Jullie beantwoorden alle vragen die ik gesteld heb, hoe gek mijn vraag ook was. En ik heb heel veel ervaring opgedaan toen ik bij jullie in de showroom was. Hartelijk dank voor alle informatie. Hoogac... Mehr ansehen
Eens in de tijd wordt er wel een bestelling geplaatst, voornamelijk wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd. En elke keer is het weer verrassend omdat er of een korting wordt gegeven of dat je... Mehr ansehen
MyTenga doet precies wat ze beloven. de volgende dag geleverd. track&trace van postnl met alle opties die postnl bied. Prima verpakt niemand kan zien wat je besteld hebt. en de producten zitten i... Mehr ansehen
Al ongeveer 2 jaar verschillende bestellingen bij MyTenga gedaan. De producten worden altijd zeer goed verpakt geleverd en zijn de volgende dag binnen. De producten zijn altijd van top kwalitei... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jullie beantwoorden alle vragen die ik…
Jullie beantwoorden alle vragen die ik gesteld heb, hoe gek mijn vraag ook was. En ik heb heel veel ervaring opgedaan toen ik bij jullie in de showroom was. Hartelijk dank voor alle informatie. Hoogachtend Michel.
guud stuff
guud stuff
They got guud stuff, guud prices. What more could you want?
Uitstekende adviezen en boven gemiddelde service bij Mytenga
Kon keurig terecht in de showroom, waar je in een relaxte sfeer onder het genot van een kopje koffie alle getoonde poppen van de verschillende merken kon bekijken en aanraken. Kon met alle vragen terecht, werd gewezen op enkele voors en tegens van bepaalde poppen en heb ter plekke een nieuw WM hoofd uitgezocht. Daarnaast heb ik samen met Niels nog een extra hoofd via hun website besteld. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en na enkele weken was het hoofd in goede conditie bezorgd. Ik heb al wat ervaring met het kopen van dergelijke poppen op andere buitenlandse websites, maar de correctheid en de service by Mytenga gaat velen malen verder, dus dit wordt mijn vaste adres.
mytenga is echt een bedryf die het vak …
mytenga is echt een bedryf die het vak verstaat altijd tijd voor je vragen krijgt altijd snel antwoord top bedrijf blijf vooral zo doorgaan mvg jorgen compeer
Vragen snel beantwoord
Ik heb in 1 maand tijd veel vragen gesteld over de real sex dolls. Het punt met een real sex doll is dat men die niet zomaar koopt en veel informatie gewenst is. In deze maand weken zijn het best een hoop vragen geweest, die allemaal binnen korte beantwoord zijn.
Heel goede service
Ik heb lang getwijfeld om te bestellen, maar ik heb uitleg gevraagd en ik heb goede antwoorden gekregen. Ze hebben geduld en een luistert oor. Ik ben heel blij met de service want je kan alles vragen en je krijgt altijd een goeie antwoord. Ik raad iedereen aan om bij MYTENGA te bestellen.
MVG Pascal
Snelle levering !!
Snelle levering en Discrete
Snelle levering en gewoon in een kartonnen doosje zodat niamand kon zien wat het was zoals beloofd op de site!
Topprodukten en topservice
Zeer duidelijk en overzichtelijke webshop waarin precies wordt aangegeven welke produkten per direkt beschikbaar zijn. De bestelde produkten zijn exact volgens de eerder genoemde levertijd snel en veilig bij mij thuisbezorgd. Met MT zit het goed.
Al ongeveer 2 jaar verschillende …
De producten zijn altijd van top kwaliteit en daarover valt niks negatiefs te zeggen.
Kortom, MyTenga heeft een goed aanbod, geweldige service en scherpe prijzen voor de items die je daar kan kopen.
MyTenga kan ik dus zéker aanraden!
Heerlijk vagina
Geweldige klant belevenis
Snelle levering, Geweldige klanten service en discreet!
Stuur een mail krijg binnen een uur een reactie!
Perfecte snelle service weer van Mytenga
Snelle en discrete levering.
Ik vind het fijn om bij jullie iets …
Ik vind het fijn om bij jullie iets bestellen want alles verloopt goed bij jullie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.