Stovsuger Dele Bewertungen 48

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lagde en ordre om torsdagen og tilføjede en kommentar: “Hjælp, skynd jer, jeg har tabt 6.000 glasperler ud over mit gulv og har ikke flere støvsugerposer”. Tidligt næste morgen lå der en pakke med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte mandag et støvsuger mundstykke, da den endnu ikke var kommet efter en uge, men bare lå på DAO depot uden at komme videre, valgte jeg at skrive til Støvsuger Dele, dagen efter ringede de og f... Mehr ansehen

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke et firma jeg vil handle med !!

Lang historie kort. Bestiller nyt håndtag til vores Nilfisk støvsuger. Efter 4 dage uden respons skriver jeg en besked til dem. De svarer de kan se min order, men der er ikke betalt! Jeg har betalt på MobilPay, vedhæftet kvittering, at de har reserveret pengene! Men de skriver jeg skal betale med kort, eller lave en bank overførelsel , så vil de sende varen til mig. Jeg skriver jeg har betalt, har vedhæftet kvittering, gør det igen, så jeg vil IKKE betale to gange for en vare jeg ikke har fået. Efter en del skriveri, vil de så sende min vare uden jeg betaler igen. De sender den med Post Danmark, som hævder de har været på adressen, og ikke træf nogen hjemme. Min kone var hjemme, vores genbo har ikke set nogen Post Danmark bil på vænget ??
Jeg skrev til Støvsuger Dele, at de kunne glemme det hele, bestilte nyt sted, men de vil ikke slette min reservering på MobilPay, så der hænger en reservering til dem, og de svarer ikke mine henvendelser???

5. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en fleksibel højtryksslange til min Nilfisk højtryksrenser. Der gik ikke mange dage før jeg blev ringet op og fortalt at den var gået i restordre hos Nilfisk. Jeg måtte gerne annullere ordren hvis jeg ikke ville vente på den. Jeg valgte dog at lade ordren stå i håb om at den ville ankomme inden for rimelig tid. At der så skulle gå 2 måneder før den ankom havde ingen nok regnet med. Men jeg har oplevet en super service hver gang jeg har ringet og spurgt på en leveringsstatus. Nogle gange har de lige skulle kontakte Nilfisk og er vendt retur meget hurtigt efter med en status.
Så jeg er yderst tilfreds med service hos Støvsuger-dele,og handler der igen.

Men Nilfisk til gengæld…. Øv Øv siger jeg bare.

30. Juli 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Den modtagende var dårlig / mangelfuld kvalitet som ikke passer til den angivne Støvsugermodele T844

Den modtagende vare T844 - Miele C1, C2, C3 buet rør til støvsuger. Passer ikke til en Miele C3 støvsuger som beskrevet. Hullet er for stort til studsen på sugeslangen, så der kommer "falsk luft" den vej og derfor dårlig sugeevne. Der er heller ikke indlagt metaltråd til udligning af statisk elektricitet som er standard for denne type støvsugerrør.
Og så skal man også selv betale for returnering af dårlig vare..

11. Juni 2024

Mgl svar

De var hurtige til at svarer ved 1 køb og varen kom hurtigt MEN har bedr om yderligere info om ekstra køb - har rykket svar. Grundet mgl svar og derved ikke 100 % tilfreds med det jeg købte (ikke deres fejl) derfor tilkøb bliver der til Max 1 stjerne.

25. August 2023

Kun roser herfra

Havde et spørgsmål ang reservedele - sendte en mail, super hurtig svar tilbage og hurtig levering efterfølgende - og det bedste er, at delene passer - kun roser herfra og vil bestemt anbefale andre at handle her - jeg kommer helt sikkert igen

7. Juni 2023

Hurtig levering…

Jeg bestilte 2 twinner støvsuger hoveder onsdag d. 8/2 om aftenen og fik en mail dagen efter, at de var sendt afsted og fredag kunne jeg hente dem i pakke shop. Jeg fik det jeg bestilte og det var pakket forsvarligt ned i en kasse og må da sige det var hurtig levering 😊👌🏻

9. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt, effektiv og venlig service!

Jeg bestilte en reservedel til en røremaskine, og pakken blev sendt hurtig og forsvarligt.

Desværre havde jeg fejlagtigt bestilt en forkert del pg jeg skrev til deres mail og fik inden for ganske kort tid svar at jeg nemt kunne bytte den til den ønskede del, hvis jeg returnerede den modtagede.

Nemt og smertefrit forløb!

11. Dezember 2022

Fantastisk kundeservice

Reklamerede per email over en vare købt lidt over 6 mdr tidligere. Få timer blev jeg ringet op og eften en kort snak om problemet, blev jeg lovet en ny vare til erstatning UDEN at jeg behøvede returnere den defekte. Allerede næste morgen lå den nye reservedel i postkossen. Nok den bedste kundeservice jeg har fået.

6. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilt motorfilter

Bestilt motorfilter, Hurtig levering, men der var fejl ved produktet. Filteret var ikke limet rigtigt på. Der var fejl på begge.
Ved returnering er det ikke muligt at finde et telefonnummer til firmaet.
Hvilket er problematisk, da det skal opgives til transportør.
Nu venter jeg spændt på om de betaler for retur.

15. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et Miele parketmundstykke i…

Bestilte et Miele parketmundstykke i den tro at det var originalt. Men det viser sig at være uoriginalt og i meget dårlig kvalitet som gør at støvsugeren mister meget sugeevne. Det er meget besværligt at støvsuge med det mundstykke. På annonce stod der ‘Miele parketmundstykke’ - skal man så ikke forvente at det er originalt. Jeg har givet 260 kr for det og tænkte ikke det kunne være uoriginalt til den pris. Føler mig virkelig snydt.

20. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det jeg har fået tilsendt er noget helt…

Det jeg har fået tilsendt er noget helt andet end det jeg bestilte ilg faktura har bestil til en miele teleskoper har fået en til en Nilfisk samt
Et børstehoved men fik noget helt andet men pengene har de taget
Mvh Jørn sandersen
Lad være med at handle der

4. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har fået leveret en brugt vare!!

har d.d modtaget en støvsugerslange til centralstøvsuger, da vi åbnede pakken kunne vi hurtigt konstatere at varen var brugt og tilmed med et defekt håndtag, man havde tilmed vedlagt et nyt og ikke originalt håndtag.
Varen er derfor returneret med anmodning om tilbagebetaling af beløbet.

1. Februar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr