Godesko.dk Bewertungen

1'871
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rigtig fin hjemmeside og utroligt hurtige til at sende. Dog et mindre udvalg og til priser som man godt kan forstå, men som samtidig er mange penge. Min mindste er hypermobil og derfor fik vi anbefa... Mehr ansehen

1. Schuhgeschäft

Über Godesko.dk

Vom Unternehmen geschrieben

Godesko.dk er en specialiseret online butik, der siden 2004 har arbejdet med at levere sko til børn med behov for ekstra støtte til deres fødder.

Vi forstår vigtigheden af, at børns fødder er sunde og i god stand for at støtte deres generelle udvikling og livskvalitet. Vores mål er at sikre, at børn med særlige støttebehov ikke udelukkes fra at kunne deltage i leg og fysiske aktiviteter, fordi de har brug for sko, der er specielt designet til deres behov.

Vores specialsko er designet til at imødekomme en bred vifte af udfordringer, herunder platfod, hypermobilitet og mange andre tilstande. Vores sortiment omfatter sko, der er fremstillet i materialer af høj kvalitet som giver optimal støtte til børns fødder og kan hjælpe med at forbedre deres gangart og balance.

Vi samarbejder med sygehuse, ortopæder, fysio- og ergoterapeuter samt andre fagpersoner på området for at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i udviklingen af vores specialsko - og for at vidensdele omkring, hvad vi kan hjælpe med, og hvilke sko der fungerer til bestemte behov. Vi mener, at det er vigtigt at samarbejde på tværs for at sikre, at vi altid kan levere den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder.

Hos Godesko.dk tilbyder vi gratis personlig rådgivning for at sikre, at vores kunder finder de rette sko til deres børns behov. Vi tror på, at vores sko skal være både praktiske og æstetisk tiltalende for børnene, og derfor er vores sko designet til at ligne de sko, som alle de andre børn også bruger.

Vi er stolte af vores evne til at levere sko, der har en positiv indvirkning på børnenes liv ved at give dem mulighed for at udforske verden med større selvtillid og frihed. Hos Godesko.dk er vi dedikerede til at gøre en forskel i børnenes liv og sikre, at de har sunde og glade fødder, så de kan deltage fuldt ud i deres daglige aktiviteter.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1'871)

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god oplevelse ❤️ jeg bestilte en…

Mega god oplevelse ❤️ jeg bestilte en str. 21, men blev kontaktet dagen efter med info om at skoen anbefales i en str. mindre pga målene på min søns fødder. Ændrede min bestilling til str. 20 og de passer bare så godt! Lynhurtig service og levering. Tak.

14. Juli 2026

Kære Cecilie
1000 tak for at dele din oplevelse. Det glæder mig meget, at du havde både målt fødderne og skrevet det på bestillingen, så vi kunne rådgive til et bedre størrelsesvalg.

Vi glæder os til at se jer på Godesko.dk igen en anden gang :-)
God sommer!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rigtig fin hjemmeside og utroligt…

Min mindste er hypermobil og derfor fik vi anbefalet denne hjemmeside, efter min mening er sandalen lige løs nok øverst, men selve sandalen støtter hende bedre end en normal.
Hun har fået mærker/sår efter brug af skoen indvendigt på siden af foden, først troede vi at det var pga et lille klister der sad og irriteret hendes hud, men det er også kommet på den anden fod, hvor der ikke sad et klistrer. Derfor ikke flere stjerner 🙂

10. Juli 2026

Hej Signe
Tak for din feedback.
Det er ikke usædvanligt, at sko med ekstra støtte kan lave mærker på foden. Der kan være flere årsager - og vi er altid klar til at hjælpe, hvis det ikke blot er en almindelig tilvænning. Det er nemlig ofte tilfældet, særligt første gang barnet kommer i mere støttende fodtøj.

Når vi skal korrigere en fodstilling, skal vi 'skubbe' lidt på foden, hvis der fx er skæv fodstilling. Det betyder, at der er en form for konflikt mellem fod og sko.
Det er vigtigt at fodtøjet sidder tæt til foden, så der ikke opstår friktion og dermed mærker pga dette. I sandalerne med støtte anbefaler vi altid en let strømpe, da det støttende fodtøj er fastere i opbygning og skal sidde tæt til foden.

Nu bliver det lidt overordnet her, men alt det kan vi hjælpe med at kigge nærmere på, hvis du tager fat i vores kundeservice.
Vi har også nogle små gelepuder, kan kan sættes i fodtøjet og aflaste evt tryk-punkter. Det rådgiver vi også meget gerne om.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og rigtig hurtig levering.

Jeg har nu for tredje gang handlet hos de gode sko, da min lille datter går på tæer. Hvergang har jeg inden bestilling, ringet og fået den bedste vejledning af deres kompetente medarbejdere. Super service og utrolig hurtig levering.

22. Juni 2026

Kære Esme

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos Godesko.dk, og at du har følt dig godt vejledt inden bestilling. Når et barn går på tæer, er det ekstra vigtigt at finde sko med den rette støtte og pasform, så det betyder meget for os, at vores rådgivning har hjulpet jer.

Tak for dine søde ord om vores service og hurtige levering – og tak fordi du handler hos os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og præcis vejledning på mail

Hurtig og præcis vejledning på mail. Levering dagen efter og skoene passede perfekt. Men forhåbentlig sidste gang at barnet har brug for ekstra gode sko med særlig støtte. De koster ca. 1.200,- pr. par, så en del dyrere end vi ellers er vant til at give for sko. Kvalitet koster.

20. Juni 2026

Kære Randi

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at vejledningen på mail var hurtig og præcis, og at skoene passede perfekt. Det er netop det, vi arbejder for – at kunne hjælpe grundigt ud fra mål, fotos og dialog, så barnet får den rigtige støtte og pasform.

Vi forstår også godt, at sko med særlig støtte er en større udgift end almindelige børnesko. Kvalitet, støtte og den rigtige konstruktion betyder meget, når barnet har brug for ekstra gode sko – men vi håber naturligvis også med jer, at behovet bliver mindre med tiden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kvaliteten er i top!

Vi har købt flere sko og sandaler til vores barn - der er virkelig god støtte, og kvaliteten er helt i top! God vejledning både på siden og ved spørgsmål på mail, og så var der hurtig levering.

26. Mai 2026

Kære Astrid

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at I oplever både sko og sandaler som støttende og i god kvalitet. Det betyder meget for os, at børnene får fodtøj, der fungerer godt i hverdagen – og at I samtidig føler jer godt vejledt både på hjemmesiden og via mail.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi I handler hos Godesko.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god rådgivning over e-mail

Rigtig god rådgivning over e-mail. Fandt gode sandaler og sko til min datter med behov for støtte om anklen.

10. Mai 2026

Kære Mia
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning på e-mail, og at I fandt både sandaler og sko, der passer til din datters behov for støtte omkring anklen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har købt hos gode sko igennem et par…

Har købt hos gode sko igennem et par år, de første par år med god kundeservice.
Jeg har for nyligt købt 2 par sko. Det første par var desværre for smalle til min datter, jeg kontaktede derfor gode sko for, at få vejledning til hvilke andre der kunne være et match. Jeg fortalte at vi netop have købt et par sko til cirka 900,- som nu ikke kunne bruges grundet forkert pasform. Jeg spurgte om der var mulighed for om de kunne stille et par sko frem, som vi kunne prøve og jeg skulle nok minium købe 1 par. Dette var ikke muligt, kun hvis vi købte dem online. Altså ville jeg skulle købe 3-5 par sko til cirka 900 kr online, for at få lov at prøve dem ved afhentning, herefter returnere dem som det ikke skulle være. Sælger nævnte desuden at hun kunne se i jeres system at jeg sidst have købt i 2023 også igen her i 2026, med ordene “har hun ikke haft brug for sko med støtte i mellemtiden?”

Jeg fandt en anden sko, i anden forretning som passede min datter.

Et par uger herefter køber jeg et par sandaler og sål hos gode sko, godesko kontakter mig om, at jeg har valgt for stor størrelse udfra angivne mål. Størrelsen ændres til mindre og jeg afhenter sandalen samme dag. Det viser sig at sandalen er for lille til min datter da hun kommer hjem. Jeg kontakter godesko og sælger er uforstående overfor hvorfor skoen er for lille, og at mine angivne mål ikke kan være korrekt. Jeg måler min datters fod igen, mål er korrekt - men sandal er for lille. Jeg får lov at komme ud og bytte skoen samme dag, jeg tager min datter med for at sikre korrekt størrelse kommer med hjem.

Min datter er udviklingshæmmet og viser stor begejstring for sine nye sko under prøvningen i jeres gang som varer cirka 1,5 minut. Dette generer sælger som med egne ord “prøver at have en samtale” døren bliver derfor lukket ud til os.

Alt i alt virkelig ringe kundeoplevelse med jeres sælger/vejleder, som virkelig ikke forstår god kundekontakt. Jeg ville ikke skrive en anmeldelse, men har nu modtaget 2 mails om hvor vigtigt en god kundeoplevelse er for jer, så derfor tænker jeg I gerne vil vide det

Jeg handler helt sikkert hos jer igen, men det er udelukkede fordi jeg ikke kan finde sandaler til min datter andre steder, da jeres nuværende sælger er under alt kritik.

1. Mai 2026

Hej Laura
Jeg har simpelthen overset din anmeldelse, så jeg beklager ikke at have svaret den før nu.

Øv, øv - det lyder som om det er gået noget ret så skævt i kommunikationen. Det beklager jeg. Sådanne oplevelser er ikke dem, vi gerne vil give. Som du nok kan se i langt de fleste anmeldelser, gør vi meget ud af den gode kundeoplevelse. For det ER vigtigt for os. Og der har vi vist ramt noget ved siden af her. Det ærger mig meget.
Det er naturligvis ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle sig mødt – særligt ikke når der er tale om børn, særlige behov og valg af sko, hvor tryghed og tillid betyder meget.

Jeg beklager også, hvis vores kommunikation omkring tidligere køb, mål eller pasform har virket kritisk eller uforstående. Det har ikke været hensigten. Når vi spørger ind eller undrer os over mål, historik eller størrelse, er det for at afdække, om der har været ændringer i støttebehovet - eller om der er sket noget andet undervejs, der har ændret sig. Vi forsøger at samle så meget viden som muligt, for at rådgive bedst muligt.

Vi har de seneste år ændret vores måde at vejlede på, så vi ikke længere tilbyder fysiske showroom-besøg eller prøvning af udvalgte modeller uden forudgående online bestilling. Det er et bevidst valg, fordi vi med fotos og mål på mail og telefon kan hjælpe flere familier grundigt og mere ensartet. Men vi kan godt se, at det i jeres situation har føltes besværligt og afvisende, og det beklager jeg.

I forhold til oplevelsen ved afhentning og ombytning er jeg også ked af, at situationen blev oplevet ubehageligt. Det tager vi til os internt. Vores rammer er ikke længere indrettet som showroom, men alle kunder og børn skal naturligvis føle sig respektfuldt behandlet, også når en ombytning skal klares hurtigt.

Vi er glade for, at du trods oplevelsen stadig har tillid til vores udvalg, men vi er kede af, at tilliden til vores service har fået et knæk. Du er meget velkommen til at kontakte mig/os direkte, hvis du ønsker, at vi gennemgår forløbet nærmere. Vi vil altid gerne blive bedre - og sikre, at vores vejledning fremover opleves både faglig, tydelig og ordentlig.

Jeg håber oprigtigt, at vi igen får lov at hjælpe jer med det rette fodtøj til fødderne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig godt udvalg af sko til de…

Virkelig godt udvalg af sko til de særlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at få vurderet om de passede korrekt undervejs, og der var de utrolig hjælpsomme over mail. Dejligt at lige jeres butik findes.

13. April 2026

Antwort von Godesko.dk

Mange tak for at dele, Lena!
Det sætter vi stor pris på - ligesom det giver tryghed til nye kunder, der skal igennem skokøb ved særlige behov til fødderne.
Vi er meget glade for at få lov til at hjælpe jer med fodtøjet.
På gensyn en anden gang.

Stor anbefaling

Har købt sko gennem fjernvejledning de sidste 2 år, og er hver gang blevet hjulpet af meget kompetente og serviceminded medarbejdere. En helt klar anbefaling herfra!

15. April 2026

Kære Helene
1000 tak for at dele. Det giver særligt nye forældre en tryghed at læse, at andre har gode oplevelser med vores fjernvejledning. Mange tak for anbefalingen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handler jævnligt ved GodeSko til mine…

Handler jævnligt ved GodeSko til mine børn med forskellige behov. Oplever altid hurtig respons og fremragende kundeservice. Det er også nemt at returnere hvis man skulle få fat i noget forkert.

7. April 2026

Hej Anne
1000 tak for at dele din oplevelse. Det glæder mig, at du oplever en god service og at det er nemt, hvis noget skal retur.
Vi glæder os til at se dig retur hos Godesko igen en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig vejledning omkring skoene mål

Dårlig vejledning omkring skoenes mål. Noget passer i hvert fald ikke. Jeg måler fødderne efter forskrifterne.
Vi modtager så et alt for lille par. Jeg returnerer (og betaler selv for returomkostninger) for så at bestille størrelsen større. De passede så i to måneder. Jeg fik en professionel i den lokale skobutik til at måle efter for at sikre, at det ikke var mig, der ikke kunne finde ud af at måle.
Da jeg henvendte mig omkring fejl i størrelsesvejledningen fik jeg et tilbud om 10% rabat på næste ordre. Ret frækt, synes jeg.

3. November 2025

Hej Astrid
Jeg har kigget mailkorrespondancen igennem, for at se, hvad der er sket i denne sag - og jeg kan forstå, at du ikke er enig i de mål, vi angiver på den bestilte sandal.
Lige præcis den model, du har bestilt, sælger vi utrolig mange af - og har gjort i flere år. Vi oplever ikke, at der er udfordringer med fejl i målet. Tværtimod.

Vi ved godt, det kan være svært at måle fødderne. Jeg kan også se, at du er kommet frem til forskellige mål. Enkelte børn bliver endda også længere i foden, når de korrigeres i fodstillingen og for det støttende fodtøj på. Vi ved, at vores mål er korrekte - og er der andet der spiller ind, så anbefaler vi altid, at man tager et foto af fødderne i fx sandalerne, når man får dem hjem, hvis der er usikkerhed om, at de passer - eller der er noget, der ikke går op med mål. Så har vi mulighed for at se præcis, hvordan foden står i modellen.

Når man bruger sko med ekstra støtte, er det vigtigt at voksetillægget ikke er for stort, for at de fungerer mest optimalt. Hvis barnet ikke har været meget på fødderne før - eller først begynder at være oprejst og måske gå lidt, når de støttende sko/sandaler kommer på fødderne, ser man ofte, at det hele strækkes mere ud - og det derfor er nødvendigt at skifte str. hyppigt i starten. Det aftager ofte, når barnet bliver lidt større - men her kan du også opleve, at fødderne pludselig tager et ryk. Derfor skal du være forberedt på, at med støttende sko og mindre voksetillæg, vil du naturligt opleve hyppigere skift.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

very helpfull and nice communication

very helpfull and nice communication, fast delivery and good quality shoes.

10. Februar 2026

Hi Esben
Thanks for sharing your feedback - it means more than you know!
Best regards Malene / Godesko.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en nem hjemmeside og…

Det var en nem hjemmeside og produkterne var præcist det jeg har købt før hos en anden forhandler. Hurtig levering.

10. Februar 2026

Hej Maiken
Dejlig at høre! Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det betyder meget for andre, at de kan se de positive kundeoplevelser.

Fantastisk vejledning.

Børnesko er svært at finde rundt i og jeg havde allerede lyst til at give op, da en fysioterapaut kom med en masse ekstra jeg skulle forholde mig til. Jeg skrev til Godesko.dk som gave en omhyggelig og god vejledning til at hjælpe lige præcis min søn. Jeg er meget taknemmelig og vil gerne anbefale Godesko til alle. Jeg kommer i hvert fald til at benytte dem fremover.

2. Februar 2026

Kære Caroline
Det kan nemlig godt være en jungle med børnesko - og endnu mere, når der er behov for lidt ekstra til fødderne. Selvom vi primært er en onlinebutik, bruger vi meget tid på personlig vejledning - og det glæder os meget, at I har fået det, I havde brug for til fødderne. På gensyn til næste skokøb :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

tusind tak for hurtig hjælp og…

tusind tak for hurtig hjælp og betjening, da de gamle sko pludselig gnavede

29. Januar 2026

Hej Mia
Velbekomme - det skal jo gerne fungere med fodtøjet ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid gode sko til barn m skinner

Altid gode sko til vores barns ortopædiske ankel fod skinner. Har handlet her i årevis. Altid god vejledning.

5. Januar 2026

Hej Stig
1000 tak for din feedback. I er altid meget velkomne - og dejligt, du deler, at I bruger sko med skinner, så det også kan give andre forældre en tryghed i disse køb.

Gode sko anbefales

Vi fik Godesko anbefalet af vores søns fysioterapeut på sygehuset. Det er betryggende at de beder om barnets fodlængde i cm, så de kan dobbelttjekke at man har bestilt rigtig størrelse. Og det er et kæmpeplus at skoene er mega fede. Hurtig levering.

22. Dezember 2025

Hej Cecilie
Vi har heldigvis mange fysioterapeuter og sygehuse, der kan pejle forældre i retningen af Godesko.dk, når der er behov for ekstra støtte til fødderne. Det er vi glade for! Og vi vil meget gerne have, at det skal være en tryg oplevelse at handle hos os - så det glæder mig ekstra, at I har haft en god oplevelse. Forhåbentlig på gensyn en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft bestilt to par sko til…

Vi har haft bestilt to par sko til vores dreng. Begge gange har vi fået yderst god vejledning og følt os trygge i processen, selvom det hele har været via mail og online. De har været hurtige til at besvare vores mails med spørgsmål til størrelser m.m. Vi har ligeledes kun oplevet hurtig levering.
Selve skoene er af god kvalitet og de har hjulet vores dreng rigtig meget ift. hans behov for støtte.

10. Dezember 2025

Kære Rikke
Din feedback glæder os meget! Det er lige præcis sådan en købsoplevelse, vi ønsker at give. Trygheden i denne proces er meget vigtigt - og vi er meget bevidste om de mange spekulationer og bekymringer for sit barn, man som forældre kan have - også ifm skokøb, når der er behov for noget ekstra til fødderne. Dejligt, I kan se, det har hjulpet jeres dreng!

Fantastiske sko!

Fantastiske sko!
Vi kan se at de støtter meget bedre end de andre med "hård" hælkappe såsom Ecco som vi brugte tidligere.
Pengene er det hele værd og fra nu af og indtil fødderne er rettet op vil vi handle hos jer 😊
Tusind tak for jeres vejledning 🙏🏻

24. November 2025

Kære Ayla
1000 tak for dine søde ord - og uddybende feedback. Den er jeg sikker på, også giver andre forældre ro i maven!
På gensyn til næste skokøb :-)
Mange hilsner Malene / Godesko.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr