Prisberegner virkede fint. Gav ok tilbud, men har ikke bestilt endnu, så kan ikke sige noget om det færdige arbejde. Prøver at få anmeldelser ind uden køb ved at lokke med at man kan vinde gaveko... Mehr ansehen
Stor ros til Birkholms! Vi fik for nu 3 måneder siden isoleret vores tag af Birkholms. Vi er super tilfredse med hele forløbet og følte os i trygge hænder. Både deres sælger og håndværker var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
IKKE BENYT BIRKHOLMS!!!! De benytter ikke godkendt udstyr til rensning af asbesttage. Arbejdstilsynet har kunne konkludere forkert brug af udstyr, som har endt ud i at Randers kommune har givet båd... Mehr ansehen
Lavede aftale med Birkholms om tagrens og efterfølgende maling. Tagrens forløb rigtig godt med en flot oprydning. Modsat andre der har anmeldt her på Trustpilot havde jeg rent faktisk læst betin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Depotvej 12 , 9200, Aalborg SV, Dänemark
- 21909804
- kontakt@birkholms.dk
- birkholms.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Professionel hjemmeside
Nem og hurtig prisberegner. Godt tilbud, som vi har valgt at gå videre med.
Loftisolering
Loftisolering
Kontaktede Birkholms via FB vedrørende loftisolering. Fik Hurtig svar med overslag. Få dage efter en opringning fra Birkholms planlægger. Det var en god og konstruktiv snak og beskrivelse af arbejdets udførelse m.m., samt et fastpris tilbud der bestemt var rimeligt, meget tillidsskabende kommunikation. Tilbud om at arbejdet kunne udføres inden 1-2 uger. Isoleringsarbejdet blev udført at to unge håndværkere der var dygtige, hurtige men omhyggelige i arbejdet, meget venlige. De udførte et super godt arbejde og ryddet flot op efter sig.
Kan kraftig anbefale Birkholms.
Hans Erik Lund
Hedevænget 186, 8800 Viborg
Fantastisk oplevelse med vores nye solcelleanlæg!
Vi er virkelig imponerede over den professionelle service og kvaliteten af vores nye solcelleanlæg. Installationsprocessen gik glat, og montørerne var både venlige og meget dygtige. Alt blev forklaret grundigt, og vi følte os trygge gennem hele processen.
Anlægget fungerer perfekt, og vi kan allerede mærke en markant reduktion i vores elregning. Det er en fantastisk følelse at producere vores egen grønne energi og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.
Vi vil helt sikkert anbefale dette firma til alle, der overvejer at investere i solenergi. Det har været en investering, der både er økonomisk fornuftig og miljøvenlig!
En perfekt løsning for vores familie!
En perfekt løsning for vores familie!
Vi er en familie på fire, og det har altid været vigtigt for os at finde bæredygtige løsninger i hverdagen. Derfor besluttede vi os for at få installeret et solcelleanlæg, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet!
Fra første kontakt fik vi en super god rådgivning, hvor vores behov som familie blev taget i betragtning – både vores strømforbrug og fremtidige planer. Installationen var hurtig og professionel, og montørerne sørgede for, at vi forstod, hvordan anlægget fungerer.
Vi kan allerede se, hvordan anlægget hjælper med at reducere vores elforbrug, og det føles godt at vide, at vi er med til at gøre noget godt for miljøet. Børnene synes også, det er spændende, at vi nu producerer vores egen strøm direkte fra solen!
Det her har været en investering, der både sparer penge og giver vores familie en grønnere hverdag. Vi anbefaler det varmt til andre familier, der overvejer solceller.
FANTASTISK ARBEJDE!!!
FANTASTISK ARBEJDE!!!
Jeg fik solceller installeret sidste uge af de dygtige fra Birkholms. Mega god service, søde ansatte, og god arbejde🥰

Antwort von Birkholms
Har aldrig handlet med firmaet de er…
Har aldrig handlet med firmaet de er sikkert dygtige nok men deres chauffør i DT 43 kører kraftedme råddent og farligt.
Redigeret:
Virksomhedens svar har fået mig til at give 4 stjerner for at være fair. De virker fornuftige nok.

Super tilfreds kunder herfra
Super tilfreds kunder herfra.
Virkelig flot maler arbejde. 😘kan kun anbefales til andre

Antwort von Birkholms
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUSKER…(SE OGSÅ DERES OG MIT SVAR)
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUSKER FIRMA SE DERES OG MIT SVAR NEDENFOR
Firmaet har været så frække at brugt et andet firmas gruppe billede, fjernet logoerne fra firma tøj og biler og sat deres eget ind.
Replay til jeres svar.
Endnu engang er i nogle bedrager. I bruger billedet fra en el virksomhed i København Hansen & Søgart A/S alle kan se at det er det originale billede da jeres er tydeligt manipuleret! IKKE nogen i lejer ind!!! Der er INGEN på det billede der er ansat eller de har lejet ind. I fortsætter jeres bedrag. Politiet bliver også indblandet!
HOLD JER Væk fra dette firma

Antwort von Birkholms
havde bestilt et tilbud på tagmaling på…
havde bestilt et tilbud på tagmaling på deres hjemmeside , booket et besøg en lørdag kl 9.30 , og fået en bekræftelse på at vi havde en aftale , men der kom ikke nogen og jeg hørte ikke noget om hvorfor ? ringede et par gange før der var hul igennem , og der var forklaringen at min mail var nok røget i spam , ja det kunne han så se at den var ? så det var derfor de ikke var mødt op til den aftalte tid , så det var han jo ked af ,men de ville da gerne lave et tilbud , tror ikke rigtig på den med at den var røget i spam , hvor mange kunder får så ikke det de har bestilt ??? fordi de ender i spam mail bunken.
ærgeligt jeg havde lige glædet mig til at der skulle komme en og give et bud på hvad det ville koste at få det tag malet , ud fra hjemmesiden så det jo rigtig godt ud , od de ville komme en lørdag , det er anden gang jeg har prøvet at få at tagfirma til at give et tilbud på maling af tag , og de ikke møder op , uden at forklare hvorfor de ikke har lyst til at komme forbi , det kan være det er fordi det er at A hus uden tagrender , men så sig dog at det kan i ikke , istedet for bare at blive væk .

Antwort von Birkholms
Hurtige og holder hvad de lover!
Vi fik et godt tilbud på tagmaling, efter at vi havde set dem på Facebook.
Da vi accepterede tilbuddet gik der ikke længe før de meldte deres ankomst og påbegyndte tagrensningen - og herefter blev der også hurtigt malet tag.
Vi skulle først betale når arbejdet var blevet udført - i to rater efter hhv. rensning og tagmaling.
De overraskede sku' - super venlige medarbejdere, som man følte sig trykke ved og resultatet er blevet super godt.
Jeg kan varmt anbefale Birkeholms.

Flot arbejde
Modsat andre der har anmeldt her på Trustpilot havde jeg rent faktisk læst betingelserne og betalte 50% efter rens. Relativt hurtigt bookede Birkholms en tid til maling som lå 6 dage senere. Og malerarbejde samt udskiftning af defekte rygninger/tagplader blev udført til UG!
Kan varmt anbefale Birkholms!!

1 år efter rens, venter stadig på maling
I var hurtige til at lave tilbud og komme ud og rense taget på vores hus, men hold nu kæft!
Nu har vi ventet i ét år på at i kommer og maler det!?
Min kone og jeg har haft kontakt med jer flere gange, men bliver mødt af den ene undskyldning efter den anden.
Lige en lille note til jeres svar..
Nu skal i stoppe med at lyve mere, 1 del blev betalt den 1/8-2023.
(Den havde forfaldsdato den 3/8-2023)
Så den undskyldning går sku ikke 😂🤥

Venlige og ordentlige
Venlige og ordentlige. Super service i forhold til vejledning og reparation af taget. Tog en fliserens af sig selv og som ekstra service. Fantastisk!
Havde dog sendt en mand op for at lukke op for strøm og vand, og han måtte køre igen, da de ikke var kommet til aftalte tid.

Antwort von Birkholms
“En aftale er en aftale - eller hvad?
“En aftale er en aftale.
I en verden hvor alt synes at forandre sig hurtigt, er der nogle værdier, som stadig bør stå fast. Hos os er en aftale ikke bare et løfte, men en binding mellem os og dig. Når vi siger, at vi vil gøre noget, så mener vi det.
Vores engagement i at overholde aftaler afspejler vores dybdegående respekt for vores kunders tid, tillid og forventninger. For os er tillid fundamentet for et varigt forhold. Når vi indgår en aftale, kan du være sikker på, at vi vil opfylde vores del - hver gang.”
Ovenstående tekst finder man på Birkholms hjemmeside. Jeg lavede en aftale om et besøg i sommerhuset. Jeg fik at vide, at det var en rigtig god ide at varme sommerhuset op, så man kunne tage et termografisk billede af huset. Jeg tændte derfor for varmen 3 dage før besøget. Vi tog i sommerhuset og var klar til besøg.
40 minutter før det aftalte tidspunkt bliver vi ringet op med besked om at “konsulenten desværre er blevet syg”.
Man kan kun gisne, om det var fordi der ikke var kommet andre besøg i bogen og det var langt at køre til Mols for eet besøg? Det må i hvert tilfælde have været et meget akut anfald.
Under alle omstændigheder klinger det hult, at man skriver som man gør på hjemmesiden omkring respekt for kunden og de aftaler man laver.
Den person der ringede fra firmaet havde på ingen måde respekt eller forståelse for den tid og de penge vi havde spildt - kun ligegyldighed.
Jeg er skuffet!
——————-
Efter at have læst virksomhedens svar, har jeg flg kommentarer:
Aftalen var sat til kl. 14 og ikke kl. 8 som firmaet angiver.
Jeg blev ringet op kl 13:08 ( dokumentation haves).
Jeg forventer naturligvis ikke at man sender en medarbejder med 40 i feber, men hvis han meldte sig syg 7:15, hvorfor så vente 6 timer med at give mig besked?
Lidt pinligt for firmaet at “pynte” på situationen på denne måde.

Dårlig service…
Havde booket en termografering af huset. Først får jeg en besked til morgen at min tid, som jeg bookede for over 14 dage siden er dobbeltbooket og derfor må flyttes. Derefter møder ingen op til det nye aftalte tidspunkt og har intet hørt fra firmaet. Virkelig dårligt service niveau.

Virkelig god process.
Virkelig god process.
Prisen er rimelig iforhold til andre tilbud jeg tog.
Kommunikatione var helt i top, jeg blev nødt til at aflyse et besøg med kort varsel, hvilket ikke var noget problem. Da de senere blev ½ time forsinket meddelte de det til mig (hvilke håndværkere gør det :)).
Deres to unge håndværkere var meget omhyggelige
og ordentlige hele vejen igennem. Top anbefaling herfra :)

Stor ros til Birkholms
Stor ros til Birkholms!
Vi fik for nu 3 måneder siden isoleret vores tag af Birkholms. Vi er super tilfredse med hele forløbet og følte os i trygge hænder. Både deres sælger og håndværker var super professionelle og dygtige.
Vi kunne allerede mærke forskellen om aftenen da de var færdige!
Bedste hilsner herfra Gug

Antwort von Birkholms
Kanon arbejde af Birkholms i fortjener…
Kanon arbejde af Birkholms i fortjener helt sikker en anmeldelse
Ud af de 3 tilbud jeg fik lå i storset på lige fod med de andre derfor valgte jeg jer ud for tillid og det er jeg super glad for
I har helt sikkert styr på jeres fag og i overholdte alle aftalte tidspunkter allerede ved den første konsultation blev jeg mødt at en sød og rar mand som fortalte om hele processen fra start til slut så man får et overblik over opgaven
Montørerne var ligeså snakkesalige og det var nogle men mange års erfaring var man ikke i tvivl om
Resultatet blev helt perfekt jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre

Antwort von Birkholms
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.