Holberggaard Bewertungen 15

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Vom Unternehmen geschrieben

Uanset om du er til fællesspisning, på workshop, til firmafest, en restaurantaften, en seriøs konference med overnatning eller tager en overnatning i en af vores lejligheder. På Holberggård lægger vi vægt på, at både mad, omgivelser og oplevelser er i en klasse for sig.

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A Nice Place to celebrate speciel Days!

A Nice Place to celebrate speciel Days!
Holberggaard is placed in wonderful Nature near The Sea - which gives speciel View from all The Rooms! We enjoyed a delicius Brunch - served by friendly Persons - ready to help us to fulfill all our Wishes during The Day!

24. August 2024

Perfekt mad og betjening

Vi holdt vores fest markerende begge vores 80 års fødselsdage i år i går eftermiddags. Maden og betjeningen kunne ikke være bedre. Tak!

18. August 2024

Kære Michael,

Selv tak! Det betyder meget for os. :)

Excellent place!

Excellent apartments, very cosy with great staff. Bike friendly. Highly recommended.

13. August 2024

Dear Marta,

You're always welcome at Holberggaard. :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg kommer igen

Landlig og fredelig omgivelser. Skønt badevand. Fine værelser med solrig balkon. God og solid morgenmad. Venlig betjening.

23. Juni 2024

Antwort von Holberggaard

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse! :)

Dream

Staying there was so fantastic, I cannot wait to be in the area and stay there once again, the brunch was fantastic, the outer areas are very relaxing, the proximity to the sea is wonderful and the room was just a dream.

2. Juni 2024

Dear Ana,

Thank you so much for your review, it means a lot to us. :)

Pyha

Pyha, alt der kunne gå galt gik bare galt.

Vi var inviteret til konfirmation den 27 april, og da vi ankommer til Holberggaard og går ind i bygningen hvor festen skulle holdes, der var det tydeligt at ejer og personale ikke har tjek på noget som helst.

De havde ikke taget højde for antallet af gæster, selskabet havde de delt op i flere rum, ja sågar havde de dækket et bord op i køkkenet, så de gæster sad som på en banegård, kan kun sige, godt der ikke var 6 gæster mere, så ville der nok være dækket op på lokummet.

Forret og hovedret passede slet ikke sammen, forret skulle fremstilles som Gourmet, med den forskel at den var mindre, en teskefuld af noget laksesalat fra noget dåse, samt en Blinis på størrelse med en 5 krone.

Hovedret var en buffet, som var til det andet selskab.
Dessert var en tør pandekage som var klappet sammen med en kugle is ovenpå.

Grundet de små rum, var der ikke plads til at alle gæster kunne være sammen og hygge sig med dans, nææ nej, man sad i flere rum, alt dette satte en dæmper på det som skulle være en stor dag for konfirmanden og hans mor, som har gjort et stort arbejde i at gøre dagen uforglemmelig.

Uforglemmelig blev den, ikke lige en fest man glemmer.

Morgenmad, tjaa hvad skal man sige, nogle tøre boller som nok er blevet bagt flere dage i forvejen og så opvarmet.

Mælk til kaffen, joo, men det var vand, da jeg gjorde opmærksom på at deres mælk var dårlig, var beskeden, nææ, den er sådan fordi vi fryser vores mælk ned, ja så er det klart at det er vandet.

Kære Finn,

!KAN IKKE ANBEFALES!

holberggård kan ikke anbefales

hvis man er til kold mad og elendig service så er dette lige et sted for dig.

hvad man kan forvente.
du kan forvente af få forkert mad serveret, frosne pandekager ,forvirret personale, anretninger som minder om noget på en Gedser/Rostock færge og jeg ku fortsætte. Man kan os godt forvente af de stopper festen halvanden time før tid.

til forret fik vi hver 10 gram laksetatar samt en klat ukrudt
og ved siden af en skål stenhårdt brød så hvis man mangler noget til af banke sine teltpløkker i jorden med så gem jeres brød. Ville personligt hellere ha tygget på en tør skurresvamp da jeg mener den er mere saftig end det brød vi fik serveret også sparre man et tandlægebesøg.

Det eneste positive jeg har sige er af det ligger i naturen

så alt i alt et forfærdeligt sted skalaen er ik lavere DSV

Kære Marcus,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Total forvirring og dårlig management

Holberggårds svar viser med alt tydelighed at man ikke vil tage ansvar for så graverende fejl. Holberggaard nævner end ikke at Rikke som var vært for hendes søns konfirmation -blot fik en uspecificeret regning UDEN beskrivelse af menuen der IKKE blev serveret korrekt men lavet om 30 min før servering uden godkendelse af værten.
Da klagen fra værten ( Rikke) modtages af Holberggaard med krav om fuld betaling eller RKI, hvilet er utidigt da man i givende fald skal have udsendt 3 rykkere.
Ingen som helst imødekommelse endsige beklagelse.
Det er uhørt dårlig management som giver så meget negativ omtale. Men d.d. er ejeren, som var tilstede denne aften, og som derfor er fuldstændig klar over hele forløbet, ikke til sinds at indgå et forlig, hvorfor sagen nu ender i Hotel & Rest Klage/Ankenævn.

Kære Carsten,

konfirmation

På deres hjemmeside står der ‘Vi vil ha’ de gladeste gæster.’
Jeg var sammen med min mand til konfirmation på Holdbergaard. Min venindes søn var blevet konfirmeret og hun havde lagt et kæmpe arbejde i at give ham den helt perfekte dag.
Vejret var fantastisk og haven viste sig fra sin bedste side.
Gæsterne blev vist til bords og vi så frem til at festen skulle gå i gang. Konfirmanden havde, sædvanen tro, ytret ønske om, hvad menuen skulle bestå af.
Vi skulle ha’ en lækker 3 retters menu, hvor der var bestilt særretter til børnene, da de sjældent vil spise det samme som voksne, - det tænker jeg alle i restaurant branchen ved.
Maden begyndte at blive bragt ind af tjenerne og jeg ku’ se på min veninde og konfirmanden, at der var noget helt galt, - det var overhovedet ikke det de havde bestilt og betalt for, - børnene fik også samme forkerte ret som os voksne.
Samtidig med at jeg ku’ se over på min veninde, som sad og var fortvivlet over det der foregik med maden, - ku’ jeg iagttage tjenerne når de passerede hinanden. De smilede kækt til hinanden og rullede øjne, - de syntes åbenbart at min veninde var en irriterende gæst, på trods af at det var køkkenet der havde begået den kæmpe brøler, at bytte rundt på 2 selskabers menuer! - det må bare ikke ske!!!
Da vi sku’ til hoveretten, som også sku’ ha’ været tallerkenservering, endte vi med en buffet, som heller ikke var i nærheden af den aftalte mad.
Desserten er ikke værd at nævne.
Jeg sagde til min veninde at det ikke var andet end rimeligt, at hun selvfølgelig skulle kompenseres af Holdbergaard for deres kæmpe fejltagelse. Jeg kan forstå på hende at der ikke bliver taget ansvar for det skete og hun bliver opkrævet fuld pris for arrangementet.
Jeg er rystet og synes at det er dybt urimelig af Holdbergaard.
Jeg ville ikke turde holde et arrangement hos Holdbergaard, - risikoen for at dagen ikke blev som aftalt ville være for stor og sådan en fralæggelse af ansvar skal man lede længe efter!

Kære Maria,

Ingen anbefaling

Jeg skriver denne anmeldelse på trust pilot efter jeg har afholdt et arrangement på Holberggård den 27. april for min søn. Vi skulle afholde hans konfirmation og har igennem det sidste års tid været i korrespondance med ejeren. Vi havde fået stedet anbefalet og hele vejen igennem har vi haft god kontakt og kommunikation. Da vi den 15. marts 2024 tager op og ligger sidste hånd på menuen, sidder vi og aftaler hvad vi skal spise den pågældende dag med ejeren Flemming.Til forret, laksetartar, Hovedret, kalve tornadous af fritgående kvæg, hånd skårne fritter hjemmelavet bearnaisesauce og trøffelsauce. Til dessert skulle vi have hjemmelavet pandekager med is og frisk frugt. Vi havde i forvejen aftalt at vi skulle komme op om fredagen dagen før arrangementarrangementet og pyntelokalet op. Vi møder op fire mand efter aftale med stedet om eftermiddagen. Min mor og hendes mand havde endda booket en ekstra overnatning så de kunne være med til at pyntelokalet op. Da vi ankommer i løbet af eftermiddagen kommer vi ud og bliver mødt af en af de ansatte som fortæller,at vi ikke kan komme ind i lokalet da der bliver holdt en anden fest. Jeg fortæller selvfølgelig at vi har en aftale med Flemming men her er der intet de kan gøre. Vi får at vide vi skal komme tilbage dagen efter klokken 9 til trods for at vores konfirmation skal afholdes klokken 11. Da min mor og hendes mand i forvejen sover ude på stedet at de selvfølgelig de første derude. Da klokken er ni er de i fuld gang med at sætte borde op der er ikke pyntet op i forhold til tallerkener glas og så videre så vi kan ikke komme i gang med selve bord Pynten. Jeg kan ikke selv deltage da jeg står med min søn som skal i kirke og jeg selv skal gøre mig klar. Så alt bliver gjort i sidste øjeblik. Da vi ankommer med gæsterne 45 personer er der ikke noget der er klar hverken velkomstdrink som ellers var aftalt el andet. Ej heller personalet var informeret omkring hvad vi havde bestilt og booket. Da jeg så bliver mødt af Flemming,spørger han mig om vi havde bestilt kammuslinger. Jeg bliver selvfølgelig en smule forundret og siger Flemming nej vi har Ikke bestilt kammuslinger vi har bestilt laksetatar. Så kigger han på mig og siger nå ja. Da vi skal sætte os til bords er der ikke serveret hvidvin og forretterne står heller ikke på bordet der går lidt tid og herefter bliver der serveret en forklarlig forret det er en slags Laksemousse som er overfyldt med dressing og portionen er mildest talt mindre end hvad man vil servere til et lille barn. Jeg får at vide fra Flemming at jeg skulle være glad for at han i det mindste havde puttet stenbiderrogn til forretten. Så siger jeg til Flemming, at vi havde jeg bestilt laksetatar med sauce verte, MEN Flemming holder fast i at vi har bestilt en Laksemousse. Vi sidder og joker lidt med om de måske har forvekslet mit arrangement med arrangementet som var over i den anden bygning den pågældende dag. Så kan jeg se at der bliver anrettet ude i køkkenet til at blive lavet buffet. Jeg går ud i køkkenet og siger til dem at jeg ikke har bestilt buffet men at jeg har bestilt tallerkenservering med kalv bearnaise og hjml fritter. Her får jeg at vide at det eneste de serverer i denne her bygning det buffet. Der er altså ingen som tager min forundring og klage alvorligt de siger bare det kan de ikke gøre noget ved. Jeg finder selvfølgelig Flemming og jeg klager til MEN igen afviser Flemming. Efterfølgende bliver jeg mødt med at jeg skulle have overfuset Flemming fordi jeg har været ude og brokke mig over at maden som jeg havde bestilt til et møde sammen med Flemming på ingen måde af den mad vi får serveret til min søns konfirmation. Da desserten så skal serveres så tænker jeg ikke at det kan blive værre men der tager jeg grueligt fejl . Ligesom jeg tror det ikke kan blive værre bliver der serveret en iskold pandekage som er helt stiv i fedtstof der er blevet stegt på pande selvfølgelig fra dagen i forvejen. pandekagerne er hjl, men de er altså iskolde. De bliver serveret med en lille klat is på toppen ingen frisk frugt ingen pæn anretning intet overhovedet. Flemming står i øvrigt og anretter de her pande pandekager foran mine gæster som sidder helt ude i køkkenet uden handsker på samtidig med han står og putter mad ind i munden og står og smager på de forskellige ting samtidig med han anretter. Ingen af mine gæster som sidder ude i køkkenet ønsker og spise desserten. desværre stopper den dårlig oplevelse ikke her Vi var blevet lovet at vi kunne have lokalet frem til midnat hvor vi skulle have serveret vores egne medbragte sandwich til natmad og at vi herefter skulle være ude af lokalet klokken 01.Men allerede der klokken er 22 får jeg at vide at vi snart skal have serveret natmad og at vi skal være ude af lokalet.Vi er gået videre med sagen da vi ikke ønsker at betale for dette og har informeret, at sagen skal afgøres i retten

Kære Rikke,

Vi har haft en del korrespondance om denne miskommunikation der har været, i forbindelse med arrangementet.
Så meget at vi desværre er endt med, at vi skal have advokater inde over.

Øv.

Vi har gerne villet løse konflikten på en ordentlig måde, da fester, konfirmationer og mange andre arrangementer er vores levebrød. Det er noget vi er stolte af.

Det kan man også læse ud af vores google anmeldelser, booking.com anmeldelser og andre verificerede steder.

Vi har for nyligt taget kontrol over denne Trustpilot, som var oprettet uden vi vidste det.

Vi finder det meget påfaldende, at stort set 6/8 af de anmeldelser som lå herinde, lyder som om de kommer fra jeres fest - hvilket ikke giver et retvisende billede af vores konference og overnatningssted.

Var man lidt fræk, kunne man måske endda overveje om I har haft mødtes igen, for at lægge så mange dårlige anmeldelser, som overhovedet muligt. Blot en overvejelse. Især siden anmeldelserne er lagt d. 7.-8. maj, altså noget tid efter, at arrangementet er afholdt, samt har anmelderne for det meste kun lagt denne ene anmeldelse.

Vi er kede af, at det er bragt så langt ud og at du/I ikke vil betale for det afholdte arrangement, men endnu mere at vi ikke levede op til jeres ønsker, men mest af alt - at der målrettet skal køres en sag på alt dette og at der forsøges at ramme os med en masse dårlige anmeldelser, fra den samme gruppe mennesker.
Især når der er leveret det, som er er aftalt, på trods af de påstande som bliver fremlagt her.

Senere hen er vi blevet gjort opmærksom på, at vi ikke er de eneste i området som har haft et visit af dig, med efterfølgende klage, med henblik på at undgå betaling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi skulle holde en konfirmation på…

Vi skulle holde en konfirmation på holbergård
Som skulle vise sig at være ren katastrofe.

Over en lang periode bliver der aftalt via mails og opkald og et personligt møde med hvilket mad vi ønsker og alt bliver aftalt og noteret.
Da vi ankommer til det smukke sted....
Fornemmer jeg hurtigt der er dårlig kommunikation blandt personalet og de ved ik rigtigt hvad der skal foregå.
Da kokken/ejern kommer og spørg om vi skal have kammuslinger til forret...hvortil vi svarer nej vi skal have laksetartar?..derfra sejler det bare...

Der bliver tydeligvis lavet en ups jeg har glemt deres mad løsning med en flydene forret bestående af en ca alm ske fuld lakse ting...hvilket var dybt til grin.....derudover var der bestilt noget specielt til børnene såsom kylling nugget m.m men de fik en klat laksemøg

Brødet der stod på bordene var så hårdt at jeg næsten vil tro vi kunne slå søm i med det.
Vi går i køkkenet og meddeler det er bestemt ikke den forret vi har bestilt,men der virker kokken ret ligeglad.

Så skal vi have den lækre hovedret som skulle bestå af tallerken anrettet tornedoer med fritter og bearnaise og trøffel sauce.....

Men men men.....pludseligt begynder personalet anrette en buffet 🤦‍♂️🤦‍♂️...hvortil køkken står og håndtere det uden handsker og enda tar og spiser fra buffen og lige smager på det....der bliver straks meddelt at det har vi altså ik bestilt???
Men her igen er personalet ligeglade og siger det er det eneste de servere til arrangementer...

Så nu sidder vi med alle gæster og en buffet hvortil der ikk var nok mad til at alle gæster blev mætte eller fik mad nok en til tallerken mad....det er dybt frustrende vi står med så mange gæster og som enda flere af gæsterne driver resturant i kbh og var målløs over det her....

Så kommer vi trist igennem det mad der nu var også tænker vi .....nå men nu kommer der den desseet vi bestilte
Hjemmlavet pandekager med is og frisk frugt....

Ja pandekagerne kom iskolde og hårde ind og en lille klat is ovenpå intet frugt eller pynt
Men banket sammen som om man bare skulle have os vidre i systemet.

Derudover skulle vi have lokalerne til 01.00 men der kom de kl 23.00 også sagde vi skulle slutte 24.00 og sende folk hjem

Jeg må sige som gæst og vidne til her arrangement..ville jeg skamme mig som indehaver af dette sted...det er ikke en alm fest men en konfirmation som en dag man ik får igen......holbergård er konfronteret med dette og der forelægger billeder og dokumentation for alt men de er ligeglade og fralægger sig hvert ansvar....

Føj for et sted.
Så pas på hvis i skal holde fest og ik vil snydes..her er gæsterne ik priorteten...

Alt ovenstående læsning vil også blive delt i 4760 grupper osv på facebook...

Kære Klaus,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke anbefale dette sted

Kan ikke anbefale dette sted. Vi skal giftes og tager ud til en samtale med Holberggaaard. En samtale der starter med at vi spørger dem om de har en ledig weekend i august evt. september, hvor vi kan holde vores bryllup hos dem. Holberggaard fortælle os at de kan x dato og derfor får lov til a sætte vores bryllups dato. Efter en to timers lang samtale, kører vi derfra og arbejder videre med musik, fotograf osv osv, samt beder vores gæster at reservere datoen. Efter et par dage må vi rykke efter en ordrebekræftigelse, den kommer efter yderlige et par dage, med en enkelt fejl i, derefter må vi rykke efter det kontonummer vi skulle indbetale reservationsgebyr på. Det kommer aldrig, for 14 dage efter vi har været til samtalen, får vi en mail kl 21 om aftenen som lyder:
Vi er kede af at vi må aflyse jeres fest den xx dato, da dagen allerede er besat til anden side. Vil det være muligt med en anden dato??
Øhh NEJ. Da vi allerede har alt andet på plads efter den dato som DE har sat.
Så Holdberggaard bør man holde sig fra, de har ikke styr på deres kalender.

4. März 2024

Kære Heidi,

Det er ærgerligt at I har haft den her oplevelse hos os. Vi har siden hen ændret vores arbejdsgange og endda fået nye systemer til registreringer. Det har du bl.a. været med til at gøre os opmærksom på, var nødvendigt.

Vi har haft problemer med planlægning i denne periode, men vi er nu rustet til fremtiden, med mange andre arrangementer.

Dog beklager vi mange gange, at det her er sket. Det må det bare ikke. Så mange tak, for at hjælpe os med at blive bedre. Vi håber at I får en god dag på jeres dag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gem dine kvitteringer!!! Stedet er mega smukt med fantastisk…

Holberggaard er mega smukt med en fantastisk beliggenhed. Behandlingen på CS-Clinic er den bedst tænkelige. Overnatter du på Holberggaard, skal du dog gemme dine kvitteringer, for der er rod i betalingsregistreringen. Du risikerer at blive opkrævet for betalt overnatning mere end een gang, og en undskyldning for disse fejl ligger ikke til højrebenet. Den lader stadig vente på sig her. Så et godt råd er: Gem dine kvitteringer derfra.

17. Mai 2023

Kære Zoe,

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Det er ærgerligt at du har haft den her oplevelse hos os. Vi har siden hen ændret vores arbejdsgange og endda fået nye systemer til registreringer. Det har du bl.a. været med til at gøre os opmærksom på, var nødvendigt.

Af hjertet tak. :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr