget gult. Hvortil hun svare “ej, det er altså blevet lyst, og vi kan altså ikke gøre mere”. En hver anden frisør ville have givet mig ret i, at håret var gult. Så egner man sig ikke som frisør hvis man er så påståelig og ikke engang kan se et gult stænk i mit hår!🤨

Det resulterede i 7 timer i frisørsalonen, 1.610kr fattigere, endnu mere gyldent hår end da jeg kom, da det eneste de har formået er, at trække det gule ud i hele håret.. Og en hovedbund som er helt øm og rød, et hår der er knas tørt og glansforladt!! Ikke nok med det, er mit hår simpelthen bare ødelagt, hvilket jeg er sønderknust over at skulle se sådan ud til min søsters store dag. Mildt sagt får de en sur smiley her fra!!😡
Andre frisøre havde idet mindste forsøgt bedre, eller givet penge retur som en service.
Det må være en ommer CamillaF!😤

4. Juni 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr