Deze energieleverancier is echt top! Altijd snel antwoord als ik ze bel en ze hebben scherpe tarieven met goede voorwaardes. Ook hebben ze een goedwerkende online omgeving waar ik alle facturen en mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had per ongeluk een verkeerde offerte getekend op vrijdagavond. Gelukkig werd dit probleem direct na het weekend, op maandag, snel en netjes opgelost door het bedrijf. De support was vriendelijk, b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn laatste contract was voor 3 jaar. Qua prijs prima verlopen en ook decontactervaringen waren positief. Nieuw contract stukken hoger in prijs, maar ja die oorlogen! Hoop en verwacht dat Sefe zijn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We zijn via een andere leverancier bij deze maatschappij in contact gekomen die ons een contract hebben aangeboden voor de duur van 2 jaar. Dit contract moest wel binnen een half uur getekend word... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij SEFE Energy leveren we gas, elektriciteit en groene energie aan een groot aantal bedrijven, groot en klein. Bedrijven draaien op energie. Niet alleen gas en elektriciteit, maar ook menselijke energie. Mensen die pas tevreden zijn als een uitdaging is opgelost of een service is verbeterd. Dat is wat ons bij SEFE Energy drijft en ervoor zorgt dat we altijd naar streven naar beter. We vinden voortdurend nieuwe manieren om onze service te verbeteren en zaken eenvoudiger te maken, zodat u door kunt gaan met het runnen van uw bedrijf. Wij zijn de thuisbasis van positieve energie en bieden creatieve oplossingen voor uw zakelijke energie-uitdagingen.
De contacten met Boy Spierings verlopen altijd plezierig. Hij is behulpzaam, wil meedenken waar mogelijk en zit mij vooral op een goede (niet opdringerige ) manier achter de broek.

Antwort von SEFE Energy - NL
Rekening op rekening komen binnen. Bij enenco 200 euro per maand nu meer dan 1100 euro per maand. Ze geven aan dat het exorbitant hoge bedragen zijn maar kunnen niet aangeven waar dit vandaan komt. Voor alsnog zijn er geen antwoorden en blijven de rekeningen binnenkomen.

Antwort von SEFE Energy - NL
We hebben begin maart een mail gestuurd , maar nog steeds geen antwoord ontvangen.

Antwort von SEFE Energy - NL
We krijgen een groot bedrag terug volgens de jaarrekening(€10.000,00). Maar...we hebben de meterstanden niet doorgegeven. Nu wou ik dat alsnog doen maar ik moest eerst foto's opsturen en dan ging men beoordelen of er een correctiefactuur komt. NOU....er moet toch een staffel zijn om te kunnen aangeven of er wel of niet een correctie komt maar ze bleef volhouden ; nav de foto's.
ons besluit ; we doen niets krijgen geld terug zetten dit op een spaarrekening en betalen volgend jaar wel.

Antwort von SEFE Energy - NL
Ga niet in zee met deze waardeloze partij!
Een gewaarschuwd mens.....

Antwort von SEFE Energy - NL
De prijzen zijn goed, contact is altijd heel goed.
Fijn om bij deze organisatie aangesloten te zijn.

Antwort von SEFE Energy - NL
Het instellen van je maand bedrag is onmogelijk. Vorig jaar kon zelfs mijn tussenpersoon het niet lager krijgen. We vroegen dit omdat we een warmtepomp was aangesloten, maar ondanks dat het op de slimme meter duidelijk te zien was lukte dit niet .? Gevolg is dat we nu € 335,87 retour moeten krijgen en dan krijg je te horen “ we kennen uw rekeningnummer niet” we betalen al meer dan jaar maar ineens is dit een moeilijk probleem? Ook na dit jaar kan je nog niet je op zeer betrouwbare gronden je maandelijkse termijn vaststellen.

Wat kan beter:
Op de facturen de lichtgrijze teksten op de factuur ook in het zwart afdrukken .Deze zijn op mijn uitgeprinte facturen niet te lezen.
Groetjes Paul Neeskens.

Antwort von SEFE Energy - NL
vriendelijk maar niet helemaal duidelijk. Mijn echtgenote nam aan en ze heeft niet begrepen dat jullie onze leverancier zijn. Ze dacht dat het reclame was....

Antwort von SEFE Energy - NL
Netjes te woord gestaan met een heldere uitleg en hoefde niet lang te wachten voordat de telefoon werd beantwoord

Antwort von SEFE Energy - NL
Duidelijk, snel en goeie prijs.
Al jaren klant en nooit iets negatiefs meegemaakt.

Antwort von SEFE Energy - NL
Zeer snel en duidelijk geholpen. Uit nog eens de uitleg gekregen hoe het een en ander in elkaar zat.
Zo kon ik met een gerust hart op vakantie zonder dat mijn personeel in de kou zouden zitten. Top[ geregeld.

Antwort von SEFE Energy - NL
Gewoon een duidelijk antwoord. vriendelijke mevrouw.

Antwort von SEFE Energy - NL
Direct contact met een medewerker, uitstekende service, vriendelijke collega's en scherpe tarieven.

Antwort von SEFE Energy - NL
Sefe Energy zakelijk is een professionele en betrouwbare energie leverancier. Ze zijn zeer kundig en flexibel. Tevens denken ze mee met hun klanten en komen met uitstekende oplossingen tegen zo scerp mogelijke tarieven.

Antwort von SEFE Energy - NL
Een mooie scherpe offerte gehad met relatief hoge terugleververgoedingen. De opzet van de offerte is prima, de uitwerking van sommige issues in de bijlage wat complex.

Antwort von SEFE Energy - NL
Mijn contract was nog niet ondertekend en opgestuurd, maar ik kon het voorstel van een maand eerder alsnog ondertekenen en opsturen.

Antwort von SEFE Energy - NL
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.