Købt blækpatron - egentlig til min Mor (76 år gammel). Super hurtig levering til en helt igennem konkurrencedygtig pris. Jeg henter det on-the-fly i min dagligdag, da jeg bor i Galten. Sønnike fik... Mehr ansehen
Ændret fra 3 til 4 stjerner pga. glimrende kundeservice, får dog ikke 5, da en lidt forvirrende email fra dem, fik mig til at tro, at jeg var ved at få et lidt andet produkt end det bestilte... B... Mehr ansehen
Min søn skulle købe hans første stationære gamer pc idag, efter at have besøgt datacity for et halvt års tid siden blev det også her han handlede. Der blev givet en rigtig god vejledning, så han tr... Mehr ansehen
Jeg bestilte en PSU som ikke ret mange havde på lager, men datacity havde. Alt i alt super fint. Dog, så synes jeg godt, at de kunne gøre mere ud af indpakningen. Min var bare pakket ind i... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Datacity er en it-virksomhed beliggende i byen Skovby nær Galten, som servicere private, såvel som erhvervskunder. Med en fysisk butik på adressen, Århusvej 243, er det ligeledes muligt at købe it-udstyr, som enten er lagerført på adressen eller på fjernlager. Datacity's fysiske butik har også dag-til-dag's bestillinger og vejleder dig gerne til at få det helt rigtige produkt hjem. Man kan altid komme forbi butikken og få råd og vejledning, samt indlevere it-enheder til reparation og/eller reklamation. Datacity's personale, bestræber sig på, at alle kunder får en god oplevelse og service, samt en personlig betjening, da deres kunder, ikke skal være et ordrenummer, som det desværre, ofte kan virke som i de større kædevirksomheder. Støt Datacity, ved at skrive en ærlig anmeldelse på trustpilot.dk.
Århusvej 243, 8464, Galten, Dänemark
- hej@datacity.dk
- datacity.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg kan varmt anbefale Datycity
Jeg kan varmt anbefale Datycity, jeg ringede og bestilte en Mac oplader og en iPhone oplader, dagen efter inden middag fik jeg besked om at de var kommet og jeg kunne bare hente 👍

Antwort von Datacity
Virkelig god service og vejledning man…
Virkelig god service og vejledning man får af datacity! Jeg kan varmt anbefale dem. Man får en framragende behandling og føler sig o trygge hænder ved dem!

endnu en fantastisk oplevelse
Har endnu engang været i kontakt med datacity, da jeg havde udset mig et gaming skrivebord og gaming stol jeg havde forelsket mig i. Desværre var det ikke noget de havde på laget med trylle rylle vupti, varene blev bestilt og jeg havde dem dagen efter. Igen igen en fornøjelse at handle hos jer og endnu engang takker og bukker jeg for en kanon god kundeservice.

Antwort von Datacity
De virkelig alt der skal til for at…
De gør virkelig alt der skal til for at hjælpe en. Kan klart anbefale dem
Suveræn service
Suveræn service. Jeg fik gendannet det meste af min harddisk. Kan kun anbefale dem.
Data city har løftet begrebet service…
Data city har løftet begrebet service til højder jeg ikke troede var muligt. De ved hvad de snakker om og er extrem hjælpsomme. At de så også har meget rimelige priser er et ekstra plus. Kan varmt anbefale dem.
Mvh. Henrik
Altid god service og vejledning
Altid’ god service og vejledning - kan kun anbefale DataCity. 👍
Mvh. Jesper Carlenius
Ordre blev annulleret uden kommentar
Bestilte et webcam og fik en ordrebekræftelse. Efter små 40 minutter modtager jeg en annullering af min ordre, uden nogen kommentar.
Kan efter følgende finde ud af at de har glemt at justere prisen. Den er nu ændret fra 171kr. til 449,95.
De svare ikke tilbage på min henvendelse omkring, hvorfor min ordre blev annulleret, så kan kun gå ud fra, at det er fordi de ikke vil stå ved den pris de havde sat den til.

Antwort von Datacity
Vi har snart brugt Datacity i 8 år til…
Vi har snart brugt Datacity i 8 år til alt vores it og de ved hvad de snakker om, jeg kan varmt anbefale dem
Hvor alle de andre gav op..
Jeg kom med min iPhone som var blevet dumpet ved de store Apple forhandlere i Århus. Ingen af dem ville skifte batteri i min iPhone, de sagde alle som standard at den var bøjet selvom den ikke var. Jeg gik til Datacity og Wupti Bum, så var det batteri skiftet og min iPhone lever igen. Er bare så glad og tilfreds med deres service!

Fantastisk service ⭐ ⭐⭐⭐⭐
Super søde og god service. 😍👌👍🏻

Godt leveret
Godt emballeret, fin levering, og intakt vare leveret til tiden.
Alt i alt god oplevelse..!!

Altid venlig
Altid venlig, kompetent og professionel service, så tak for det.

Godt tilfreds
får de bedste anbefalinger
God hjemmeside og hurtig forsendelse
God hjemmeside og hurtig forsendelse og levering klart en god oplevelse :)

Antwort von Datacity
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.