Voor ons een slecht matras. Wij waren aan vervanging toe en hadden voor Simba gekozen vanwege goede marketing. Eenmaal erop geslapen totaal geen ondersteuning, word al weken enkele keren per nach... Mehr ansehen
Het matras kocht ik in 2019, ik heb er 5 jaar goed op geslapen, maar de laatste 2 jaar is er een enorme kuilvorming en veert het niet meer terug. Ik weeg 78kg met een lengte van 183. Ik heb nu een... Mehr ansehen
Geen negative ervaring met de klantenservice maar het matras zelf. Matras is erg hard, komt niet overeen met hoe het geadviseerd wordt als "de perfecte matras voor iedereen". Matras voelt als een pl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amsterdam, 1018 VN, Amsterdam, Vereinigtes Königreich
- hallo@simbamatras.nl
- simbamatras.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Wel en niet blij met het matras 😔
Wel en niet blij met het matras 😔Ik heb s morgens pijn in mijn rug. Dit heb ik de eerste 100 nachten niet gehad. Het lijkt wel het zachter is geworden. Mijn man heeft nergens last van. Misschien is dit voor mij niet het juiste matras.
Clasina
Lekker slapen en geen last van mijn rug…
Lekker slapen en geen last van mijn rug een must voor elke kapper(ster)
Snelle service en het matras ligt…
Snelle service en het matras ligt heerlijk!
Zeer ontevreden over Simba
Zeer ontevreden over Simba. In mijn omgeving had ik al vaker minder goede ervaringen over Simba gehoord, maar ik wilde het graag zelf uitproberen omdat ik behoefte had aan een goed matras en Simba mij wist te overtuigen.
In eerste instantie erg tevreden over het contact met Simba. Vriendelijke medewerkers en goede voorwaarden.
M'n beste vriendin sliep regelmatig bij me, en gaf aan dat ze vond dat er wel heel erg sprake was van kuilvorming in het matras. Mij was dat nog niet zo opgevallen, maar nadat zij dit zei viel het mij ook op. Er werd de optie geboden om het matras te retourneren. Omdat ik echter niet de financiële middelen had om een ander bed te kopen, heb ik deze afspraak afgezegd.
Later werd mij alsnog door de klantenservice de laatste mogelijkheid geboden om het matras op te halen. In verband met drukte op m'n werk (en nog steeds geen financiële middelen voor een ander bed), heb ik toen, omdat ik niet nogmaals wou dat een ophaalafspraak voor niks werd ingepland, besloten om even te wachten tot ik een ander bed kon kopen.
Onlangs werd mij door mijn beste vriendin een alternatief aangeboden, waardoor ik alsnog van mijn laatste retourmogelijkheid gebruik wilde gaan maken. Echter werd mij dit, met als argument dat ik de vorige keer niet had gereageerd, geweigerd. Ook werd er gezegd dat ik contact met PostNL en Simba weigerde, terwijl dit absoluut niet het geval was.
Ik wil graag van mijn Simba matras af omdat ik de kwaliteit ondermaats vind, en wil daarna geen zaken meer met Simba doen.
SIMBA FAN
Jullie hebben me met al die reclames heel nieuwsgierig weten te maken naar het matras. Ik was al best een tijd op zoek naar een goed matras, maar een matras is toch een prijzigere aanschaffing dan je zou denken.
Met de 20% kortingsactie heb ik de stap genomen en het Simba matras besteld. Ik had geen betere beslissing kunnen nemen!
Wat een verademing! Ik wist niet dat mijn oude matras zowat geen ondersteuning bood, totdat ik de eerste keer op mijn Simba matras ging liggen.
Ik werd vaak met onverklaarbare rugklachten wakker en voelde me stijf. Ik slaap nu ongeveer 5 maanden op het matras en heb tot nu toe nog geen klachten gehad, verder merk ik ook dat ik meer doorslaap. Dat komt waarschijnlijk ook, doordat ik minder klachten heb en mijn draai nu wel weet te vinden. Al met al ben ik tot nu toe enorm tevreden met mijn aankoop en hoop ik binnenkort ook jullie kussens te kunnen aanschaffen.
Ik lees overigens ook vaak over de sterke lucht van het matras, daar had ik ook last van, maar ik heb de eerste anderhalve week steeds mijn bed helemaal opengeslagen gelaten en het raam open laten staan als ik thuis was. Na de eerste keer mijn beddengoed verschoond te hebben, was ook de geur bij mij verdwenen. Goed uitluchten helpt dus denk ik het beste.
Ik wil verder een compliment maken naar jullie vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ze hebben het enorm druk (gehad), maar bleven elke keer vriendelijk aan de lijn, ze namen de tijd om naar je te luisteren en probeerden ook met oplossingen te komen. Erg fijn hoe jullie omgaan met jullie klanten!
Prettige dag en groetjes van een Simba-fan!
Fantastisch matras niks aan gelogen
Fantastisch matras niks aan gelogen, ik slaap zo heerlijk weer!!
Prima matras
Prima matras. Zakt niet door.
Alleen qua maatgeving is de Simba kleiner dan 2.00 m. Lattenbodem is echt 2.00 m.
Maakt alle beloftes waar!
Ik ben een buik-, zij- en rugslaper en lig nooit echt lekker, mijn man heeft chronische rugklachten. We geloofden nooit dat een nieuw matras onze nachtrust zou verbeteren maar hebben het toch maar geprobeerd. Tot onze stomme verbazing maakt Simba hun belofte helemaal waar: het is een matras voor alle slaapstijlen en je wordt uitgerust wakker! Geweldig, echt een aanrader!
Matras ligt super
Matras ligt super, service TOP! Bezorging zoals afgesproken dus....5 STERREN!!!
Wij vinden het matras zeker niet zo…
Wij vinden het matras zeker niet zo fijn als iedereen zegt. Er onstaat altijd een grote naad in het midden bij 2 matrassen. Ook de kussens vallen ons tegen.

Antwort von simbamatras.nl
A different level of sleep
A different level of sleep. I wake up with a feeling of being fully rested.
Uitgerust opstaan
Slapen er nu 4 weken op, eerst was t wennen maar nu sga je in de ochtend lekker ontspannen op.
Slaapt heerlijk
Slaapt heerlijk! Levertijd was wel wat lang, het wachten zeker waard.
Zeer tevreden
Zeer tevreden
Slaap er nu al een mooi tijde op maar bevalt uitstekend
En snelle levering 👍👍
Heerlijk matras welke goede…
Heerlijk matras welke goede ondersteuning geeft aan mijn lichaam. Word dan ook elke ochtend uitgerust wakker.
Super matras
Super matras, super service. We zijn heel tevreden. Prijs kwaliteit heel goed.
goede service
goede service, duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen, en als er al iets mis is wordt het keurig opgelost! wij zijn zeer tevreden over Simba!
Wij zeggen wel tegen elkaar dat het…
Wij zeggen wel tegen elkaar dat het niet z’n fijn matras is omdat we er zo lekker op liggen dat we er niet meer van af willen komen. Dit matras is echt een aanrader, wij kunnen het iedereen aanbevelen. Alleen niet zeuren als je je bed niet meer uit wil.
Het was eerlijk even wennen
Het was eerlijk even wennen, maar ik zou nu niet anders meer willen.
Beste koop van het jaar!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.