vejlebolarsen.dk Bewertungen 103

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev som sædvanlig rigtig godt modtaget i receptionen, både ved bestilling af tid, ved aflevering af bilen samt ved afhentning. Blev igen rigtig godt informeret om bilens stand samt, hvilket arbejde... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

har købt bil og fået serviceret samme bil, alt er gået så godt, og jeg er blevet mødt venligt og kompetent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft min leasingbil til service (Peugeot 208). Jeg bookede en tid online, hvorefter at jeg blev ringet op for at få bekræftet aftalen allerede dagen efter. Jeg fik dog brug for at rykke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt en bil til prøvetur klokken. Ankommer 10 minutter før, hvor prøvebilen kører fra stedet. Fik at vide, at den var tilbage om lidt. Efter 45 minutter var den fortsat ikke retur. Ingen bekl... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

AT HANDLE MED BILER ER EN TILLIDSSAG Hos Vejlebo & Larsen kan du altid regne med at få en kompetent og ærlig rådgivning, når du skal handle bil. Vi sætter en ære i at være et lokalt bilhus med tæt kontakt til vores mange loyale kunder, som har fulgt os i årevis. En tæt kontakt der betyder, at vi kender både dig og din bil, og derfor altid kan yde dig den bedste service både ved handel, reparation og vedligeholdelse. Kig ind – hos os er du altid velkommen til en god bilsnak. Vejlebo og Larsen – din lokale bilforhandler i Holbæk og Roskilde

3.7

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Servicetjek hos Opel-Peugot i Holbæk

Bestilte er servicetjek hos Opel-Peugot i Holbæk, da min bil, der har kørt cirka 200.000 km kom med en fejlmedelelse om servicetjek og jeg havde bemærket en raslende lyd der øgedes med hastigheden.

Ud over servicetjekket, fik jeg besked på at bremsekaliberene skulle udskiftes - det ville kom til at koste 5000-6000 kr ialt.

Da jeg hentede bilen blev det over 10.000 kr!

Da den raslende lyd stadig var tilstede henvendte jeg mig til et andet værksted. Mekanikeren kunne efter et halvt minuts kørsel fortælle mig at hjullejet på en af akslerne var kaput, hvilket viste sig at holde stik!

Da bilen stadig bad om service fik jeg bilen på værksted (ikke vejlebolarsen!) igen og en for løs kæderem i motoren blev udkiftet. Hvis den ikke var blevet udkiftet havde motoren fået så meget skade, at den ikke kunne repareres.

Jeg interesser mig ikke for biler og forlanger blot at have fuld tillid til den mekaniker, der ordner min bil.

Jeg sidder med en fornemmelse af, at jeg kunne havde sparet mange penge ved at, have undgået at henvende mig til vejlebolarsen.dk

Men jeg har heldigvis fundet et godt værksted et andet sted.

15. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryghed, kvalitet, know-how, service, kompetancer og MEGET mere på absolut højeste niveau :-) TÆNK SIG at være mega usikker og ende med TRYGT at smide 400.000 kr. kontant! Jeg ville gøre det igen

Jeg har købt ny bil for 400.000 kr. sådan bare lige kontant
Det har været en rædselsfuld proces, indtil en venlig sjæl, der arbejder for mange bilmærker, anbefalede mig Vejlebo-Larsen i Roskilde, specifikt blev der sagt, spørg efter Allan, han er en god fyr ude fra landet, lyder lidt som dig selv, ham og hans mange gode folk vil du føle dig godt betjent hos.

Det holdt!

Jeg begyndte min bil-jagt, ja var det bare at køre stærkt i en bil, men nej. Jeg begyndte før jul! og var meget intensiv i min jagt mellem jul og nytår, da jeg vidste, at jeg skal af med min 3 års leasede dejlige C3 pr. 28. maj i år.

Da jeg mangler tid laver jeg en liste med bullits over mit behov og sender til alle bilfirmaer beliggende tæt på mit hjem i Ballerup, også min nuværende bilforhandler Citroen i Ballerup, samt Peugeot i Ballerup.

Jeg ønsker aldrig at hænge nogen ud, men hold nu op et ekstremt udvidende folk vi har ansat i diverse bilfirmaer, samt meget ringe til at læse, tale og behovsafdække. Jeg ønsker en hvid, helst SUV, med automat-gear og 30 andre krav/ønsker. Sender en masse en dag, hvor jeg skriver, I skal IKKE ringe mig op i dag eller i morgen og allerhelst bare svar mig med en mail hvilke(n) bil, du vil anbefale fra din vognpark, kan dække mit behov.

Jeg taler i telefon hele dagen i mit job, nogle gange fra kl. 8:00 til Børsen lukker, og jeg skriver også, specifikt i morgen må I ikke en gang sende en mail :-) Der er jeg til bisættelse, så svar mig gerne i overmorgen, eller når I/du har tid og helst bare på mail.

Næste dag midt i at jeg holder tale ved min fars kiste ringer en bilsælger.

Lydløst naturligvis, men alligevel. Jov jov han vil jo gerne først i køen som leverandør, det kommer du bare ikke, ved ikke at læse din kunde, ALDRIG hos mig, og LÆSE MENNESKER, det kan de hos Vejlebo og Larsen <3

Forresten ringede der et par mere den dag de ikke skulle, -og en del skrev, det er jo også fair en mail forstyrrer jo ikke, da min mobil var helt væk den dag, vi begravede Far.

En bilsælger var rigtig glad, da jeg talte med ham dagen efter. Han havde jo en stationscar i grå alm gear og på diesel ..... jov jov han kunne da godt læse, at det slet ikke var det jeg ville have overhovedet, MEN den skulle jeg altså købe, fordi der var kampagne og den var meget billig!

Jeg svarede pænt, du kommer aldrig til at sælge mig så meget som et frimærke, ikke en gang, hvis jeg mangler et til samlingen før en date ...... Han forstod det aldrig, -og jeg kommer aldrig til at forstå, at jeg skal tvinges til noget, der er så langt fra det jeg ønsker. Han var ung, MEN Mikkel fra VejleboLarsen er på samme alder? Det er mennesket bag i min (bil)-bog.

Jeg kørte en glad søndag til Peugeot i Roskilde på anbefaling! Jeg har ringet og takket, ham der har givet mig anbefalingen.
Det var som at træde ind i min egen stue, selvom jeg er utryg ved at købe bil. I gamle dage fik jeg mine billige biler holdt af en ven fra kørekort som 18 årig til det 50. tyvende år. Det er jo tryghed på højeste niveau, din ven holder din bil.
Så havde jeg kort en kærestebil og derfra har jeg leaset i snart 3 år.

Nu vil jeg købe og modtages behageligt og kompetent af Allan, du mærker med det samme, at det er en af Danmarks mest behagelige chefer og nok også en kompetent medejer. Det holdt (også)!

Fantastiske rolige og rare Mikkel bliver koblet på mig og jeg bliver båret i vat og bomuld. Jeg tænkte egentlig ikke, at jeg skulle ende ud i en Peugeot, OG for mig er tryghed og tillid alfa omega, selvom hvis jeg køber nogle "OMEGA-piller" eller musik af ALFA-BET.

ALLE der skal have en ny bil i DK bør give sig selv den tryghed at gå forbi Allan og Mikkel, Ying og Yang, Mentor og talent, Chef og 1. mand (gætter jeg bare), to yderst dejlige mennesker, som holder dig i hånden og RÅDGIVER DIG.

Jeg har aldrig mærket salget, -og har selv været rådgiver/sælger i hele min karriere.

Faktisk BØJER jeg mig i støvet for helhedsoplevelsen. Jeg har lige udfyldt spørge-skema i dag, mange spørgsmål, nu vel, -og alle besvaret med 10 ud af 10, samt kommentar-felt gik jeg lige i rose-klubben.

Dream Team Allan og Mikkel, TAK for jer, tak for at dække mit behov og nu en måned efter med den nye bil, så glad for min P3008 med alt dækket i mine behov. Vi bliver gode venner de næste 8 - 10 år, hvorfor det at købe for 400.000 kr. føles lettere end at lease.

Skeptiker, NEJ det er frivilligt. De er ikke i min familie, jeg var faktisk forbi min egen Citroën og prøve en C4. Der var desværre ikke den sædvanlige gode service, derude.

Så Skeptiker, det her kommer fra et taknemmeligt hjerte, hvor jeg er ekstremt sikker i min rådgivning på mit felt, men er lidt usikker, når jeg skal ud og fyre 300 - 500.000 kr. af kontant på en bil, og jeg er NØRD, -spørger om ALT, og ALLE BILKØBERE BØR KØRE TIL Maglegårdsvej 5 i Roskilde, -og vende om der ikke er en Peugeot, der kan opfylde dit behov.

TAK Allan og Mikkel :-)

21. März 2022

Ny Peugeot 3008.

Vi har lige købt ny bil og vi har kun godt at sige om Vejlebo og Larsen i Roskilde. Vi har handlet med Bjørn og han har været helt eminent, sød, hjælpsom og til at få fat i med det samme. Vi har følt os godt behandlet hele vejen igennem, så det skal I/Bjørn have stor tak for.
5 STORE stjerner fra John & mig.

12. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige købt helt ny Peugeot 3008…

Vi har lige købt helt ny Peugeot 3008 hybrid hos vejlebo og Larsen i Holbæk
Fra vi kiggede på bilen til vi har fået den har vi fået en super service
Det eneste vi ikke er helt tilfredse med er at vi måtte vente en time på at få vores bil
Da de var bagud med leveringer af biler den dag
Men alt i alt en rigtig god behandling og meget sødt personale

4. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Service tjek hos Opel - over dobbelt så dyr som annonceret

Via Vejlebolarsens hjemmeside bookede jeg for nogen tid siden et service tjek til min Opel Grandland. Hjemmesiden var ok struktureret og nem at finde rundt i. En af valg mulighederne var "Service fra Dkk 2.000". Den valgte jeg. Her har jeg naturligvis en klar forventning om, at deres markedsføring er inden for lovens rammer og at min slut pris på et service tjek vil ligge på et beløb, der ikke ligger alt for langt fra Dkk 2.000. Jeg havde en forventning om et spænd på Dkk 2.000 - 3.000. så fik jeg regningen - Dkk 4.500. Og jeg har vel at mærke INTET ekstra fået for pengene ud over alm. service eftersyn. Over dobbelt så dyrt som annonceret. Det er jo i dybs strid med markedsførings loven. Opel i Holbæk - der kommer jeg aldrig mere.

3. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt en Opel Astra hos…

Jeg har lige købt en Opel Astra hos Vejlebo & Larsen og fik en rigtig god service fra dem. De var venlige hele vejen igennem og vi fik bilen hurtigt.
Da vi skulle hente bilen stod den flot og havde en sløjfe på.
Dog vil jeg lige sige, at jeg efter 3 dage kørte forbi Vejlebo, da mit Apple carplay ikke virkede. Her lovede en af personalet at give mig besked om hvordan jeg muligvis kunne få det til at fungere, men har intet hørt.

17. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service af nye kunder

Er lige flyttet til området med min Opel. Bilen skulle på værksted og fik nye bagbremser, jeg vælger at finde et lokalt værksted. Samtidig bestilte jeg tid til 100.000 km eftersyn, og skiftning af forbremser. Der var over en måneds ventetid....
Da jeg afhenter bilen 1. gang bliver jeg opkrævet kontant betaling - det er jeg ikke tilfreds med, da jeg har været Opel kunde i mange år. Jeg gør opmærksom på dette, og bliver lovet det er rettet til næste gang.
Da jeg afhenter bilen næste gang fra eftersyn, bliver jeg igen opkrævet kontant.
Jeg kan samtidig konstaterer, at der ikke er skiftet tandrem på bilen, selv om det er påkrævet ved 100.000 km eftersyn. Beskeden var, det havde vi ikke tid til, du må bestille en ny tid....
Jeg havde ventet en måned på eftersyn, og så har I ikke tid til at ordne det der skal laves. Tre værkstedsbesøg for bremser og eftersyn, og opkrævning kontant (I kunne jo kredit tjekke mig, hvis i anså det for nødvendigt)
Jeg er færdig med Jer - og Opel

21. August 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og nem service af 2 årig Peugeot 208

Valgte det lokale autoriserede værksted.
God og nem service af 2 årig Peugeot 208.
Trygt med video besigtigelse, hvor jeg modtog videolink til mekanikerens video gennemgang af bilen.
Men de er også meget dyrere end andre værksteder, så næste gang kommer jeg nok til at bruge et andet værksted via autobutler, når bilen ikke er ældre.

14. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vejlebo and Larsen excellent customer service!!!

I want to give a huge thanks to the team at Vejlebo and Larsen, Holbæk for the great service and helping me to get my dream car.
I especially want to thank Kasper Eggert our salesperson, for not trying to just sell us a car, but actually listening us and getting my partner and I a deal on a beautiful Opel Corsa that we were happy with.
I was also pleasantly surprised when Kasper offered to pick us up at the train station, that in my opinion is real customer service!
Jerry Lagoutaris
Anne Harsdorff Stein

9. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og professionel håndtering.

En fantastisk positiv og professionel behandling i forbindelse med mit bilskift. Jeg er bosat i Hobro, hvorfor handlen foregik ubeset. Jeg havde besøgt flere bilhuse i Jylland uden noget særligt positivt resultat. Nu føler jeg ingenlunde jeg har indgået nogen fantastisk unik økonomisk handel i Roskilde, men de var virkelig kvikke til at finde løsninger. Vi byttede få dage senere, der var ingen overraskelser, alt var som aftalt og beskrevet. Med de oplevelser kan jeg kun gi’ Peugeot Roskilde mine allerbedste anbefalinger.

21. Mai 2021

Komplet mangel på professionalisme

Lørdag d. 01/08 var jeg ude at prøvekøre en Opel Corsa, som jeg hurtigt forelsker mig i. Sælgeren fortæller mig at han vil ringe den efterfølgende mandag og fortælle hvad han ville kunne sælge den for. Jeg hører ikke fra ham, og beslutter mig for selv at ringe. Jeg får tilsendt et tilbud, og kigger på det, og vender så tilbage efterfølgende dag om at jeg er meget interesseret. Vi aftaler at jeg tirsdag d. 11/08 vil tage før fri fra arbejde, for at kunne komme igen, så vi kan klare det resterende. Han lover at reservere bilen, så jeg lige kan kører i den igen, og lige mærke efter en sidste gang. Da jeg så kommer ud d. 11/08 efter at have måtte tage fri fra arbejde for at kunne nå det inden for åbningstiden, bliver jeg først mødt af en sælger der nærmest virker som om at han ikke kan huske vores aftale. Han går så ud efter nøglen, for efter 5 minutters desperat søgen, at må konstatere, at den er der søreme en kunde som desværre har fået med hjem som lånebil.. Han siger så at han vil kontakte kunden og arrangere at bilen bliver byttet ud med en anden, så den kommer tilbage til butikken. Han lover at ringe dagen efter og briefe mig om hvad vi gør her fra, hvilket pudsigt nok heller ikke sker..
Komplet mangel på professionalisme og total latterliggørelse af mig som kunde..
Jeg køber i hvertfald min Opel andet steds...

12. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop købt en ny Peugeot Expert hos…

Har netop købt en ny Peugeot Expert hos Peugeot i Roskilde. Fantastisk forløb..... lige fra super rådgivning ved første besøg til leveringen kort tid efter, hvor alt var som aftalt. Kæmpe anbefaling til Peugeot Roskilde herfra

8. August 2020

PAS PÅ

PAS PÅ, DE HOLDER IKKE DERES AFTALER: Har for ca 3 mdr siden købt 2 nye varevogne. gav vores gamle biler som udbetaling. de var 2 fra Pegeot Roskilde som kom ud med de 2 nye varevogne og hentede da gamle. de så hva stand de havede og vi indgik en handel. blev lovet logo reklamer på begge af de nye biler . Ca 2-3 uger efter ringer jeg for at høre hvor langt deres reklame mand er mht mine logoer på bilen siger de så at bilerne var dårlige stand så derfor vil de ikke give mig de reklamer som de har lovet. Det er godt nok dårlig stil og service at i lover ngoet først og efter 2-3 uger når jeg rykker jer siger i så noget andet. Aldrig biler fra jer

29. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr