SEFE Energy - NL Bewertungen 129

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze energieleverancier is echt top! Altijd snel antwoord als ik ze bel en ze hebben scherpe tarieven met goede voorwaardes. Ook hebben ze een goedwerkende online omgeving waar ik alle facturen en mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had per ongeluk een verkeerde offerte getekend op vrijdagavond. Gelukkig werd dit probleem direct na het weekend, op maandag, snel en netjes opgelost door het bedrijf. De support was vriendelijk, b... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn laatste contract was voor 3 jaar. Qua prijs prima verlopen en ook decontactervaringen waren positief. Nieuw contract stukken hoger in prijs, maar ja die oorlogen! Hoop en verwacht dat Sefe zijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We zijn via een andere leverancier bij deze maatschappij in contact gekomen die ons een contract hebben aangeboden voor de duur van 2 jaar. Dit contract moest wel binnen een half uur getekend word... Mehr ansehen

1. Energieversorger

Vom Unternehmen geschrieben

Bij SEFE Energy leveren we gas, elektriciteit en groene energie aan een groot aantal bedrijven, groot en klein. Bedrijven draaien op energie. Niet alleen gas en elektriciteit, maar ook menselijke energie. Mensen die pas tevreden zijn als een uitdaging is opgelost of een service is verbeterd. Dat is wat ons bij SEFE Energy drijft en ervoor zorgt dat we altijd naar streven naar beter. We vinden voortdurend nieuwe manieren om onze service te verbeteren en zaken eenvoudiger te maken, zodat u door kunt gaan met het runnen van uw bedrijf. Wij zijn de thuisbasis van positieve energie en bieden creatieve oplossingen voor uw zakelijke energie-uitdagingen.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

129 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Terugkerende klant.

De contacten met Boy Spierings verlopen altijd plezierig. Hij is behulpzaam, wil meedenken waar mogelijk en zit mij vooral op een goede (niet opdringerige ) manier achter de broek.

17. April 2025

Beste Marloes,
Dank je wel voor de mooie review. Het is fijn om te horen dat je positieve ervaringen hebt met onze collega's.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rekening op rekening komen binnen

Rekening op rekening komen binnen. Bij enenco 200 euro per maand nu meer dan 1100 euro per maand. Ze geven aan dat het exorbitant hoge bedragen zijn maar kunnen niet aangeven waar dit vandaan komt. Voor alsnog zijn er geen antwoorden en blijven de rekeningen binnenkomen.

8. April 2025

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de review.
Wat vervelend dat het niet duidelijk is hoe het komt dat het maandelijkse bedrag anders is dan verwacht. We begrijpen dat het ontvangen van hoge rekeningen, die bovendien niet verklaard kunnen worden, erg frustrerend is. Via Trustpilot heb ik een verzoek gestuurd voor meer informatie, zodat ik mijn collega's kan vragen hier nogmaals naar te kijken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben begin maart een mail gestuurd…

We hebben begin maart een mail gestuurd , maar nog steeds geen antwoord ontvangen.

25. März 2025

Beste Els,
Hartelijk dank voor de review. We kijken graag wat er aan de hand is. Via Trustpilot hebben we daarom een verzoek gestuurd om meer informatie.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grote creditnota voor ons als jaarafrek.

We krijgen een groot bedrag terug volgens de jaarrekening(€10.000,00). Maar...we hebben de meterstanden niet doorgegeven. Nu wou ik dat alsnog doen maar ik moest eerst foto's opsturen en dan ging men beoordelen of er een correctiefactuur komt. NOU....er moet toch een staffel zijn om te kunnen aangeven of er wel of niet een correctie komt maar ze bleef volhouden ; nav de foto's.
ons besluit ; we doen niets krijgen geld terug zetten dit op een spaarrekening en betalen volgend jaar wel.

19. März 2025

Beste Mariëlle,
Hartelijk dank voor de review. We kijken graag wat er aan de hand is. Daarvoor heb ik wat extra informatie nodig. Via een apart bericht via Trustpilot heb je hiervoor een verzoek ontvangen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga niet in zee met deze waardeloze…

Ga niet in zee met deze waardeloze partij!
Een gewaarschuwd mens.....

21. Februar 2025

Beste Eric,
Wat vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Ik zie dat mijn collega vorig jaar contact met u heeft gehad om toe te lichten waarom er een opzegvergoeding in rekening is gebracht.
Via Trustpilot heb ik u een verzoek gestuurd om meer informatie. Mocht u nog aanvullende informatie willen sturen, dan kunt u reageren op dat verzoek, of rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Goedkoper zijn

10. Februar 2025

Beste heer/mevrouw Van Peer,
Hartelijk dank voor uw review.
Voor meer informatie over onze tarieven kunt u het beste contact opnemen met onze sales afdeling. Zij gaan hier graag met u over in gesprek.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen en pro actief

6. Februar 2025

Beste John,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service.

