Jeg kom til Neel med et hår, der ærlig talt var lidt af et projekt, både i forhold til klip og farve. Der var en del slidt hår, som skulle væk, men uden at det hele bare blev klippet kort. Samtidi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
I have been a loyal and satisfied customer at Van Den Engh ever since Neel opened her first salon many years ago. Neel is an excellent hair dresser and the best at doing perfect babylights. Furthermo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har kommet her i mange år og det er bare altid en fantastisk oplevelse fra start til slut. De er dybt professionelle, utrolig imødekommende og tager udgangspunkt i dine ønsker og hår. Jeg er a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
FRISØR PÅ VESTERBROGADE 145, 1620 KØBENHAVN – VI ER EKSPERTER I SMUKKE NATURLIGE BALAYAGE FARVENINGER OG BABYLIGHTS, SOM ER EN FORM FOR MEGET FINE OG NATURLIGE STRIBER.
Kontaktinformationen
Vesterbrogade 145, 1620, København, Dänemark
- Neel@vandenengh.dk
- vandenengh.dk
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Første besøg, men absolut ikke sidste
Første besøg, men absolut ikke sidste.
Jeg gik en Babylights behandling af frisørelev Jasmin. Jasmin var super dygtig, sød og følte mig i trygge hænder.
Jasmin spurgte Neel Van Den Engh, hvis hun var i tvivl om noget, og Neel hjalp og guide undervejs.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og kommer helt sikkert igen. TAK
Gode oplevelser i både Birkerød og Vesterbro
Jeg har været hos Neel på både Vesterbro og i Birkerød og været glad for resultatet hver gang! Det er både været virkelig profesionelt, dejligt og så har jeg fået god vejledning. Jeg kan klart anbefale at komme forbi i begge afdelinger ☺️

Antwort von Van Den Engh
Mette er den bedste og mest fantastiske…
Mette er den bedste og mest fantastiske frisør. Super dygtig til sit arbejde og god til at komme med idéer til, hvad man kan få lavet. Der er ingen anden end hende, der får lov at ordne mit hår.

Antwort von Van Den Engh
Havde bestilt farvning af bund
Havde bestilt farvning af bund, samt farve og retning af bryn og vipper hos Mette i fredags. Hun startede med at sige, at det kunne hun ikke nå, da hun så mig. Jeg havde ikke bestilt korrekt i systemet, fortalte hun mig. Da jeg sagde, at systemet havde givet det tidsrum for farvning af bunden, kunne hun godt så godt nå det alligevel. Mette begyndte at pensle farve i, og efter et stykke tid begyndte jeg at brænde i hovedbunden. Samtidig bredte der sig en skarp lugt. Da jeg spurgte til, hvorfor det prikkede og var ubehageligt, sagde hun, at hun havde givet den en ordentlig gang afblegning, så det var som det skulle være. Salonen havde ikke nogle farver, der kunne dække min bund, derfor afblegede hun. Det resulterede i en frygtelig gult resultat med flere mindre brændemærker i huden. Da hun så det spurgte hun til om jeg drak vand nok, for jeg så tør ud i hovedbunden... Farvning af bryn var så sjusket, hvor der var overskudsfarve rundt om dem, samtidig med at de stort set ikke blev rettet til. Chokeret forlod jeg salonen og ringede med det samme til en anden frisør, som to timer senere forsøgte at rette en smule på afblegningen ved at give en toning hen over. Den anden frisør bemærkede, at der var mange mærker i hovedbunden, og tilbød at rette bryn og fjerne overskudsfarven.
Hvor spurgte Mette ikke ind til, hvilken farvetone jeg ønskede? Hvorfor tog hun blot den frihed, at smøre håret ind i afblegning - jeg havde trods alt bestilt en farve af bund og ikke afblegning af bund. Bagefter sidder jeg med disse spørgsmål og undrer mig over, at hun ikke forventningsafstemmer og fortæller, at salonen ikke har nogle farver, der er stærke nok til at lysne mit hår? Først inden jeg går siger hun, at hun vil bestille en hårfarve hjem, som kan dække udgroning. Nu har jeg almindelig lyst hår, og har ikke en grotesk udvoksning men blot lidt mere mussefarvet. Jeg er virkelig vred over dette nærmest overgreb på mit hår, og derfor skriver jeg anmeldelsen her. Det har virkelig været en dyr fredag på mange måde for mig, og jeg er ærgerlig over, at jeg ikke havde overskud til at sige til Mette, at jeg simpelthen ikke ville betale for hendes arbejde, som slet ikke var hvad jeg havde bestilt.

Professionel & dygtig
Fik farvet hår hos Louise i Birkerød. Ekstrem professionel og behagelig behandling, kommer helt sikkert igen!
Kan stærkt anbefale Van Den Engh

Tilbagevendende kunde gennem 10 år
Da jeg efter 8 år uden hårfarvning bestemte at “nu skulle det være”, var jeg ikke i tvivl om at det var Neel som skulle stå for dette 😊 På trods af flytning til forstaden tog jeg gladeligt turen til Vesterbro. Neel er super dygtig - både til klip og farve og jeg er SÅ glad for mit nye look. Tusind tak 😊

Antwort von Van Den Engh
Mette B er den bedste frisør 🌟 jeg…
Mette B er den bedste frisør 🌟 jeg forlader altid salonen med en følelse af velvære og mit hår det er simpelthen altid så flot. Hun er utroligt dygtig og et virkeligt skønt menneske, og derfor føler jeg mig altid i trygge hænder. Derudover har hun et skarpt øje til styling og kan derved altid give de sidste detaljer.
Får altid god vejledning ift hårpleje derhjemme og anbefaling ift hvilke produkter er bedst at bruge til mit hår.
En stor anbefaling til Mette herfra.❤️🌟
Mette b har været min frisør gennem…
Mette b har været min frisør gennem mange år. Jeg har altid fulgt hende. Mette er super dygtig til sit håndværk. Hun er meget detalje orienteret og levere så flotte resultater. Hun giver sig tid til at lytte til, hvad du som kunde har af ønsker, og er meget opmærksom. Mette formår gang på gang, at få mit hår til at shine, og der er ikke andre der får lov at røre mit hår. Hun er en stjerne! Udover hendes flotte håndværk, er Mette en fantastisk sød pige, som er meget snaksaglig men som også er god til at læse en som kunde, når man har brug for at slappe af. I mit hoved, kan du ikke finde en bedre frisør end Mette b ⭐️
Jeg har fået ordnet hår af Mette B…
Jeg har fået ordnet hår af Mette B flere gange og jeg er altid glad og tilfreds med resultatet.
Hun lytter altid til hvad jeg ønsker, kommer med ideer og er god til at vurdere hvad og hvor meget mit hår kan tåle. Hvilket der gør mig tryg når jeg sætter mig i stolen.
Derudover er Mette super nem at snakke med og hun er altid glad og smilende.
Hun får de varmeste anbefalinger af mig😊👍🏼
Siden Mette er kommet har jeg fået…
Siden Mette er kommet har jeg fået lavet hår af hende. Hun er så dygtig til sit arbejde, hun råder og vejleder ang farve, klip og forskellige hårprodukter.
Fik lavet lyse striber og det er blevet så godt. Er så glad for mit nye hår. Mange tak Mette
Den bedste frisør nogensinde
Jeg havde i en periode ikke været så god til at passe mit hår, men så fandt jeg den bedste frisør nogensinde i Mette. Hun fik mit hår til at blive sundt og fantastisk flot igen. Siden er jeg kun kommet hos Mette som hver gang har helt styr på hvad mit hår og jeg trænger til. Og jeg går hver gang glad og begejstret ud derfra. Min søn på 3 år - som bestemt ikke er vild med at blive klippe - bliver også klippet hos Mette og hun er helt fantastisk med ham.
Jeg kan varmt anbefale Mette. Hun er den bedste.
Bedste frisør!
Siden Neel etablerede sig som frisør på Vesterbrogade er jeg blevet klippet hos hende, den bedste frisør, jeg har været hos i mit lange liv. Hun er eminent til korthårsfrisurer og altid bliver man mødt med venlighed og entusiasme.
Fantastic customer service
Fantastic customer service and good coffee. I always leave with a perfectly cut head of hair.
Det er altid en fornøjelse at få nyt…
Det er altid en fornøjelse at få nyt flot hår i salonen 😀
Aldrig har jeg været så ked af mit hår
Aldrig har jeg været så ked af mit hår.
Jeg var inde og få farvet striber. Efterfølgende kom jeg stadig ud derfra med udgroninger. Jeg ringede derind for at få lavet det om. Da jeg fik det lavet om blev mit hår gult og blåt.... Jeg græd da jeg kom hjem, fordi mit hår var så grimt. Jeg ringer så ind til dem igen og beder om at få lavet det om igen - Heldigvis laver Kathrine det om, hun er meget dygtig. Dog er jeg fuldstændig blond nu, hvilket aldrig har været mit ønske. Jeg snakkede med chefen og spurgte om jeg kunne få mine penge tilbage, hun svarede mig at pigerne der er ansat er provisionslønnet, så de ingen løn får hvis hun skal give mig pengene tilbage. Selvom Kathrine er super dygtig, kommer jeg aldrig nogensinde igen, da jeg syntes at det er alt for billigt sluppet kun at rette op på deres EGEN fejl, og smører mig af med en olie til håret. Mit hår er ødelagt efter 3 farvninger på 1 mdr, og resultatet er langt fra det jeg ønskede.

Antwort von Van Den Engh
Flot resultat og fantastisk til børn
Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse hos Neel med mine to drenge på 3,5 og 7 år. Jeg har prøvet forskellige frisører, og Neel forstår sig bare ekstra godt på børn, og resultatet er også blevet rigtig flot. Stor anbefaling herfra - mine drenge glæder sig allerede til næste gang.

Antwort von Van Den Engh
Kom hjem med skævt “pandehår”
Jeg har været inde hos Liin i dag og få klippet Curtain Bangs og aldrig i mit liv har jeg set noget så skævt, jeg måtte hjem og se om jeg kunne rette bare en smule op på det men turde næsten ikke, spurgte endda hvor længe hun har været frisør fordi intet blev kigget på om det var lige mere bare taget som det kom, hun er mere travlt med at snakke om sit eget privat liv fremfor at koncentrere sig om at klippe mit hår lige. Aldrig været så ked af det over så dårlig et stykke arbejde før, ikke i orden. Aldrig brugt mine penge så øv før

Antwort von Van Den Engh
Går altid herfra så glad og tilfreds!
Jeg har haft frisør her i mange år, og jeg er altid gået så glad ud ad døren. Føler mig altid forkælet, forstået og får et smukt resultat, som er præcis som jeg vil have det, uanset om det er Neel eller Emilie der har haft fat i lokkerne (er især glad for Emilie både ved klip og farvning) 🥰💖

Antwort von Van Den Engh
Vildt god service og flot resultat
Jeg fik lavet den flotteste balayage af Linn. Hun gav også en fantastisk service, og jeg følte mig så godt tilpas i salonen. Jeg kommer helt sikkert igen og vil varmt anbefale hende!

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.