Design og glass er helt super, men føler at de to jeg har brukt så langt på ferieturen så er de litt skjeve. Har prøvd å bende litt men de virker å være litt for stive til å få ønsket resultat.
Das sagen Bewerter
Jeg er veldig fornøyd med brillene jeg kjøpte fra Luxreaders! De ser fine og stilrene ut, akkurat som på bildene, og de sitter godt på nesen. Styrken stemmer helt, så det er behagelig å lese med dem o... Mehr ansehen
Kjøpte lesebriller.Fikk beskjed 13.08.25 at pakken som -av uvisse grunner - er sendt i retur fra sentralen på Lørenskog. Forsøkt å komme i kontakt med Luxreaders, men får bare en chatbot som ikke kan... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Luxreaders er internasjonal nettbutikk med briller til både kvinner og menn. Alle materialene er nøye utvalgt – og uansett om du velger acetat, gummi eller metall til din ramme, får du et par flotte kvalitetsbriller til en veldig fornuftig pris. Du kan kjøpe 3 par for 699 NOK inkl. levering og fri retur. Du kan prøve brillene på ditt eget ansikt med vår virtuelle Try On og finn de perfekte brillene til ansiktet ditt og din personlige stil. Vi har mange års erfaring i optikerindustrien og følger nøye med på trendene i brillelandskapet. Basert på dette har vi skapt en kolleksjon med briller med et stort utvalg av farger og modeller til din inspirasjon og for at du skal finne det perfekte brilleparet til din personlige stil og ansiktsfasong.
Kontaktinformationen
Dänemark
- hei@luxreaders.no
- luxreaders.no
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget godt kjøp…
Jeg har nu kjøp briller to ganger oss dere og er kjempefornøyd, bruker brillene hver dag, og de er kledelig og passer godt til mine kler, De er svært klar og er solid de tåler en støyt. Ssolbrillene er kjempefine og ha i solen ,mørke glass som skygger for skarp sol og et must er det at jeg kan lese i bøker også , jeg er kjempefornøyd og anbefaler disse til alle dere.
Kjempefornøyd med solbrillene😎👍
Kjempefornøyd med solbrillene m/styrke😎👌 eneste minus er at dem er litt for smal (kommer sol inn fra sidene). Ellers kjempe fornøyd, billig og rask levering 🤗👍
Både utseende og passform var perfekt…
Både utseende og passform var perfekt Så fornøyd at jeg har bestilt flere
Fornøyd med brillene
Fornøyd med brillene, også lett å ev returnere. Kjapp levering.

Godt utvalg
Godt utvalg. Kunn prøve brillene på nettsiden. Gode glass. God pris.

Antwort von Luxreaders
Rask respons og levering av et godt…
Rask respons og levering av et godt produkt. Et godt kjøp.

Antwort von Luxreaders
Kjapp å fin opplevelse rundt bestilling…
Kjapp å fin opplevelse rundt bestilling og levering👍
God kvalitet på Briller👏

Antwort von Luxreaders
Jeg har ikke mottatt noen briller enda
Jeg har ikke mottatt noen briller enda. Kan derfor ikke skrive noen anmeldelse.

Dette var ikke bra
Dette var ikke bra, brillene var så skeive at de gikk rett i søpla.

Rask levering
Rask levering. Fine briller som passer veldig godt.

Rask levering
Rask levering og bra pris og kvalitet

Antwort von Luxreaders
Måtte betale ekstra toll og mva avgift
Måtte betale ekstra toll og mva avgift, dette var jeg ikke oppmerksom på fordi dette var en nettside med norsk domene😩

Antwort von Luxreaders
Rask levering og brillene virker å ha…
Rask levering og brillene virker å ha bra kvalitet og man får veldig mye for pengene.

Dårlig kvalitet
Synes ikke kvaliteten var som før, løse stenger og den ene datt av etter kort tid.

Antwort von Luxreaders
Brillene oppleves å være robust bygd.
Brillene oppleves å være robust bygd.
Og flott blålys blokkering i glass.
Flott utseende.
Bestilte tre stk briller med +2 styrke. Men det ene parret oppleves å ha litt annen styrke kvalitet på.. Ikke helt positivt! De to andre oppleves helt lik hverandre..

Superfine solbriller med styrke
Superfine solbriller med styrke. Jeg kjøpte de som heter Trondheim.

Antwort von Luxreaders
Har brukt brillene lenge og måtte nå ha…
Har brukt brillene lenge og måtte nå ha en ny styrke. Gode briller å ha på, god kvalitet. Rask levering.

Utmerkede briller, god pris
Mottok et par blålys-briller som hadde en kosmetisk defekt på innfatningen, og fikk tilsendt et nytt tilsvarende par med en gang. Rask respons fra kundeservice.
Kvaliteten virket svært god til prisen, så her bestiller jeg gjerne igjen. Veldig fornøyd med brillene🙌

Antwort von Luxreaders
Er godt fornøyd med disse databrillene
Er godt fornøyd med disse databrillene, anbefales

Fine briller
Fine briller, rask levering og god pris

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.