Bildelar Online Bewertungen 80

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

utmärkt hemsida. strålande återkoppling med kundtjänst. Jag beställde en kopplings sats till en Saab 9-5 den 8 Januari fick den hem levererad igår den 15 Januari. Jag kommer handla definitiv från er... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det är bra att man kan välja mellan olika tillverkare när det gäller de flesta prylarna, pris och kvalitet är jag nöjd med. Bor i norr så det tar ju alltid någon dag längre, men är det inte panik så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hittade den del jag behöpvde och det var lätt att beställa. Betalning med klarna är allt bra. Få först, betala sen. bra leveranstid är inte fel heller.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Första beställningen tog väldigt lång tid att leverera. Det stod "bliuxtsnabba leveranser" på hemsidan. Dåligt. Andra beställningen fungerade bättre.

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde delar och uppgav års modell…

Beställde delar och uppgav års modell mm . Fick universal delar som alls inte passade ,,,,skrev och påpekade det ,,fick svar att komplettera uppgifter order nummer, gjorde det men har inte fått något svar eller pengar i retur ,,, har nu lärt mig att inte handla hos amatörer och oseriösa företag

26. Juli 2024

Antwort von Bildelar Online

Hej Mats, Tack för din åsikt. Ditt klagomål har vidarebefordrats till relevant avdelning och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vänliga hälsningar, Bildelar-online teamet

lång leveranstid

bildelar online tog en vecka på sig att få iväg paketet där alla produkterna var märkta med i lager.

beställde alla delar med hjälp av deras automatiska sökfunktion via registreringsnummer.
Väl levererat så passar inte alla delar, samt att några delar är av undermålig kvalitet tillverkade i Kina.

Bildelar online har ingen reklamationsblankett utan hänvisar till ångerrätten då detta är två helt skiljda saker.

27. Mai 2024

Hej Jens,

Tack för din åsikt. Vi beklagar att leveransen tog längre än förväntat och att inte alt passar. Ditt klagomål har vidarebefordrats till relevant avdelning och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

AUTODOC-teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Från dålig upplevelse till bra! Toppen service!!

Sökte på min bil med modell och registreringsnummer.
Fick upp alternativ till oljelock som skulle passa min bil. När jag fick produkten så passade det inte, tog flera veckor innan jag fick okej att skicka tillbaka produkten för egen bekostnad. Under hela tiden så gav supporten mig erbjudande om att skicka en produkt som passade min bil vilket jag sa att jag var intresserad av. Till sist fick jag ett mejl om att de inte hade en produkt som passade. Svaren har varit på engelska och dålig ("översättnings-")svenska. Det är okej om man inte har produkten men lura mig inte att köpa något som ska passa och sedan hålla kvar mig. Var ärliga på en gång i så fall... Inget seriöst företag.

Så otroligt frustrerande. Jag litar verkligen inte på detta företaget.

Efter att jag skrivit recensionen så hörde en kille av sig från företaget som var supertrevlig! Han hjälpte mig att kolla mer noggrant om de hade min produkt vilket de inte hade men hjälpte mig då var jag skulle beställa från annan sida. Han hjälpte mig med returen och det gick jättesmidigt. Ändrar totalt min åsikt om företaget efter att han ringde mig ä, var så trevlig och hjälpsam! Tack för det, det var riktigt bra service 👍

23. Mai 2024

Antwort von Bildelar Online

Tack så mycket för ditt positiva omdöme. Vi är glada att du gillade våra produkter och tjänster. Vi hoppas att vi ses mycket snart!

Snabba och billiga

Snabba och billiga, kan det bli bättre.

28. März 2024

Hej Lars-Ove!
Tack för din 5* feedback!
AUTODOC-teamet

Snabbt och enkelt

29. Februar 2024

Hej Bengt!
Tack för din tid och positiva feedback!

26. Februar 2024

Hej Bosse,
Tack för din 5* feedback!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Återbäringen registrerades INTE och det…

Återbäringen registrerades INTE och det var andra gången.

12. Januar 2024

Hej Mikael,
Vi beklagar besväret. En quality control manager kommer och kontakta dig inom kort för att försöka lösa problemet. Vänliga hälsningar, Bildelar-online teamet

Reservdelen passade ej

Reservdelen passade ej, fel på den. Fick en ny som goodwill.

14. August 2023

Hej Anders!
Tack för din tid och positiva feedback!
Bildelaronline24-teamet

Bra och snabbt

13. Februar 2023

Hej Sven!
Tack för en hög bedömning av vårt företag.
Vi ser fram emot att träffa dig igen.
Bildelar-online teamet.

Snabbt o bra

Snabbt och bra

4. Juli 2022

Hej, Jan!
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension om vårt företag.

Bildelar-online-teamet

Era ägare är problemet!

Era ägare är problemet!
Hade jag vetat, så hade jag inte handlat av er!

Litar inte en sekund på ert företag!
Så att jag blir kund igen är extremt liten!

31. Mai 2022

Dear Raymond,
We regret you faced any inconveniences.
Our quality control manager will contact you in the shortest terms in order to specify the issue and find an appropriate solution.
Best Regards,
Your Bildelar-online Team.

1000% satisfied 😌 ♥️

Very good price 👌

22. Februar 2022

Dear Chester,

We are glad that you are satisfied and thank you for your cooperation.
Your satisfaction is our satisfaction.

Best regards,
Bildelar-online Team

Hej, Johnny !

Tack för den underbara och känslomässiga återkopplingen!
Vi är jättenöjda och det är viktigt för oss att veta att våra ansträngningar märks.
Vi väntar på dig i vår webbutik.

Bildelar-online-teamet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lite för lång leveranstid annars full…

Lite för lång leveranstid annars full pott!

8. Dezember 2021

Hej, Pekka !
Tack för dina vänliga ord och en hög bedömning av kvaliteten av vårt arbete. Vi ber om ursäkt för möjliga fördröjningar.
Vi ser fram emot att träffa dig i vår online-butik.
bildelar-online teamet.

Snabbt och smidigt

10. November 2021

Hej Tommy!
Tack för din trevliga feedback!
Bildelar-online teamet

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr