Waisted Online

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mijn bestelling is verwisseld met die van een klant in belgie. Daarna moest ik na div. mails en telefoontjes naar het postkantoor om de foutieve bestelling door te sturen naar Belgie. Op mijn bestelli... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een gemene vrouw van de klantenservice zeg. Als er niks mis is met je bestelling is er niks aan de hand. Maar als je iets wilt terug sturen word ze heel gemeen, kortaf en boos zonder enige reden.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een tijdje geleden hier schoenen besteld. De levering was snel maar ik wou ze terug sturen om de kwaliteit heel slecht was want alle lijm was nog zichtbaar en de schoen was niet mooi afgewerkt.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Leugens leugens!

Ook belde ik met prof. dr. Henderik Frijlink. Hij is hoogleraar Farmaceutische Technologie en Biofarmacie. Uiteraard stond ik te trappelen om iemand die zijn hele leven heeft gewijd aan wetenschap, geneeskunde en het uitvoeren van farmaceutisch onderzoek, te vragen wat hij denkt over zetpillen waar je bollere billen van krijgt. Denkt hij dat het daadwerkelijk mogelijk is om je peach te plumpen met een anaal ingebrachte capsule vol natuurlijke ingrediënten?

Zijn antwoord: “Wat een xxxxxx. Dit slaat helemaal nergens op. Dit is écht totale kwakzalverij en je mag me letterlijk zo quoten.”

Kortom, ook Frijlink heeft zijn twijfels. Hij was zelfs nog even in de ingrediëntenlijst gedoken en kwam na overleg met collega’s bij me terug:

13. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit waisttrainer en top service!

Heel blij met m’n waisttrainer! Merk echt dat de waisttrainer van goede kwaliteit is. Had eerst een maat te klein besteld, maar na een appje sturen kon ik heel makkelijk m’n waisttrainer ruilen voor een maat groter. Binnen een paar dagen kwam al gauw de nieuwe waisttrainer binnen. Ben er erg blij mee! Zowel met de waisttrainer als met de service bij het bestellen/ruilen. Kan het iedereen aanraden die een waisttrainer wil gaan gebruiken!

11. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kan alleen maar positief zijn!!!

Na een fake waist trainer te hebben aangeschaft, kwam ik terecht op de site van Agnes, shape that waist. Meteen werd ik zeer goed geholpen :)

Via de app heb ik contact gehad met Agnes, want ik twijfelde over de soort waist trainer en de maat. Aan de hand van foto's en de maten kon Agnes al snel beoordelen wat een juiste maat voor mij zou zijn.

De waist trainer had ik snel in huis, mooi en netjes verpakt. Bij het passen nog weer even getwijfeld over de maat. Ik heb meteen contact gezocht met Agnes en kreeg direct antwoord, super fijn! Hij zit perfect!

Ben je op zoek naar een goede kwaliteit waist trainer, die ook betaalbaar is? Bestel dan zeker bij Agnes!

Agnes ik vind je een dikke topper en een lieverd ♡ Mijn volgende waist trainer bestel ik zeker weer bij jou :)

13. Februar 2019

Toppertje😘😘

Hele lieve dame die me heel goed heeft geholpen, na paar dagen al me waist trainer in huis gekregen, en altyd bereikbaar voor advies en tips!! ! Een toppertje 😍😍

20. April 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, en kwaliteit.

Eerst had ik de verkeerde maat besteld, mevrouw hielp mij meteen met het uitkiezen van een nieuwe maat. Ruiling is soepel verlopen, de advies was ook uitstekend. Vandaag de waisstrainer ontvangen en hij zit perfect. Totaal geen last van moeilijk ademen en zeer comfortabel.

Groetjes een blije klant.

12. April 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Agnes is er één uit duizenden

Over Agnes en diewilikhebben.com kan ik echt alleen maar positief zijn. Agnes ( de eigenaresse en tevens eerste aanspreekpunt) staat letterlijk al- tijd klaar voor je. Ochtend, avond maakt niet uit hoe laat, ze is er. Ik ben al zeker drie-vier jaar klant en sinds dag één levert ze een consequente service. Ik kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo'n goede service heb meegemaakt en ik shop veelvuldig online. Naast de service is de kwaliteit van de producten top. De beste merken voor een eerlijke prijs. Naast dit alles heb je je waist trainer vaak de volgende dag al binnen als je voor 22.00 uur bestelt. Je zult geen spijt krijgen van je aankoop. Ik ben al jaren uiterst tevreden en hoop nog een hele lange tijd van deze website en de producten te mogen genieten. Dank je wel Agnes!

3. April 2018

Wat een super winkel!

Wat een super winkel!

Agnes is een topper en veel winkels mogen van haar klantenservice leren!

Goed advies en kennis van al haar producten :D

Ik ben een trouwe fan van Diewilikhebben!

27. März 2018

Satisfied client

Super klantservice..I am so impressed and good quality product..delivery was so fast I got a 24hrs.i Will sure recommend this webshop to my friends $ $$

25. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik geef diewilikhebben.com een DIKKE10!

ik geef diewilikhebben.com een DIKKE10!
Mijn allereerste waistrainer hier besteld en eruit gegroeid. toen kon ik me de naam niet meer herrineren en had ik ergens anders 3x besteld en kreeg ik elke keer de neppe en dat terwijl ze andere fotos gebruiken. nu weer diewilikhebben.com te hebben gevonden voel ik me super blij! net mn nieuwe waisttrainer besteld want zij verkopen waar voor je geld!

21. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een dikke 10!! Klantgericht en klantvriendelijk met een topservice!!

Ik heb mijn waisttrainer niet ontvangen 3 weken geleden. Ik heb meteen via whatsapp, laat in de avond, contact gehad met ze. En WAUWWW!! Wat een service en wat een snelle reactie kreeg ik. Ze, de eigenaar, heeft meteen contact opgenomen met het postbedrijf en de warehouse. Alles kreeg ik toegestuurd van haar wat zij heeft verstuurd naar ze. Heel erg ransparant dus! Elke paar dagen heeft zij contact opgenomen met mij om de stand van zaken door te geven, totdat ik de waisttrainer thuis kreeg. Ik moet zeggen dat een klant niets liever wil en kan verwachten dan deze TOP-service. Erg klantgericht en vooral heel snel in actie ondernemen. Ik ben zeker een vaste klant en ga nergens meer mijn waisttrainers bestellen. Een dikke 10 voor Diewilikhebben.com!!!

20. März 2018

Top!!

Top!!
diewilikhebben is top!!!! ze heeft me super goed geholpen ondanks dat ik 101 vragen stelde, ze had zooo veel geduld met mij.
waisttrainer die ik had besteld was te groot had m meteen terug gestuurt en volgende dag kreeg k meteen een email dat ik een nieuwe kan bestellen!! nou heb dat nergens anders meegemaakt dat het zo snel ging.
super tevreden!
iemand die beweerd dat ze nog veel te kort komt en niet respectvol was?, dat is een grote leugen, dat zijn alleen misgunners die dat zeggen!!!
nummer 1 voor mij!!!!!!!

18. Januar 2018

Na 2 keizersnedes perfect kunnen waist trainen

Heb je een doel, dan stel ik voor dat je hier besteld. Je krijgt waarvoor je betaald. Kwaliteit en resultaat. Plus zoveel bovenop. Lukt het niet op je eentje? Geen probleem want Aagje staat zeker voor je klaar geeft je zelfs gratis waist trainer schema en voedingsschema bovendien is er een groep waar je aan challenges kan mee doen en iedereen is er als een team tesamen met dezelfde doelen. We willen allemaal een mooie waist, en ik moet zeggen ik ben verbaast van mijn eigen resultaten zeker na 2 zwangerschappen. Je zal er geen spijt van hebben. Je zal enkel spijt hebben dat je zo lang hebt getwijfeld en gewacht vooraleer je er eentje voor jezelf aanschafte 👌🏽

18. Januar 2018

Curve, curvier, curviest

Ik heb na heel lang twijfelen en veel lezen en YouTube-filmpjes eindelijk een WT besteld! Waarom? I need... no... I got’s to have curves! Moeder natuur is wel aardig voor me geweest maar wat curves betreft sta ik op 0... Meteen bij het bestellen een stomme fout gemaakt. Betalingsoptie België gekozen, daarna meteen weer besteld maar nu de verkeerde maat. Ik kreeg meteen antwoord via de app toen ik vroeg wat ik moest doen. De bestelling werd meteen geannuleerd en na 3 dagen heb ik m binnen! Heb ik wel de juiste, moet ik geen andere... allemaal vragen... ik werd via de chat meteen geholpen en uitgedaagd/ uitgenodigd om mee te doen met een challenge... Well... I’m in! Heb m nu aan en zit als een prinses op de bank. Ik hoop in 2018 A little bit more curves te hebben! We shall seeee🙏😌

10. November 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr