Jeg har købt fra online store d. 19/2-26. En uge efter modtager jeg produktet. Ved anvendelse af xioami blender kommer der lugt af brand. Jeg pakker varen straks og anmoder om returlabel som jeg modt... Mehr ansehen
Købte Mi Robot Vacuum Mop til BF. På trods af gode anmeldelser virker den absolut ikke som den skulle. Den kører rundt i cirkler, kommer ikke rundt på hele arealet, stopper efter et par minut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hjemmeside lovede rabat på produkt efter at blive medlem af deres MiFan. Prisen skiftede ikke og fik ikke mere information på mail. Udfyldte formular der sagde de plejer at svare på under 24 timer. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gennemført god oplevelse. Købte et løbehjul for to uger siden, som ifm. Black friday kunne fås endnu billigere. I stedet for at lave en masse unødigt bøvl med returnering, nye ordrer osv. ud af d... Mehr ansehen
- Elektrofachmarkt
- Geschäft für Mobiltelefonzubehör
- Mobiltelefongeschäft
- Heimkinofachgeschäft
- Staubsaugergeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Xiaomi er en af verdens største mobil producenter. Sidste år solgtes der mere end 140.000.000 Xiaomi telefoner i verden. Nu har den kinesiske giant også fået øjnene op for det danske marked og derfor lanceres nu den officielle online Xiaomi butik i Danmark på www.mistore.dk.
Smidstrupvej 11 , 4230 , Skælskør, Dänemark
- info@mistore.dk
- mistore.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Efter lidt forviklinger blev opgaven…
Efter lidt forviklinger blev opgaven løst, jeg er fuldt ud tilfreds med kundeservice, og produktet, en wifi-højttaler, lever op til forventningerne.
hurtigt og effektivt
godt produkt hurtig levering
God hjemmeside
God hjemmeside, nem bestilling og hurtig, korrekt ekspedition. Gode priser.
Nem og overskuelig hjemmeside, forsendelsen ødelægger oplevelsen
Indtil jeg modtog pakken fra Mi Store ville jeg give dem 5 stjerner. Hjemmesiden er overskuelig, bestillingen er nem og jeg får leveret min pakke hurtigt. Da jeg henter den i pakkeshoppen er den ikke pakken ind, dvs. min støvsuger er sendt i original emballage/pakken - som nu er bøjet, ridset og har et stort pakke label på.
Jeg har købt støvsugeren som en gave - og den ser ærligt talt ikke ret fin ud nu. Det er mega ærgerligt, at en fin købsoplevelse bliver ødelagt af, at man ikke lige har pakket varen i en ekstra forsendelseskasse.
Jeg har brug for hjælp til min mobil.
Har ikke nogen erfaring med shoppen, så jeg har ingen kritik af negativ eller positiv grad.
Men jeg har et spørgsmål.
Min MI Note 9 har en altfor transparent skærm. Jeg kan se ikoner bagved når jeg feks, redigere billeder i Snapseed, sidder og kigger på Instagram osv os. Findes der et fix, er der en indstilling som er blevet berørt med opdateringer. Please help obboone konobi it's important 😁
Virkelig godt tilfreds med mit køb
Virkelig godt tilfreds med mit køb. God hjemmeside, gode priser og hurtig levering. Komme til at handle en del her.
God kundeservice ifm. reklamation
Jeg købte på Mistore.dk en Dreame V9 støvsuger, som efter knap halvandet år desværre fik en fejl.
Efter hurtig kontakt med kundeservice fik jeg uden problemer en ombytning - sågar opgraderet til en forbedret model.
Stor anbefaling herfra.
PRODUCTOS DE PÉSIMA CALIDAD
Estafadores, los productos no tienen la calidad que deberían, compré un robot aspirador Mi vacuum mop por Fnac Marketplace y ha durado a penas 6 meses. EMPRESA CHINA GREEN TOWER BUSISNESS LIMITED .Los sinverguenzas no quieren hacerse cargo de la garantía después de demostrarles que el fallo es de fábrica, ponen trabas de todo tipo. Muy poco profesionales.NO LES COMPRÉIS!
Fin og forholdsvis hurtigt levering.
Ikke eksisterende kundeservice + skod produkt
Den kører rundt i cirkler, kommer ikke rundt på hele arealet, stopper efter et par minutter og siger “clean complete”, kan ikke finde docken igen, (beta) map funktionen virker på ingen måde osv osv.
Min +7 år gamle iRobot robotstøvsuger virker bedre en denne spritnye Xiaomi støvsuger!!!!!
For at gøre ondt være, så svarer deres kundeservice ikke deres e-mails (info(at)mistore.dk). På trods af gentagne forsøg.
Alt i alt: deres produkter og kundeservice er til grin og alle burde holde sig langt væk fra begge dele!

Antwort von MiStore.dk
Hurtig levering og lækker hjemmeside.

Antwort von MiStore.dk
It was a good service.
Nos han engañado y se lavan las manos!
Compramos en MI EU store a traves de la web de Phone House, un Ipad que aseguraban llegaría el 24 de diciembre, como podéis imaginar, lo esperábamos para poder darlo el 6 de enero.
Nos llega un correo que asegura que el pedido está enviado y de camino. La fecha de entrega pasa y no llega el ipad. Phone House no coge ninguno de sus teléfonos a ninguna hora. Nos presentamos en tienda física de phone house y se lavan las manos. Contactamos con MI EU store mediante el sistema de mensajería que la web tiene para hablar con ellos y comienza en terror. Nos dicen que se han quedado sin ipad y que esperemos. Les recriminamos el mensaje que nos llegó de que el pedido ya estaba enviado, y les explicamos que nos han roto las navidades con una criatura que se ha quedado sin reyes. pues nos cancelan el pedido sin nosotros haberlo pedido y cuando pedimos explicaciones nos dicen que por falta de entendimiento ante la situación! unos rastreros. no volveremos a comprar ni en phone house ni MI EU store. nos han engañado y se han lavado las manos.
Har købt flere ting gennem mi store
Har købt flere ting gennem mi store: telefon, ur, tablet og tv stick. Er glad for produkterne. Innovative og brugervenlige produkter til en god pris.
Fint produkt til prisen
MI Watch svare helt til forventningerne og holder strøm i rigtig lang tid over +9 dage
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.