De prijzen zijn goed

De prijzen zijn goed, contact is altijd heel goed.
Fijn om bij deze organisatie aangesloten te zijn.

28. Januar 2025

Beste Els,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze prijzen en communicatie.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het instellen van je maand bedrag is…

Het instellen van je maand bedrag is onmogelijk. Vorig jaar kon zelfs mijn tussenpersoon het niet lager krijgen. We vroegen dit omdat we een warmtepomp was aangesloten, maar ondanks dat het op de slimme meter duidelijk te zien was lukte dit niet .? Gevolg is dat we nu € 335,87 retour moeten krijgen en dan krijg je te horen “ we kennen uw rekeningnummer niet” we betalen al meer dan jaar maar ineens is dit een moeilijk probleem? Ook na dit jaar kan je nog niet je op zeer betrouwbare gronden je maandelijkse termijn vaststellen.

20. Januar 2025

Beste Job,
Hartelijk dank voor het schrijven van de review. Wat vervelend dat het aanpassen van het termijnbedrag niet naar wens is verlopen. Ik zal dit intern doorgeven, zodat wij dit kunnen meenemen bij toekomstige verbeteringen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wat kan beter: grijze tekst op factuur.

Wat kan beter:
Op de facturen de lichtgrijze teksten op de factuur ook in het zwart afdrukken .Deze zijn op mijn uitgeprinte facturen niet te lezen.

Groetjes Paul Neeskens.

1. Januar 2025

Beste Paul,
Hartelijk dank voor de review. Uw feedback over de kleur van de tekst zullen we zeker meenemen in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen. Fijn dat u het doorgeeft.
Vriendelijke groet,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

vriendelijk maar niet helemaal…

vriendelijk maar niet helemaal duidelijk. Mijn echtgenote nam aan en ze heeft niet begrepen dat jullie onze leverancier zijn. Ze dacht dat het reclame was....

20. Januar 2025

Antwort von SEFE Energy - NL

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Goed dat u aangeeft dat het niet helemaal duidelijk was dat er contact was met uw leveranciers. Ik geef dit door aan mijn collega's, zodat ze hier rekening mee kunnen houden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Netjes te woord gestaan met een heldere…

Netjes te woord gestaan met een heldere uitleg en hoefde niet lang te wachten voordat de telefoon werd beantwoord

20. Dezember 2024

Beste Chris,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review.

Duidelijk

Duidelijk, snel en goeie prijs.
Al jaren klant en nooit iets negatiefs meegemaakt.

19. Dezember 2024

Beste Marc,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en prijzen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer snel en duidelijk geholpen

Zeer snel en duidelijk geholpen. Uit nog eens de uitleg gekregen hoe het een en ander in elkaar zat.
Zo kon ik met een gerust hart op vakantie zonder dat mijn personeel in de kou zouden zitten. Top[ geregeld.

18. Dezember 2024

Beste Monique,
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle en duidelijke hulp die u heeft ontvangen.

Gewoon een duidelijk antwoord

Gewoon een duidelijk antwoord. vriendelijke mevrouw.

2. Dezember 2024

Beste Wim,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de duidelijkheid en vriendelijkheid van onze medewerker.

Uitstekend energieleverancier.

Direct contact met een medewerker, uitstekende service, vriendelijke collega's en scherpe tarieven.

12. Dezember 2024

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, collega's en tarieven.

Uitstekende zakelijke energie leverancier

Sefe Energy zakelijk is een professionele en betrouwbare energie leverancier. Ze zijn zeer kundig en flexibel. Tevens denken ze mee met hun klanten en komen met uitstekende oplossingen tegen zo scerp mogelijke tarieven.

5. Dezember 2024

Beste Radouan,
Hartelijk dank voor de review en de mooie woorden. Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
Vriendelijke groet,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie to the point offerte

Een mooie scherpe offerte gehad met relatief hoge terugleververgoedingen. De opzet van de offerte is prima, de uitwerking van sommige issues in de bijlage wat complex.

5. Dezember 2024

Beste Peter,
Dank je wel voor de mooie review en de goede feedback. Ik geef het door dat onze bijlage als wat complex wordt ervaren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn contract was nog niet ondertekend…

Mijn contract was nog niet ondertekend en opgestuurd, maar ik kon het voorstel van een maand eerder alsnog ondertekenen en opsturen.

14. November 2024

Beste heer/mevrouw Broeks,
Wat fijn dat u tevreden bent en we alsnog het voorstel rond hebben kunnen maken. Daar zijn we blij mee.

gewoon goed geregeld

gewoon goed geregeld

2. Dezember 2024

Beste Herman,
Hartelijk dank voor de review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.
SEFE Energy

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr