Jeg købte tilbage i oktober et par Hummel støvler til min dreng. Dem har vi brugt de sidste par år, og de plejer at holde til en sæson. Desværre revnede de allerede i slutningen af november, men efte... Mehr ansehen
Jeg bestilte et par super fede tights fra Hummel, og modtog varen få dage efter om fredagen. Desværre sad der en tøjalarm på dem, så jeg måtte have fat i kundeservice og sende pakken retur for en... Mehr ansehen
Ordre afgivet mandag aften, pakken afsendt tirsdag og modtaget onsdag. Lige efter bogen og med en glad kunde her :-) Højt informations niveau under hele forløbet, så dejligt.
Jeg fandt min vare til en fornuftig pris og bestilte den. Det mest imponerende var da pakken efter få dage var fremme og jeg åbnede den. Flot pakket og min faktura var foldet flot og ikke krøllet sam... Mehr ansehen
- Fußballgeschäft
- Aktivbekleidungsgeschäft
- Fitness- und Ernährungsberatung
- Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
- Laufsportgeschäft
- Wintersportgeschäft
Über CrazySport.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Så er du vild med:
- Sportssko
Østergade 25, 7600, Struer
- info@crazysport.dk
- crazysport.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering af varen.
Super hurtig levering
Super hurtig levering.
Det som jeg købte var en lille smule billigere end andre steder.
Har benyttet crazysport flere gange uden nogen problemer.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og fedt at man kan betale med mobile pay.
Meget hurtig levering:) og overskelig hjemmeside
Super
God service, stor viden om fodboldstøvlerne, hurtig afsendelse. Ganske enkelt styr på det hele.
Lynhurtig levering!
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside
ingen problemer med bestilling eller returret hos mig
Nemt, hurtigt og personligt !!! :)
Jeg fandt min vare til en fornuftig pris og bestilte den.
Det mest imponerende var da pakken efter få dage var fremme og jeg åbnede den. Flot pakket og min faktura var foldet flot og ikke krøllet sammen som man ser hos så mange andre. Sammen med fakturaen lå der et A5 kort med en hilsen fra teamet bag firmaet. Jeg følte virkelig at jeg trods det er et online firma at jeg havde fået en personlig behandling. Jeg kan kun sige at det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.
God oplevelse, hurtig levering.
Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og betale, hurtig ordrebekræftelse, løbende status på order, hurtig afsendelse og levering.
5 stjerner.
Super god handel
Alt var nemt, sikkert og hurtig levering.
Kundeservice var hurtige til at svare tilbage, så jeg handler med glæde på crazysport igen.
Super service og hurtige levering. Nem og overskuelig hjemmeside
hurtig levering fin service
der er gået 2 dage fra bestilling til levering
super hurtigt fra bestilling til vi havde varene
Kan anbefales😀
Helt OK
At købe hos Crazy Sports er sikkert, hurtigt og billigt. Hele tiden orienteret om status i forsendelsen.
No problems, sådan skal det gøres.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.