IBESS & SUNBESS Husbatteri Bewertungen 3

4. Ökostromanbieter
  5. Solarenergieanbieter
  6. Solartechnikanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos IBESS A/S arbejder vi hver dag for at gøre det nemmere og mere fordelagtigt for danske husstande at styre deres energiforbrug. Vi udvikler og leverer moderne IBESS og SUNBESS Husbatterier, der giver vores kunder fuld kontrol over deres energi – både økonomisk og miljømæssigt. Med et Husbatteri fra os kan du ikke blot lagre strøm og reducere din elregning. Du kan også tjene penge ved at levere systemydelser til Energinet. Det betyder, at dit batteri aktivt hjælper med at stabilisere elnettet, og du får en løbende indtægt for den værdifulde fleksibilitet, du stiller til rådighed. Hver installation er automatisk optimeret til at skabe den bedst mulige økonomi for kunden. Vores løsning er udviklet som plug-and-play, så installationen er enkel, og systemet passer sig selv i dagligdagen. Når Husbatteriet er tilsluttet, styrer det helt automatisk opladning, udnyttelse og indtjening, så du slipper for at gøre noget manuelt. Vi lægger stor vægt på service og gennemsigtighed. Derfor hjælper vi vores kunder hele vejen – fra beregning af indtjening til opsætning, drift og support. Vi lytter til feedback, forbedrer løbende vores teknologi og gør alt, hvad vi kan for, at du får mest muligt ud af din investering. Hos IBESS A/S er vores mål at skabe en grønnere, mere stabil og mere økonomisk fremtid for danske hjem. Vi er stolte af at være med til at drive den grønne omstilling fremad – én installation ad gangen.

3.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alt alt for dyre!!! Kig jer godt om!

Skuffende på alle punkter!
Endte med at få et tilbud på "kun" kr. 95.000 for en inverter og et 20kW batteri ved at betale det fulde beløb med det samme. Til gengæld ville det være oppe at køre inden for 3 uger.
Og her starter det så med at gå galt!
Da jeg havde betalt fik jeg af vide at de IKKE havde batteriet på lager?!? Og elektriker holdte ikke det aftalte. Så jeg valgte at benytte mig af min fortrydelsesret!
Men Husbatteriet kan kun tilbagebetale tilgodehavende sidst på måneden??? Så jeg måtte vente godt og vel 14 dage på min kr. 95.000. Men pengene kom ikke.....!
Så jeg måtte igen rykke efter dem (kom den 2/12)

Jeg er super glad for at have annulleret min order for nu har jeg købt større inverter og 20 kW batteri til el-ballancering SAMT 15.600 watt solceller til i alt kun kr. 80.000

DVS at jeg har fået "gratis" solceller og stadig sparet 15.000 kroner

2. Dezember 2025

Antwort von IBESS & SUNBESS Husbatteri

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det er naturligvis ærgerligt at høre, at dit forløb ikke levede op til de forventninger, du havde. Det tager vi meget seriøst, og vi arbejder løbende på at forbedre processen, så kunder ikke oplever unødige forsinkelser eller mangel på information.

Vi holdt dig løbende opdateret undervejs, men der opstod desværre en situation hos vores leverandør, hvor batterierne blev udsolgt hurtigere end forventet. Salget går meget stærkt i øjeblikket, og leverandøren havde ikke flere enheder på lager. Det var årsagen til, at vi ikke kunne levere så hurtigt, som du ønskede. Den normale leveringstid ligger mellem fire og seks uger, men dit ønske var at få anlægget installeret inden for tre uger, hvilket desværre ikke var muligt. Det var helt forståeligt, at du derfor valgte at afbryde købet.

Vedrørende tilbagebetalingen forstår vi godt, at det kan føles som en lang ventetid. Vores bogholder skal altid gennemgå transaktionen grundigt, så det korrekte beløb bliver sendt retur. Det er en nødvendig del af processen og kan tage op til fjorten dage. Vi følger proceduren så hurtigt som muligt, men vi kan ikke gå på kompromis med den interne kontrol, da det sikrer, at kunden får det helt korrekte beløb tilbage.

Vi er glade for, at du sidenhen har fundet en løsning, som du føler passer bedre til dine behov. Det vigtigste for os er, at du ender med et setup, du er tilfreds med. Selvom vores systemer adskiller sig fra traditionelle solcellepakker og er udviklet til avancerede energiløsninger som systemydelser, respekterer vi naturligvis dit valg.

Tak fordi du var ærlig omkring din oplevelse. Din feedback betyder meget for os, og vi tager den med videre i vores arbejde på at gøre processen endnu mere tydelig og smidig for fremtidige kunder. Skulle du senere få spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og god service

Jeg fik, hvad jeg blev lovet og fik en god løsning, hvor jeg køber billig strøm, som jeg bruger, når strømmen er dyr. Appen er brugervenlig og fungerer godt. Inden længe kommer vi også på systemydelser og øger dermed indtjeningen.

Der er en god og venlig kundeservice.

9. Dezember 2025

Antwort von IBESS & SUNBESS Husbatteri

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har fået den løsning, du blev lovet, og at du allerede får glæde af at kunne flytte din strøm til de billigste tidspunkter. Det er præcis sådan, Husbatteriet er tænkt, og det er dejligt at høre, at appen fungerer godt for dig i dagligdagen.

Vi ser også frem til, at du kommer med på systemydelser, så du kan øge din indtjening yderligere. Vores team arbejder hver dag på at forbedre både software, service og drift, så oplevelsen bliver endnu bedre over tid.

Tusind tak for de venlige ord om vores kundeservice. Det betyder meget for os. Vi fortsætter med at udvikle og finpudse tingene, så vi kan holde samme standard for dig og alle andre kunder. Skulle du få brug for hjælp, sidder vi altid klar.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

genial ide

genial ide, udjævner høje og lave priser

26. Oktober 2025

Antwort von IBESS & SUNBESS Husbatteri

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du ser idéen som genial og oplever, hvordan Husbatteriet udjævner de høje og lave elpriser i hverdagen. Netop den effekt er en af de store styrker ved løsningen, og det er dejligt at høre, at du får værdi ud af det.

Vi arbejder løbende på at gøre både drift, app og service endnu bedre, så oplevelsen fortsætter med at leve op til forventningerne. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr