BENNS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft to fantastiske ture til USA med Tina Stokholm Væggemose som vores kontaktperson hos Benns. Hun har været en stor hjælp både før, under og efter rejsen. Kæmpe anbefaling.

Hervorragend

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik en fantastisk sølvbryllupsrejse…

Vi fik en fantastisk sølvbryllupsrejse med MS Treasure, igennem Benns. Vores oprindelige destination til Mosel og Rhinen blev aflyst og erstattet af en tur gennem Holland og Belgien. Det var ikke det vi havde drømt om, men omstændighederne omkring manglende vand i europæiske floder gjorde at turen blev ændret. Et fantastisk skib, med uovertruffen service og mad.
Eneste minus var det overnatnings hotel, som Benns havde booket i Nijmegen. Det lå klods op af banegården med meget støj og generelt dårlig service. Det skal i ikke bruge en anden gang.
Vi bestiller helt sikkert igen ved Benns, forhåbentlig så vi kan få vores tur på Mosel og Rhinen😀

16. August 2026

Kære Lars

Mange tak for den fine anmeldelse og for et rigtig godt samarbejde omkring jeres flodkrydstogt.

Jeg er glad for at høre, at I havde en fantastisk sølvbryllupsrejse, på trods af den lidt uheldige start med de lave vandstande i floderne!

I skal være mere end velkomne, næste gang rejselysten melder sig. Det vil være en fornøjelse at hjælpe jer med jeres næste rejse

Matias | BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gennemført service og professionelt arbejde !

Takket være Marlenes professionelle arbejde blev turen gennemført til vores fulde tilfredshed - gennemført service - og vi vender gerne tilbage til Benn's Rejser en anden gang !

9. August 2026

Kære Hans

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for de varme ord. Det glæder mig rigtig meget at høre, at I var fuldt tilfredse med rejsen og den service, I modtog.

Det var en fornøjelse at hjælpe jer undervejs og sikre, at de ændringer, der opstod, blev håndteret, så det hele kunne ende i en god rejseoplevelse. 😊

Jeg håber, at I har mange dejlige minder med jer hjem fra jeres flodkrydstogt – og vi vil selvfølgelig glæde os til at byde jer velkommen hos BENNS igen en anden gang.

Malene Vester | BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft den mest fantastiske tur…

Vi har haft den mest fantastiske tur til Sydkorea og Japan i 22 dage og Benns hjalp os hele vejen igennem. Alt spillede efter det spændende program Benns havde strikket sammen til os. Vi fik oplevet en masse af det autentiske Japan. Vi vil til enhver tid kontakte Benns igen, når vi skal på et nyt eventyr.

12. Juli 2026

Kære Heidi

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og de skønne ord!

Hvor dejligt at hører at I bare har haft en helt fantastisk rejse til Sydkorea og Japan. Det glæder mig utroligt meget at høre, at programmet spillede perfekt, og at I fik en masse autentiske og uforglemmelige oplevelser med hjem i bagagen.

Tusind tak for det rigtig gode samarbejde om planlægningen af turen – det har været en sand fornøjelse at hjælpe jer afsted.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen og strikke det næste store eventyr sammen til jer, når I er klar til at rejse ud i verden på ny!

De bedste rejsehilsner
Patrick | BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjemme efter en fantastisk ferie

Hjemme efter en fantastisk ferie. 3 uger i Australien sammen med børn, svigerbørn og børnebørn. Herefter havde vi gamle en uge hvor vi besøgte gamle venner og kørte fra Brisbane til Sydney. Herfra fløj vi til Bangkok og tilbragte en uge der inden turen gik hjemad. Så en total skræddersyet rejse, hvor vi kombinerede pakkerejse med egen planlægning.
Benns Rejser (Maria) havde lavet turen for os, og alt fungerede, selv da de kontaktede os 4 uger før afrejse og gjorde opmærksom på at UM frarådede transit i Dubai, så blev alle vores flybilletter lavet om uden omkostninger for os.

3. Juli 2026

Kære Birgitte

Mange tak for den fine anmeldelse og et rigtig godt samarbejde omkring jeres rejse til Australien, også da Mellemøsten gav lidt kvaler.

Jeg håber, vi må få fornøjelsen igen næste gang, I skal ud at rejse.

Mvh.
Maria | BENNS

3,5 uges roadtrip i USA

Har lige haft 3,5 uge i USA på roadtrip. Alt er forløbet super godt, lige fra første dialog med Benns til hele rejsen. Når man har spørgsmål, ændringer, ønsker og andet reagerer de super hurtigt. En stor tak til Patrick N. som har haft en kæmpe andel i at vi endte med at vælge Benns

9. Juli 2026

Kære Martin

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de pæne ord!

Det glæder mig utroligt meget at høre, at I har haft en fantastisk roadtrip i USA. Vores fornemste opgave er at være hurtige, hjælpsomme og fleksible, når der opstår spørgsmål eller ønsker undervejs, så det betyder meget, at I har oplevet netop det.

Tusind tak for det super gode samarbejde. jeg håber, at I har fået en masse skønne minder med i bagagen, og vi står altid klar til at hjælpe jer igen, når næste eventyr kalder.

De bedste hilsner,
Patrick.
Team BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var super let og gennemført…

Alt var super let og gennemført planlagt, vi havde en fantastisk ferie

25. Juli 2026

Kære Liselotte

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre, at I var tilfreds med både hele forløbet og at I har haft en dejlig krydstogtrejse til Norge med Costa Diadema.

Det har været en fornøjelse at hjælpe med rejsen, og jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg håber, I har fået mange skønne rejseminder med hjem, hvis det bliver tid til endnu et spændende krydstogt er I altid velkommen til at kontakte mig.

Charlotte | BENNS

Igen en fantastisk ferie

6. August 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de søde ord.

Det har været en stor fornøjelse at hjælpe jer med jeres USA-rejser, og jeg er rigtig glad for at høre, at I har haft nogle fantastiske oplevelser. Det er altid en fornøjelse at planlægge rejserne sammen med jer.
Det glæder mig, at jeg har kunnet hjælpe jer hele vejen – også undervejs og efter rejsen.

I er altid meget velkomne tilbage, når næste rejse skal planlægges.

Tina | BENNS

Familiestur til USA

En fantastisk planlægning. Masser af forslag til hvad man skal se og prioritere på turen. En rigtig fornuftig disponering af tiden på ferien

3. Juli 2026

Kære Jan

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at høre, at I var tilfredse med planlægningen, og at forslagene til oplevelser og prioriteringer ramte plet.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med jeres rejse - USA er jo et fantastisk land at rejse i.

Tusind tak fordi I valgte BENNS – og I er altid velkomne tilbage, når næste rejse skal planlægges.

Tina | BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min 15årige søn og jeg skulle til…

Min 15årige søn og jeg skulle til Malaysia og Singapore .En tur hvor alt var designet af mig og Benns.....grundet være Trump og Irans præstryre blev det pludselig en kompliseret affære pga af lukkede luftrum og flyaflysninger.....men vi gav ikke og med hjælp fra Benns dygtige folk et åbent sind og en lille portion held fik vi en fantastisk tur med eventyr:kuala lumpor vildt sjov by .Rompin regnskov 65 mill år gammel regnskov ubeskriveligt.Rawa island bounty ø med 1 resort.jeg troede ikke at der var sådanne perler af ren bære dygtighed skønhed tilbage(det er der) must see ....afslutning i Singapore.igen vildt sjov spændende by og så kom vi endda på deres 61 årige fødselsdag...en ung nation.sikke en aften.....men alle disse fantastiske oplevelser ville ikke være muligt uden vores ligeså fantastiske guider .tusinde tak til dem og Benns for at gøre disse 14 dage til en milepæl i min søns unge liv og endnu et eventyr for mig😊😄🙂

13. Juli 2026

Kære Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse og tak for et rigtig godt samarbejde omkring jeres spændende rejse.

Hvor er det skønt at høre at alle destinationer I har besøgt, har overgået jeres forventninger og guiderne på destinationen også har været helt fantastiske.

Håber jeg får lov at sende jer afsted på nye eventyrer en anden god gang I skal ud og opleve noget spændende.

Henrik | BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Særdeles god vejledning og hjælp fra…

Særdeles god vejledning og hjælp fra rejsekonsulenter. Et seriøst rejsebureau.

1. Juli 2026

Kære Bjørn

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de flotte ord.

Jeg er rigtig glad for at høre at I har været tilfredse med samarbejdet.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med at få endnu en krydstogtrejse på plads, og jeg håber, at jeg får lov til at hjælpe jer igen næste gang, rejselysten melder sig.

De bedste hilsner fra Charlotte
BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele behandligen og oplevelse på rejsen

15. Juni 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du var tilfreds med både hele forløbet og oplevelsen på dit krydstogt i Middelhavet med MSC Meraviglia.

Jeg håber, du har fået mange skønne minder med hjem, og jeg står selvfølgelig klar, hvis det bliver tid til endnu et spændende krydstogt.

Malene | BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling og tak til Benns

Kæmpe anbefaling og tak til Benns, herunder deres konsulent Lotte.
Vi har haft en fantastisk 7 uger lang rejse rundt i USA. Det har været så godt planlagt og har gjort turen så nem og behagelig. Super gode hoteller med perfekte beliggenheder, super RV og bil leje.
Tak for turen 👌

21. Juni 2026

Hej Rikke.

Tak for den fine anmeldelse og dejligt at høre I har haft en rigtig god tur og fik en masse oplevelser ud af rejsen.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer omkring hele jeres rejse, og I skal være velkomne til at vende tilbage i fremtiden, skulle en anden rejse komme på tale.

Lotte | BENNS

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 1 år før avreise

Bestilte 1 år før avreise, 8 voksne og 5 barn til Japan ( Osaka/Tokyo) en reise til nesten 500.000 nok. Vi ble satt på forskjellige steder på flyet, Hoved grunn til å bruke selskap til turen er fordi man vil sitte samlet på fly og få hotellrom samlet. Dette greide de ikke å hotellet i Tokyo med mindre interesse for barn. ( trendy for ungdom ) og billetter til arangemanger som hadde feil års tall, ble endret men da hadde vi booket andre ting. Spurte flere ganger om spesielle restauranter da vi hadde 3 bursdager der. Ingenting kom, kan dokumentere alt på mail. Den jobben fra Benns var slett og dårlig. Dette greier de fleste å gjøre på nett selv. Mvh Trond Knudsen

28. März 2026

Hei Trond,
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at reisen ikke levde opp til forventningene deres.
Saken er allerede grundig gjennomgått og behandlet, og delrefusjon er igangsatt og på vei. Utover dette vurderer vi at leveransen i hovedsak ble gjennomført i henhold til avtale. Vi har lang og solid erfaring med reiser til Japan, men har samtidig forståelse for deres opplevelse og tar med oss tilbakemeldingene videre i vårt forbedringsarbeid.
Vennlig hilsen
BENNS NORGE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rejsekonsulent skræddersyede en…

En rejsekonsulent skræddersyede en rejse til Australien til os.
Der var virkelig god kommunikation hele vejen. Vi havde brug for hjælp mens vi var der og her var servicen i top og en konsulent hjalp os i dk med at løse vores udfordring. Vi kan kun anbefale Benns og vi vil helt sikkert bruge dem igen hvis vi skal på en rejse.

28. März 2026

Kære Linda

Mange tak for den fine anmeldelse og et rigtig godt samarbejde omkring jeres rejse til Australien.

Vi hjælper gerne igen med jeres næste rejse.

Mvh.
Maria | BENNS

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tryghed før og under grupperejsen.

Aftaler overholdes. Hurtig opfølgning. Alt foregår professionelt og med dygtige aktører i DK og på destinationerne. Føler mig tryg ved at bestille en grupperejse igennem BENNS.

22. März 2026

Hej Benni,

Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Tak for et godt samarbejde herfra også, og I må endelig sige til hvis I en anden gang har brug for en studierejse, så er vi meget gerne behjælpelig med at arrangere den 😊

Camilla – BENNS Grupperejser

5 Stjerner for super service

Igen kan vi kun give Benn,s Rejser 5 Stjerner for et fantastisk krydstogt med Explora Joureys 1.
Charlotte hos Benn,s Rejser fiksede lige et super hotel inden krydstoget og hjemover via Barcelona.

20. März 2026

Kære Benny

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at læse, at I havde en fantastisk krydstogtrejse med Explora Journeys. Det er også bare et helt fantastisk rederi!

Dejligt at høre at I også havde et godt ophold i Barcelona.

Det er altid en stor fornøjelse at hjælpe jer med jeres rejseplanlægning, og jeg håber at få lov at sende jer afsted på nye eventyrer en anden god gang.

Rejsehilsner fra Charlotte
Rejseekspert hos BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Særlig tak til Matias H for hurtig og…

Særlig tak til Matias H for hurtig og professionel assistance.

12. März 2026

Kære Maja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder mig, at vi fandt en god løsning.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at hjælpe jer igen, næste gang I skal ud at rejse.

Matias | BENNS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service ved tilmelding til pakkerejse, hvor vi havde brug for assistance

Super serviceminded hjælp, da vi havde nogle specielle krav til booking af ferien. En utrolig velsammensat pakke af aktiviteter på selve rejsen.

7. Februar 2026

Hej Bitten

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det betyder meget for os at høre.

Vi gør meget ud af at sammensætte vores safarirejser til Kenya, så der er en god balance mellem oplevelser, aktiviteter og tid til at nyde omgivelserne. Derfor er det også dejligt at høre, at både servicen i forbindelse med bookingen og selve rejsen levede op til jeres forventninger.

Tak fordi I valgte at rejse med BENNS – jeg håber, at vi kan hjælpe jer med endnu en rejseoplevelse i fremtiden.

Sofia | BENNS

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi havde et rigtig godt samarbejde med Benns

Vi havde et rigtig godt samarbejde med rejsearrangøren i forbindelse med vores studietur til Madrid. Planlægningen fungerede meget professionelt, og de havde styr på selv de små detaljer undervejs. Kommunikation var hurtig, venlig og løsningsorienteret, og man kunne tydeligt mærke, at de har stor erfaring med studieture og skolegrupper.
Det, der især gjorde indtryk, var deres fleksibilitet. I 11th hour lykkedes det dem at finde flybilletter og pladser til elever, så alle kunne komme med – noget der ellers kunne have været meget vanskeligt med en stor gruppe. Det skabte stor tryghed i planlægningen.
Vi boede på room00 Ventura Hostel, som ligger meget centralt i Madrid, hvilket fungerede rigtig godt i forhold til transport, seværdigheder og restauranter. Personalet var søde og hjælpsomme, og rengøringen var generelt fin. Der ligger også en rigtig god bistro ved siden af, og området har mange gode spisesteder.
Der var dog også enkelte ting, som kunne være bedre. Morgenmaden var ret begrænset, der var en del støj fra andre grupper, og der var en let lugt af kloak nogle steder. På terrassen (som ellers er et fint område) lå der også efterladte cigaretskodder, selvom området er indhegnet.
Vi havde en rigtig god udflugt til Valle de Cuelgamuros, hvor transporten med bus fungerede fint, og vi var også heldige med flot vejr, hvilket gjorde oplevelserne endnu bedre.
Samlet set en rigtig god tur og et meget professionelt samarbejde med rejsearrangøren, som vi bestemt gerne vil bruge igen.

23. Februar 2026

Kære Sandie.

Mange tak for den meget fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at både planlægningen og samarbejdet fungerede godt, og at I havde en god studietur til Madrid.

Tak også for din feedback vedr. indkvarteringen, det skal vi nok sørge for at tage med videre.

Vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Tina | BENNS Grupperejser

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr