Købte ny cykel efter den gamle mtb gav op. De havde både den bedste pris og det bedste udvalg i nødvendigt ekstraudstyr til cyklen. Cyklen kom leveret samlet med det ekstraudstyr, som jeg h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Jupiter Cykler er en af Danmarks ældste cykelkæder med over 50 års erfaring i branchen. Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Søren Andkær Jensen. I dag har Jupiter Cykler tre butikker med værksteder beliggende i Lyngby, Mørkhøj og Odense. Butikkerne tilbyder et bredt udvalg af dame-, herre- og børnecykler, herunder elcykler, mountainbikes, citybikes og ladcykler. Derudover forhandler de et omfattende sortiment af cykeludstyr og tilbehør, såsom cykelhjelme, cykeltøj, reservedele og meget mere. Jupiter Cykler lægger stor vægt på kundeservice og tilbyder blandt andet prismatch på alle varer og leverer kun cykler, der er 100% samlet og med gratis montering af reservedele. Ved køb af en ny cykel ydes der desuden et gratis eftersyn inden for de første tre måneder, hvor cyklen gennemgås og efterspændes for at sikre optimal funktionalitet. Med deres mangeårige erfaring, brede sortiment og fokus på kundetilfredshed er Jupiter Cykler en af Danmarks førende cykelforhandlere, der bestræber sig på at tilbyde kvalitetsprodukter og -service til konkurrencedygtige priser.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Jeg kørte glad ind til Jupiter for at…
Jeg kørte glad ind til Jupiter for at få lappet min cykel. Jeg spurgte først, om de havde tid, og fik svaret: “Ja, kom bare ind med cyklen.”
Men da jeg kom med cyklen, og de så, at det var en MATE elcykel, ændrede det sig pludseligt. Beskeden var, at sådan en cykel ville de ikke røre ved – heller ikke bare for at lappe et dæk.
Det undrer mig meget. Jeg kom jo ikke for at få repareret motor, batteri eller elektronik, men ganske enkelt for at få lappet en cykel.
For mig er cyklen ikke bare et stykke legetøj. Jeg er dårligt gående og har et dårligt hjerte, og netop denne cykel betyder meget for min mulighed for at komme ud og få rørt mig. Den er nem at slå sammen og tage med i bilen, og derfor giver den mig en frihed, som jeg ellers ikke har på samme måde.
Jeg stod samtidig og skulle bruge cyklen, så afslaget ramte lidt ekstra.
Selvfølgelig bestemmer en cykelhandler selv, hvilke mærker de ønsker at arbejde med. Men jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forstå, at man ligefrem ikke vil røre ved bestemte cykler – selv når opgaven blot er at lappe et dæk.
Og når jeg først havde fået besked på, at de havde tid, og at jeg bare skulle komme ind med cyklen, havde det været god service at spørge til mærket allerede dér.
Det gør oplevelsen endnu mere mærkelig, fordi jeg faktisk har været hos Jupiter før. En dag, hvor jeg ikke havde det særlig godt, hjalp de mig venligt med at få luft i dækkene. Det oplevede jeg som rigtig god service – og dengang var der tilsyneladende ikke noget problem i at hjælpe med netop den samme cykel.
Derfor forstår jeg endnu mindre, hvorfor en simpel lapning denne gang blev afvist alene på grund af mærket.
En skuffende og lidt uforståelig oplevelse – især fordi jeg tidligere har oplevet god og hjælpsom service samme sted. Vh Anders
God service og værksteddrengene altid i…
God service og værksteddrengene altid i godt humør
Ny cykel
Købte ny cykel efter den gamle mtb gav op.
Cyklen kom leveret samlet med det ekstraudstyr, som jeg havde bestilt. Det forventede jeg faktisk ikke, at det ville blive, da det jo ved alle andre koster rigtig meget ekstra.
Så det var et kæmpe plus, at jeg ikke selv skulle bakse med det bagefter uden at det kostede mange hundrede kroner oveni.
Samtidig blev cyklen samlet og leveret hurtigt og super fint pakket ind og beskyttet.
De bruger et fragtfirma, som jeg ikke umiddelbart kendte og var lidt spændt på det.
Men de går tydeligvis virkelig op i sit job og leverede med ekstra opmærksomhed på, at cyklen ikke blev sat et synligt sted. Så kæmpe plus til fragt-samarbejdspartneren der! Chaufføren går tydeligt op i sit job og sikrer den høje kvalitet føres videre fra Jupitercykler.
Er virkelig glad for min nye cykel og hele oplevelsen med Jupiter cykler.
Stor ros til Jupiter cyklers personale og deres fragt-samarbejde!
Det bærer hele vejen præg af, at personalet hele vejen igennem går op i deres arbejde og ønsker at levere en høj service.
Giving advice is free and is welcome
Giving advice is free and is welcome. How to treat the bike, how to protect it and how it functions. I was told nothing about my bike and this it cost me around 4000 dkk in unneeded repairs because I was simply not told correct maintenance.
Lagde knapt 30K i Mørkhøj-butikken i går…
… og står nu efterladt med ret så ondt i maven over købet. De lovede mig at cyklen ville være klar senere samme dag (og at jeg ville få alt på mail og telefon), men intet er blevet bekræftet eller fulgt op af dem endnu 😬 Og nu har jeg så to gange haft den samme medarbejder i røret, som intet kender til handlen, bad mig ringe tilbage 10 min. senere første gang, skulle have mange forsøg på at skrive mit telefonnummer korrekt ned anden gang jeg ringede, og har lovet at en overordnet vender tilbage til mig. Nu går jeg som en løve i et bur, og tager nok snart derud for at få svar. Godt at jeg har den fysiske kvittering, for så kan jeg da i hvert fald kræve pengene tilbage. Utrygt er det 😨
Arrogante medarbejder
Arrogante medarbejder, dårlig kunde service handler aldrig i deres butik mere

Antwort von Jupiter Cykler
Det virker en lille smule kaos agtigt…
Det virker en lille smule kaos agtigt de taler for meget indbyrdes og glemmer hurtigt kunderne mvh Robert

Antwort von Jupiter Cykler
Har handlet 3 cykler de sidste 4 år hos…
Har handlet 3 cykler de sidste 4 år hos Jupiter Lyngby til en ret stor sum penge. Nu ville jeg så bare lige have skiftet en slange på et dæk.
Her skal jeg vente 4 uger før de har tid.
Så de kan sælge dig cykler men gider ik besværet ved at hjælpe med en hurtig rep. Sikke en service.

Antwort von Jupiter Cykler
Gode og brugbare informationer ved mit…
Gode og brugbare informationer ved mit køb af cykel til en god pris

Antwort von Jupiter Cykler
Jeg har købt 10 års service men synes…
Jeg har købt 10 års service men synes alligevel jeg skal betale meget ekstra - helt fair med ekstra for nye bremse men derudover

Antwort von Jupiter Cykler
Jeg vil fremadrettet anbefale Jupiter…
Jeg vil fremadrettet anbefale Jupiter Cykler til alle, der skal købe en ny cykel. Jeg har sjældent oplevet så god service som her - både på mail, telefonisk og i butikken. Flere medarbejdere vejledte mig i købet, og alle gjorde en ekstra indsats for at opfylde mine ønsker. Jeg blev mødt med venlighed, tålmodighed og yderst professionel vejledning ud over det sædvanlige. Tusinde tak for god service.

Antwort von Jupiter Cykler
Var i lyngby i dag for at købe en…
Var i lyngby i dag for at købe en elcykel der var på udsalg, der stod der var en grå i butikken, men både rød og grå var så på fjernlager. Spurgte om der var andre cykler jeg kunne se, men det var der ikke fik jeg af vide.jeg gik ud af butikken og en dame kom efter mig og sagde, det var da en dårlig service du fik der, godt man
Så kan lægge sine penge et andet sted

Ikke godt
Ikke godt. En masse fejl ved opsætning af ny cykel, brudte aftaler osv. De kontaktede mig dog med alternative løsninger mhp. at få løst problemet - 3 stjerner herfra.

Antwort von Jupiter Cykler
Blandet oplevelse der dog endte godt
Blandet oplevelse hos Jupiter Odense. Købte en el-cykel på tilbud. Cyklen var ikke ordentlig klargjort og fungerede ikke som den skulle. Ved 1. henvendelse virkede de ligeglade, men cyklen blev dog justeret. Derefter blev det bedre, men ikke 100 %. Ved fornyet henvendelse blev jeg af den unge sælger heldigvis mødt med en helt anden forståelse. Vi fik aftalt en ombytning af cyklen og jeg endte med at være meget tilfreds.

Antwort von Jupiter Cykler
Har i dag været i Odense og handle med Andreas og købt en ny cykel. Allerede fra første øjeblik blev vi mødt af en stor imødekommenhed og stor ekspertise. Andreas fandt hurtigt frem til den helt rigtige cykel. Cyklen var endnu ikke samlet og klar til køb, men da vi skulle nå en færge videre, satte Andreas alle sejl til og tilbød straks at samle og gøre cyklen klar til salg.
Andreas var så dygtig i sin salgstale - Han var på ingen måde påtrængende, men blot ualmindelig servideminded - at også min kæreste købte ny cykel. - Begge cykler kom med hjem med færgen få timer efter bestilling.
Vores største og bedste anbefaling til Jupiter Cykler, Odense, og ikke mindst ANDREAS - TAK

Virkelig god service!
God oplevelse hos Jupiter i lyngby!! Vi bestilte en børnecykel til en meget vigtig dato. Den blev forsinket fra en anden leverandør, men de fulgte op, holdte os opdaterede hver dag og gjorde alt hvad de kunne for at få den frem. Super god service!!

Antwort von Jupiter Cykler
Fænomenal rådgivning og hurtig levering
Jeg henvendte mig til Jupiter Cykler mandag eftermiddag omkring hjælp til køb af specifikke skærme til min nye Cube cykel, som en anden forhandler ikke kunne hjælpe med.
Hurtigt svar på mailen med præcis det jeg skulle bruge. Efter at have afgivet ordren sørgede Jupiter i Lyngby for at min ordre blev sendt fra en af deres andre butikker, da de havde det hele på lager.
Ordren modtaget onsdag og alt var præcist som det skulle være.
Stor anbefaling herfra og jeg handler helt sikkert selv ved Jupiter Cykler fremover.

Antwort von Jupiter Cykler
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.