PlanetXL
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Über PlanetXL
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bezoek onze online winkels of kom naar onze showroom in Elst - tussen Arnhem en Nijmegen.
Bezoek Vlieger Planet
Marithaime 7, 6662 WD, Elst, Niederlande
- 0031 (0) 88-0101501
- info@planet-xl.nl
- www.planet-xl.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte levering
Donderdag een spel bestelt online stond dat die nog ruim op voorraad was. Kregen we vrijdags een mail dat die toch niet meer op voorraad was en of we ons geld terug wouden of we wouden wachten tot hij geleverd zou worden dat zou maandag zijn. We hadden maandags een mail gestuurt of het binnen was gekomen geen mail van terug. Bellen we dinsdags krijg je geen gehoor.
Geen aanrader!
Net toch een mail gehad ze konden niet zeggen wanneer het spel in onze brievenbus ligt morgen of overmorgen.
Ze mochen van mij de site wel eens aanpassen met die 24 uurs levering want daar klopt niks van
ik kom terug van mijn eerdere beoordeling.
Ik heb eerder deze week een niet zo positief bericht geplaatst. Naar aanleiding van dat berichtje is er door planet-xl direct gereageerd en uitgezocht wat er mis is gegaan. Blijkt dat ik een bestelling had gedaan op een test-site. Daar had ik nooit op terecht mogen komen. Planetxl heeft ons direct gemaild en gebeld. Alles uitgelegd, excuses aangeboden en m'n geld wordt terug gestord. Kortom alles is uiteindelijk toch op een goede manier afgehandeld. Mijn eerdere beoordeling was dus niet juist en heb ik direct verwijderd.
Prima, snelle service, weinig op aan te merken.
Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen.
hier kom ik niet weer terug.
Vrijdag 21/6/13 bestelling gedaan van een doos spektro om 15.30uur. (leverbaar arikel)
Zaterdag de 22ste rijd de pakketpost ons huis helaas voorbij. (kan gebeuren nog niks aan de hand)
Maandag 24 juni nog steeds niks
Dus dinsdag 25 juni ga ik maar eens bellen....word vriendelijk te woord gestaan.
Zal het vandaag nog verzenden zegt ze! Nou dat is fijn!
Woensdagochtend bel ik voor zekerheid even op...jaja het is verzonden.
Maar geen pakketje die dag....
Donderdag de 27ste juni bel ik maar weer eens....weer vriendelijk te woord gestaan. En ja wat vervelend voor u...ga het vandaag nog verzenden... He??? het was toch al verzonden???
Vrijdag 28 juni geen paket....zou het vandaag zaterdag 29 juni dan eindelijk aankomen? Ik heb de hoop opgegeven! En ga maandag regelen dat ik mijn geld terug krijg. En....bestel hier nooit weer wat!
Mocht het vandaag toch aankomen zal ik zo eerlijk zijn deze revieuw te up daten.
Update
Het is binnen! Hartelijk dank voor diegene die ik donderdag aan de telefoon had en het goed heeft geregeld!
Maar blijf er aan denken dat dit echt niet kan!
Nieuw systeem leuk, .....maar de klant mag daar geen hinder van ondervinden.

Antwort von PlanetXL
Geen levering gelukt binnen redelijke tijd
1 mei eenwieler voor mijn dochter besteld en betaald.
Zodra leverbaar hoort u van ons.
14.5 geïnformeerd hoe het staat, want hoorden niets.
15.5 bestelling geannuleerd, maar mijn dochter wilde toch wachten, dus 16 mei weer ingetrokken, 17 mei bevestiging "U hoort van ons als weer in voorraad".
2 juni niets gehoord, dus maar weer geïnformeerd...
3 juni: "nee, u had toch geannuleerd". Mailtje van 17 mei meegezonden...
6 juni "sorry voor de miscommunicatie"
6 juni alsnog "Nieuw te verwachten uitleverdatum: 14 juni 2013"
13 juni "Nieuw te verwachten uitleverdatum: 20 juni 2013"
20 juni "Wij hebben uw bestelling in goede orde ontvangen. Normaal worden bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst en betaald zijn dezelfde dag nog verzonden. Helaas kan uw bestelling nog niet uitgeleverd worden omdat een of meerdere artikelen op dit moment niet in voorraad zijn.
Het betreft het volgende artikel: 132315 Only One Eenwieler 24-Inch Chrome ".
En toen had ik er genoeg van. Dan maar ietsje kleiner (20 inch), ietsjes goedkoper (€46) en morgen bezorgd door BOL.com, met die het nog nooit mis is gegaan.

Zeer slechte service!!!
Ik heb op een donderdag producten besteld die op maandag benodigd waren.
Op vrijdag bleek dat de hele levering gestaakt werd, doordat 1 product niet op voorraad was. Dit werd me duidelijk doordat er niets geleverd werd deze dag. Niet dankzij een telefoontje. Nadat ik op vrijdag zelf gebeld heb dat ik de andere producten wel wilde ontvangen, werd mij verzekerd dat dit 99% kans op zaterdag bezorgd zou worden. Op zaterdag echter weer niets! Na een telefoontje van mijn kant bleek dat er iets was misgegaan en dat de spullen niet meer geleverd konden worden op zaterdag, zondag of maandag. Dus kreeg ik het advies om de bestelling te annuleren.
In een tijdperk waarin we de hele wereld over kunnen en er technisch gezien heel veel mogelijk is, blijkt het onmogelijk om een pakje van Elst naar brabant te brengen in 3 dagen!!! Bizar en onacceptabel. Er werd niet nagedacht over oplossingen of mogelijkheden om mij tegemoet te komen. Heel dom dit. Zeker jammer gezien het concept erg leuk is en een groep mensen aanspreekt die verder denkt. Dat doen ze bij dit bedrijf blijkbaar niet.

Antwort von PlanetXL
Waardeloos, levering veel te laat
Onzinnige belofte, bezorgen binnen 1 dag. Op de website staat, bestellen voor 22 uur is volgende dag bezorgd, nou mooi niet. Donderdag om half 7 nieuwe diabolo stokjes besteld, vrijdagavond om 22.30 bevestiging gekregen dat het verstuurd is. Dat betekend dus verwerking op zaterdag en bezorging op dinsdag. Wat nou binnen 1 dag bezorgen! . Als ik dit had geweten had ik elders besteld, of gewoon in de winkel, nu een heel weekend een teleurgesteld kind in huis. Hij stond te springen toen hij hoorde dat hij de volgende dag al andere tricks kon uitvoeren, nu een sip vogeltje in huis..

Antwort von PlanetXL
Slechte communicatie en geen levering
PlanetXL stuurt in eerste instantie een mail dat 1 artikel uit mij bestelling niet leverbaar is (om 23 uur 's avonds waardoor er al weer een hele werkdag overheen gaat om het verder op te lossen). Teruggemaild dat ik het niet leverbare artikel wil wijzigen in een ander artikel. Daarop krijg ik de bevestiging dat mijn bestelling dezelfde dag nog verstuurd zou worden (helemaal compleet!). 2 dagen later moet ik zelf nabellen omdat ik niets meer heb gehoord en krijg ik te horen dat een ander artikel niet meer leverbaar is. Ik vind dit een zeer belabberde service en ga hier dus echt nooit meer wat bestellen.

Antwort von PlanetXL
PlanetXL met ook XL snelle bezorging, prima geregeld.
Ik meen dat ik misschien een maal eerder met PlanetXL te maken heb gehad, maar dat weet ik niet eens zeker.
Bij mijn bestelling vorige week viel mij in ieder geval de snelheid op waarmee ik het bestelde thuis kregen bezorgd. In deze tijd, waarin veel, en met name in de bezorging, fout gaat is dat opvallend positief.
De order is goed behandeld en tijdig aangekomen
Prima
Dr schreuder artikelen besteld en mooi op tijd thuisbezorgd
teleurstellend
Onze zoon van 10 kocht van zijn hard gespaarde centjes een diabolo met metalen stokjes, zijn huidige diabolo voldeed niet meer volgens hem, hij was toe aan een proffessionelere versie. Bijna 30 euro heeft hij besteed aan de nieuwe Diabolo!
In beginsel leek de diabolo het inderdaad waard. Hij was instaat om hem een hardere spin te geven en ook het rollen op de stokjes ging vele malen beter. Allerlei liften, trampolines en zelfs de zweep kon hij showen als een echte prof. Echter de diabolo was niet bestand tegen zijn intensieve gebruik de eerste dag al (5 februari) brak het touwtje en een paar dagen later vertoonde de diabolo scheuren!
Wellicht oud rubber? Vervolgens zocht zijn vader contact met de firma(12 februari), foto's werden toegestuurd(13 februari). De reactie was verwonderenswaardig en zeer teleurstellend niet alleen voor mij als ouder maar zeker voor mijn zoon van 10! "Heeft er een auto overheen gereden '? was de vraag! Nee beste mensen mijn zoon is een zeer fanatiek en vervent diaboloër! En is nu hij zijn spaargeld kwijt en heeft een diabolo die stuk is! Als service kon hij een nieuwe kopen met 20% korting(14 februari). Ik vraag me sterk af of dit een serieus gemeend aanbod is?
Een kind hier mee afschepen vind ik hoogst teleurstellend! En dit is zeker niet de wijze waarop ik beroepsmatig een klacht zou afhandelen met een van mijn klanten.
Daarom en nergens anders om geef ik deze firma een zware onvoldoende ik ben niet boos, maar heel erg teleurgesteld en vraag me af hoe ik dit mijn zoon van 10 ga uitleggen...
Hoe zet hij zijn hobby waar hij zo gedreven in is nu voort?
Geld om een nieuwe Diabolo te kopen heeft hij niet meer,
erg jammer....

betrouwbaar
Nog nooit vervelende ervaringen gehad,een aanrader
het was heel goed met jullie zaken te doen
zeer goed ik kan niet anders zeggen
Retourtje nee, beter een enkeltje
Bah, moet ik iets ruilen en moet ik de retourkosten ook nog betalen, wat eerst een niet zo'n duur presentje leek te zijn wordt nu toch nog duur. Gelukkig hoefde ik ook nog niet de verzendkosten voor de nieuwe bestelling te betalen, anders hadden de kosten voor de verzending duurder geweest dan het cadeau.
Voor de service en de behandeling ben ik wel tevreden.

Laattijdige levering
Op vrijdag 14 december plaatste ik een bestelling voor 2 artikels: een set jongleerkegels en een instructieboekje. Het eerste artikel was in voorraad, het tweede zou op 18 december weer in voorraad zijn. Dit was bedoeld als kerstgeschenk voor één van mijn kinderen.
Op 21 december hebben we de klantenservice gecontacteerd en er werd ons verzekerd dat de bestelling voor kerstmis zou geleverd worden. Op 24 december opnieuw getelefoneerd, deze keer werd ons gezegd dat de bestelling op 27 december zou geleverd worden. De status van de bestelling op post NL is niet betrouwbaar. Deze geeft als leverdatum altijd 'vandaag' aan. Helaas is er tot op heden nog niets geleverd en kon ik mijn kind op kerstavond geen kadootje geven...

goed
Goede/snelle levering ook in de decembermaand
PlanetXl werkt met POSTNL en die zorgen voor de goede bezorging.
Prijzen beetje flauw, maar bezorgen super snel!
Beetje flauw dat je bij een bestelling van 50 euro gratis verzendkosten krijgt en bij mijn bestelling van 49,50 niet. Zelfs niet nadat ik heb gebeld voor een actie code, daar hadden ze een goede beurt mee gemaakt & had ik er iedereen over verteld..
Of Maak de producten 50ct duurder voor betere service.
Bezorg Service wel goed, super snel bezorgd.
Ontevreden en afwachtend op een betere service
Wij hebben 2 producten 2 maanden geleden besteld en nog niet ontvangen.
Ook wordt er verkeerde informatie doorgegeven via deze site.
De verwachte uitleverdatum was 7 september.
Deze datum is inmiddels verstreken zonder dat wij hier een
mail van hebben ontvangen over een nieuwe verwachte leverdatum.
Verder kreeg ik te horen dat als je meerdere producten hebt besteld en 1 of meerdere producten niet op vooraad is de andere producten gewoon weer verkocht mogen worden wat zorgt voor een constante probleem omdat als het andere product inmiddels is aangekomen de eerste weer verkocht is en dat is ons al 2 keer gebeurt in deze bestelling.

Antwort von PlanetXL
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.