Design og glass er helt super, men føler at de to jeg har brukt så langt på ferieturen så er de litt skjeve. Har prøvd å bende litt men de virker å være litt for stive til å få ønsket resultat.
Das sagen Bewerter
Kjøpte lesebriller.Fikk beskjed 13.08.25 at pakken som -av uvisse grunner - er sendt i retur fra sentralen på Lørenskog. Forsøkt å komme i kontakt med Luxreaders, men får bare en chatbot som ikke kan... Mehr ansehen
Jeg har nu kjøp briller to ganger oss dere og er kjempefornøyd, bruker brillene hver dag, og de er kledelig og passer godt til mine kler, De er svært klar og er solid de tåler en støyt. Ssolbrillene e... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Luxreaders er internasjonal nettbutikk med briller til både kvinner og menn. Alle materialene er nøye utvalgt – og uansett om du velger acetat, gummi eller metall til din ramme, får du et par flotte kvalitetsbriller til en veldig fornuftig pris. Du kan kjøpe 3 par for 699 NOK inkl. levering og fri retur. Du kan prøve brillene på ditt eget ansikt med vår virtuelle Try On og finn de perfekte brillene til ansiktet ditt og din personlige stil. Vi har mange års erfaring i optikerindustrien og følger nøye med på trendene i brillelandskapet. Basert på dette har vi skapt en kolleksjon med briller med et stort utvalg av farger og modeller til din inspirasjon og for at du skal finne det perfekte brilleparet til din personlige stil og ansiktsfasong.
Kontaktinformationen
Dänemark
- hei@luxreaders.no
- luxreaders.no
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Overraskende bra briller
Overraskende bra briller. Kjøpte solbriller med styrke
God kvalitet og rask leveranse!
Ønsket meg briller av forskjellig utseende, og lik og god kvalitet. Ble ikke skuffet denne gangen heller!
Solbriller med styrke. Helt perfekt
Solbrillene, med styrke, var helt etter forhåpningene.
Passet perfekt, og kom, i posten, til rett tid.
Jeg er veldig fornøyd med brillene jeg…
Jeg er veldig fornøyd med brillene jeg kjøpte fra Luxreaders! De ser fine og stilrene ut, akkurat som på bildene, og de sitter godt på nesen. Styrken stemmer helt, så det er behagelig å lese med dem over lengre tid. Leveringen gikk raskt, og innpakningen var også fin. Alt i alt en veldig god opplevelse – jeg kommer definitivt til å handle her igjen!
Brillene var fine
Brillene var fine, dem sto til forventningene. Kan anbefales.
Meget gode lesebriller av høy kvalitet
Meget gode lesebriller av høy kvalitet. Anbefales !
Skam
Skam! Brillene var elendige. Skulle være +1, men helt umulig å bruke. Kundeservice svarer ikke, AI er elendig, ingen hjelp å finne på nettsiden, ingen epost til selskapet som blir besvart. Hold deg unna om du ikke vil bli lurt
Gode lesebriller som passer mitt hode
Gode lesebriller som passer mitt hode. Liker de veldig godt. Fin passform.
Bra kvalitet - enkelt å handle :-)
Enkelt å handle og bra kvalitet til rimelig pris!
Rask levering og bra briller
Som smurt
Dette var akkurat de brillene jeg hadde bestilt; de kom raskt levert, ingen problemer, alt gikk som smurt. Dette er slik netthandel skal være.
Brillene er av god kvalitet og har god…
Brillene er av god kvalitet og har god holdbarhet. Fint design og flere farger å velge i. Jeg har kjøpt mange par gjennom årene og har definitivt funnet min brilleleverandør! Rask levering også!
Ett brillepar var skjeve!
Jeg kjøpte 3 lesebriller i styrke +3. To av brillene var OK, men en brille var skjeve!
Brillene var klart skjeve når jeg la de på spisebordet/ rett flate.
Rask levering aldrig har jeg vært så…
Rask levering aldrig har jeg vært så fornøyd med nye briller
Bra kvalitet og fin design
Bra kvalitet og fin design. Fornøyd!
Anbefaler brillene…
Bestilte denne gangen 2 lesebriller på styrke 2, da 1.5 jeg hadde fra før, begynte å bli for svake.
Har 2.5 og de er litt for sterke til lesing og bruker helst de til annet enn lesing.
Med de nye på styrke 2 ble akkurat passe og veldig klart å lese med.
Du betaler toll!
Det står at en ikke skal betale toll, men når sendingen ankommer blir du krevd for toll. Det går heller ikke an å komme i kontakt med kundeservice heller.
Svært rask levering og brillene ser…
Svært rask levering. Brillene ser veldig bra ut og har god kvalitet
Trege og fikk ikke det jeg bestilte
Bestilte tre briller, to av dem var utsolgt, så måtte velge to andre. De brukte skikkelig lang tid på å svare, og i tillegg var en av brillene jeg fikk solbriller selv om jeg ikke bestilte det.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.