Jeg har haft flere hjemmesider i gennem årene på Gigahost. Det har altid fungeret uden problemer. Har netop overført Maribo Roklub fra anden udbyder. Hjemmesiden kører på Joomla. Selve flytningen... Mehr ansehen
Gigahosts support er det sløveste og mindst konstruktive jeg nogensinde har oplevet! Gennem tre døgn (med en haste sag) har jeg fået lidt drypvis feedback fra supporten... MINDRE end halvdele... Mehr ansehen
Åh så mange ting gik galt, pludselig var mailserver +4 timer om at levere mails, deres SSL hosting var jævnligt nede og mine websites ligeså. Supportens svar kunne mest sammenlignes med en forretni... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gigahost Webhotel - Alle dine hjemmesider på et webhotel
Valkyries Plads 1, 3650, Ølstykke
- gigahost.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
DÅRLIG (INGEN) SUPPORT. DÅRLIGE SERVERE.
Det site, jeg arbejder på er uhyggeligt langsomt også adm-delen, hvilken tyder på det er serveren og ikke sitet. Alligevel optimerer jeg alle databaser, pHP og alt hvad den kan trække, sletter plugins etc. Til sidst må jeg bare erkende at problemet er hostingen. Jeg har nu over 5 dage skrevet hver dag til support med meget specifikke spørgsmål og ikke hørt et pip. Flere gange fik jeg at vide at beskeden ikke blev sendt. Lad være at hoste dine ting hos Gigahost. Længere er den ikke. Vi flytter så snart det er muligt.
vh Sonja, webdesigner
Har været kunde i 10+ år
Har været kunde i 10+ år, men nu er det godt nok ved at være skidt. Deres webhoteller supportere PHP version som er released December 2022 og ikke nogen efterfølgende. Deres webhotel og/eller database performance er total til grin. Gentagende hendvendelse gennem de sidste par år og stadigvæk langt under standard.
Jeg er nået dertil hvor det er tid til at komme videre.
Man får noget for pengene
Jesus man får noget for pengene. Jeg har været kunde der i vel et årti, og det er gaven der bliver ved med at give.
Og så er supporten altid på pletten. Bedste webhost jeg har oplevet.
Meget servicemindet og kompetent support!
Den hjælp jeg altid får af Daniel fra Gigahost Support er guld værd. Han har forståelse for hvor svært det kan være som ældre, med alt det tekniske der følger med det at have en hjemmeside, og han hjælper langt mere end man kan forvente. Respektfuld, kompetent og med hurtige svar er han en medarbejder, som Gigahost kan være stolt af.
Jeg har oplevet en fantastisk…
Jeg har oplevet en fantastisk kundeservice, tak.
og hurtigt væk
Jeg har lige haft snuden indenfor hos gigahost. Jeg løb skrigende væk igen.
Største indvending er, at der ikke er en filhåndtering på deres hjemmeside, dvs at alle filer skal pakkes ud før upload.
Det er også besværligt at fravælge deres domæneadministration
Gigahosts support er det sløveste og…
MINDRE end halvdelen af mine ret simple spørgsmål omkring Wordpress-hosting og migrering er blevet besvaret...
Nu bliver domæne redelegeret til en midlertidig URL/ installation hos one.com.
OG NEVER-EVER vil jeg anbefale Gigahost til en Wordpress-kunde.
Ærgeligt, men Gigahosts support trækker min vurdering ned til 1 (0!) stjerner.
Elendig support
Har prøvet at skrive til Gigahist flere gange via mail og via formularer på deres kontrolpanel. Men de svarer ikke selv om jeg har gjort det klart, at vi uden videre har mistet to års data.
Mistet adgang til det meste af gigahost uden tydelig årsag
ODPATERING 28.07.25, kl. 15:45
På trods af vores nuværende aftale først udløb 21. sep. havde de prøvet trække fra et gammelt betalingskort. Der lå dog ikke nogen faktura, så jeg forhørte mig ved samme lejlighed og fik forklaringen:
"
Da vi desværre har erfaring med udløbne betalingskort, kort uden dækning, ugyldige mailadresser osv., forsøger vi i god tid at forlænge webhotellet, så kunden har mulighed for at foretage eventuelle justeringer i forbindelse med fejlslagne automatiske betalinger :-)
"
Det stemmer overens med deres vilkår for automatiske betalinger.
Min overseelse.
Jeg fik hjælp til at opsige alt rigtigt indenfor et par timer. Desværre opstod der en fejl under forsøget på at nedlægge kontoen, men support bekræftede at kontoen var blevet nedlagt og jeg kunne selv bekræfte det ved at mit login ikke længere virkede.
Jeg kan desværre ikke anbefale Gigahost til nogen, men deres support er fin nok. Derfor beholder de en stjerne, men jeg finder desværre min tillid til dem stærkt svækket efter min erfaring med dem 😟
OPDATERING 25.07.25, kl. 11.23
Gigahost bekræftede min mistanke. Min IP var blevet blokeret.
OPDATERING 23.07.25, kl. 22:42:
En nørdeven og jeg sammenlignede route traces for at grave. Resultatet peger måske på at det ER min IP som er blokeret. (Kan fint tilgå alt igennem mobil bredbånd)
Vi ved ikke hvorfor IP er blokeret, men det tyder på at den er.
Ingen auto-mail om at den er blevet blokeret (hvis det er tilfældet) så det er endnu et minus.
I morgen skriver jeg til dem igennem mobil, nu hvor jeg kan komme udenom problemet.
--- OPRINDELIG ANMELDELSE ---
Igen-igen er der problemer hos gigahost.
Jeg prøver at tage et sidste backup inden jeg flytter til et andet webhotel, men store dele af gigahost har været nede de to seneste døgn.
Normalt plejer en automatisk server-genstart at tage 2 minutter, så da det ikke gjorde, gik jeg til hovedsiden. Det er nærmest kun deres landingsside , gigahost.dk, som virker, trykker man på meget andet, så hænger forbindelsen indtil man får fejl.
Lige nu er det kun deres database-værktøj, som jeg kan oprette forbindelse til.
➗Stabilitet har altid været deres største problem og det er derfor jeg flytter det domæne jeg hjælper med til en ny udbyder
➗Mangel på kommunikation uden man først selv tager kontakt
➗Uærligt billede af historisk stabilitet (Påstår ingen driftproblemer)
✅ De refunderede en fejlbetaling efter vi selv fandt en fejl. Så når man skriver til dem, reagerer de indenfor et par dage. Så det skal de da have 🙂
Gigahost er prisbillig og det kan mærkes
Gigahost er formentlig den host, hvor du får mest for pengene. For 349, - får du ubegrænsede antal af domæner, ubegrænsede antal af databaser og 45 GB plads.
Jeg har også en konto hos Simply, og den er mere end 4 gange så dyr. Der hoster jeg et projekt plus jeg køber domæner og bruger deres DNS-service. Hos Simply får du et domæne, og en database.
Er Gigahost pengene værd? Ja, hvis du kan leve med vilkårlige 5xx-serverfejl fra tid til anden, så kommer du ikke udenom Gigahost. Hele fordelen ligger i det ubegrænsede setup.
Hvis du har en hjemmeside med høj trafik (+2.5K) og hvor det kræves at siden er oppe 99,95% så er Gigahost ikke det rigtige valg for dig. Du kommer til at stresse dig selv ihjel i dit forsøg på at komme igennem til kundekontakt.
Du får hvad du betaler for, og ja, du kan også bare leje en dedikeret server hos Gigahost, som koster det samme som de mere pålidelige udbydere og hvor stabiliteten er den samme.
Det er let at glemme, at man ikke skal sammenligne en Lada Niva med en Lamborghini Diablo.
Jeg tilvælger i hvert fald Gigahost igen efter en latensperiode på 2 år.
Fra tilfredshed til skuffelse
Jeg har været kunde hos Gigahost i næsten to årtier, og mit lange samarbejde med dem har givet mig et solidt indtryk af deres webhotelløsninger. I mange år var jeg overvejende tilfreds med deres services og priser. Deres platform var simpel og billig, hvilket passede godt til mine behov, og deres tilgang til ét samlet webhotel med plads til flere domæner var en af deres stærkeste sider. Desværre har udviklingen fra 2023 og frem vendt mit syn på Gigahost drastisk.
Gigahosts styrker – historisk tilfredshed
Tidligere var Gigahost en pålidelig løsning for mig. Deres platform var nem at anvende, og jeg værdsatte friheden til at administrere flere websites uden hver gang at skulle betale ekstra. For en, der havde brug for fleksibilitet og funktionalitet til en rimelig pris, levede Gigahost op til forventningerne. Deres kundeservice var også tidligere imødekommende og relativt hurtige til at reagere, hvilket gav tryghed i at være kunde hos dem.
Teknologisk stagnation og manglende udvikling
I 2023 begyndte problemerne dog at vise sig. Som bruger af Joomla CMS stod jeg i en situation, hvor jeg ønskede at opgradere til den nyeste version for at sikre mine websites' sikkerhed og funktionalitet. Men det viste sig umuligt hos Gigahost, da deres platform tilsyneladende var bygget på en forældet teknologisk infrastruktur. Flere essentielle funktioner og krav, som moderne CMS-løsninger stiller, blev ikke understøttet. Selvom jeg løbende henvendte mig til dem for en opdatering og blev lovet forbedringer inden årets udgang (2023), skete der intet. Primo 2024 stod jeg stadig med de samme problemer – og uden nogen fremgang eller opdateringer.
Kommunikationen med Gigahost – en skuffelse
Det, der har været mest frustrerende, har været den manglende gennemsigtighed fra Gigahosts side. Jeg oplevede gentagne gange at få uklare eller undvigende svar, når jeg rykkede for status. Deres løfter om forbedringer blev ikke indfriet, og efter mere end et års ventetid mistede jeg helt troen på, at de kunne levere den opdaterede platform, som de lovede. Den mangel på handling og dialog gjorde det umuligt for mig at blive hos dem.
Skift af leverandør – en nødvendighed
Efter mange års loyalitet besluttede jeg til sidst at flytte mine websites til en anden leverandør. Processen med at flytte var ikke uden udfordringer, men det var tiltrængt at finde en anden løsning, der kunne leve op til tidens teknologiske krav og give mig sikkerhed for fremtiden. At forlade Gigahost efter så mange år var skuffende, men nødvendigt.
Konklusion – ikke længere anbefalelsesværdig
Gigahost var engang en stærk spiller på markedet for webhoteller, men deres teknologiske stagnation og manglende evne til at følge med tiden har gjort dem irrelevante for moderne brugere med behov for opdaterede løsninger. Enhver virksomhed, der ikke udvikler sig med de krav, som trends og teknologi stiller, risikerer at miste kunder, præcis som det skete for mig.
Til deres ros var Gigahost en fantastisk løsning i mange år, men fra 2023 og frem har de svigtet deres kunder ved ikke at levere, hvad der skal til for at være konkurrencedygtige. Selv dedikerede og loyale kunder som mig blev til sidst tvunget til at sige farvel.
Stjernevurdering: ⭐⭐ (To stjerner for tidligere års tilfredshed, men intet for det sidste år).
Anbefaling: Hvis du overvejer Gigahost, så vær opmærksom på deres teknologiske begrænsninger og manglende evne til at innovere. Der findes mange andre webhoteller på markedet, som bedre kan leve op til moderne krav.
Pris og ydelse hænger godt sammen
Gigahost har været min udbyder en del år. Det er som med offentlig transport og renovation, så længe det virker tænker man ikke over det.
Når det ikke virkede, har support været gode til at svare tilbage indenfor rimelig tid. Nogle gange har jeg oplevet, at systemet var nede, og når jeg henvendte mig, kunne de oplyse, at det var en planlagt nedlukning, mens man opdaterede eller lign. Det kom hurtigt op at køre igen, men det kunne være rart, hvis jeg havde vidst det inden.
Nu rykker jeg videre, men med gode miner. Pris og ydelse hænger godt sammen hos Gigahost, og de er som sagt gode til at vende tilbage på henvendelser.
Alt for ustabil oppetid
Jeg har været kunde hos Gigahost.dk siden 2008 med forskellige domæner. Produktet er enkelt og prisen er ret god. Men de seneste år er jeg begyndt at få alt for meget nedetid på serverne da de falder ud med flere minutters varighed nogle gange 10-20 gange om dagen. Så skriver jeg til kundeservice og efter noget tid så fikser de det. Det virker så nogle måneder. Jeg gider ikke mere, og vælger at skifte udbyder.
Værste selskab jeg nogensinde har arbejdet med...
Da jeg første gang bestilte, trak de pengene for bestillingen 6 gange i stedet for 1... de refunderede selvfølgelig pengene og gav mig 6mdr gratis... sagde de... da tiden løb ud var de 6 måneder der så ikke alligevel...
jeg bestilte også ssl som de ellers reklamerer med at man kan få gratis, det kan man så bare ikke når det kommer til stykket... ikke uden en masse besvære i hvert fald og man kan ikke sætte det op selv...
Deres SSL koster i øvrigt det samme som en Basic Suite hos simply... så alt i alt er det dyrere at være kunde hos dem...
Da jeg opsagde mit ssl, opsagde de hele mit webhotel, og lukkede det uden varsel... jeg har skrevet til dem 2 gange for at få udleveret min data... men de svarer ikke...
Deres support var dog meget flinke, da jeg kunne få fat på dem...
Jeg bli'r!!!
Nu har jeg været kunde i en årrække og aldrig oplevet problemer.
Senest i dag blev jeg gjort opmærksom på at jeg havde betalt for et domæne der ikke er mit længere. 30min efter mit svar var pengene retur via MobilePay.
Jeg bli'r!!!
God kundeservice
Vi har haft Gigahost som webhotel i en årrække uden nogen problemer. Nu er vi rykket videre, men lige på falderebet var der nogle problemer (ikke Gigahosts skyld), som kundeservice-medarbejderne hjalp os med at løse. De hjalp os ekstraordinært godt - selvom det var til en konkurrent.
God kundeservice, og fleksible løsninger
Jeg har benyttet Gigahost gennem de seneste mange år, og (stort set) altid været tilfreds. Deres kundeservice reagerer hurtigt, teknisk er deres fleksibilitet suværen, og de har ingen kunstige begrænsninger der udløser ekstrabetaling i modsætning til f.eks. one.com.
De er muligvis ikke de allerhurtigste til at opdatere, f.eks. nye php-versioner, men det er til at leve med.
Gigahost service
Jeg har haft Gigahost nu i en del år, og været helt tilfreds med det. De få gange, jeg har haft brug for hjælp, er det blevet løst perfekt. Tak til Daniel for hjælp til at sætte SMTP-serveren op, så den kan anvendes eksternt uden mail derfra går i SPAM.
Har været et godt og prisbilligt webhotel, men…
Gigahost har været et godt og prisbilligt webhotel i en lang årrække, men tiden er desværre løbet fra dem med forældet PHP-version hvis du vil bruge OpenSSL. En dalende performance generelt set på de sites som ligger på Gigahost og supporten sejler.
For nogle måneder siden var meddelsen at de opdatere systemerne således at seneste PHP version kunne anvendes med OpenSSL inden for et par måneder. Nu er der då gået et par måneder og status er at der går nogle måneder fær end de måske er klar. Men man kan blive skrevet op.
Hvis du overveje Gigahost, så lad vær…
Har du Gigahost, så skift…
Tid til forandring, tid til at forlade Gigahost, da de er fløjtende med deres kunder i butikken!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.