Gjensidige Bewertungen

21'973

1. Versicherungsagentur

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskab med virksomhed i Danmark, Norge, Sverige og Baltikum. Gjensidige etablerede sig i Danmark i 2006 og tilbyder forsikringsydelser og -produkter til: Privat, Erhverv, Landbrug samt Kommuner og regioner. Du kan finde mere information på www.gjensidige.dk

Hervorragend

21'973 Bewertungen

Bittet Kunden um Bewertungen

Alle Bewertungen

(21'973)

2'155 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Schnelle und unkomplizierte Bearbeitung…

Schnelle und unkomplizierte Bearbeitung von Anfragen. Schnelle und zielführende Reaktionen auch via Mail. Die digitalen Informationen sind super.

30. März 2026

Hi Ulrich

Thank you very much for the five stars and the kind words. We’re delighted that you’re satisfied – it means the world to us.

Wishing you a great day.

Julie

perfekt

nett, zuvorkommend, kompetent und schnell. alles perfekt.

5. April 2026

Hi Bettina

Thank you very much for the lovely review – we truly appreciate it.

Wishing you a great day.

Julie

Perfekter professioneller Kundenservice

Perfekter professioneller Kundenservice, schnellste Bearbeitung meiner Anfrage, absolut lösungsorientierte Antwort. Nach kurzer Zeit war meine anfrage geregelt. TOP!

6. Dezember 2024

Hello DR. Gabriele

Thank you very much for your review and positive feedback! We are delighted to hear that you had a great experience with us. 😊

Best regards,

Kompetente Hilfe

Kompetente Hilfe. Sehr netter Ansprechpartner. Unkompliziert. Alles prima

16. Januar 2024

Hej Silke

Tusind tak for de 5 stjerner 🤗

Hvis du har spørgsmål til dine forsikringer eller hvis du blot ønsker en forsikringsgennemgang, så er du altid velkommen til at kontakte vores kunderådgivere på telefon +45 70 10 90 09.

Skulle der være yderligere vedrørende din anmeldelse, er du meget velkommen til at kontakte os på some@gjensidige.dk.

Du ønskes en dejlig dag.

Helen

Person kontakten

16. Januar 2024

Hej Marian

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os 🤗

Du ønskes en dejlig dag.

Helen

Grausam

Zum brechen! Seit Wochen meldet sich keiner, man sitzt als Deutscher auf seinem Schaden den ein Fahrer aus litauen verursacht hat. Die Antwort ist ein weiterer Hohn ...Im System nicht zu finden... selbst Germanyatintereuropeag. hat sie bereits 2x angeschrieben.
Unfall vom 19.07.2023 in Deutschland, Berlin, Criegernweg/Am Tierpark

Ihr Zeichen: B-FS 9918

Sehr geehrte Damen und Herren,

im Rahmen des Grüne Karte Systems sind wir beauftragt, o. g. Schadensfall im Namen des Deutschen Büros Grüne Karte e. V. für Rechnung des ausländischen Kfz-Haftpflichtversicherer ADB Gjensidige zu regulieren. Führen Sie bitte die zukünftige Korrespondenz in dieser Angelegenheit mit uns unter Angabe der o. g. Schadennummer. Wir haben die ADB Gjensidige bereits um Deckungsbestätigung und um Übersendung der Schadenmeldung gebeten.

19. Juli 2023

Hi Claudia,

I'm sorry to read that we haven't met your expectations.
Unfortunately, I haven't been able to locate you in our system, so I have asked you to provide us with some more information in order for us to investigate your case.

Alt 100% i orden

24. Juli 2023

Hej Ove,

Tusind tak! Dejligt, at det er sådan, du oplever os.

Du ønskes en skøn dag.

Immer erreichbar und Personlich

Immer erreichbar und Personlich ! Super mange tak Danke Thx ... :-))

22. Juli 2021

Hej Marius

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :-)

Venligste hilsner
Emina, Gjensidige

Perfekt

Perfekt, super

3. März 2021

Hej Jens

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har fået hurtig og kompetent behandling. Det er jeg rigtig glad for. Det er jo præcis sådan, det gerne skulle være hver gang. Og tusind tak for, at du har taget dig tid til at skrive det i en anmeldelse. Og så oveni købet en 5-stjernet! Det betyder utrolig meget – så tusind tak.

Rigtig god dag

Bedste hilsner
Jon, Gjensidiges Trustpilot-Team

Der Handwerker war sehr freundlich und…

Der Handwerker war sehr freundlich und kompetent. Leider kann mir bei dem Schaden nicht geholfen werden.

31. August 2020

Hej Heiko
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores håndværker i forbindelse med vurdering af din skadesag.
Rigtig god dag.
Venlig hilsen
Susan, Gjensidiges Trustpilot-team

Alt i topklasse

9. März 2020

Hej

Vi kan kun være yderst stolte, når vi får sådan en flot anmeldelse fra vores forsikrede. Hvor er det bare godt at høre, at det hele har været i topklasse. Vi håber, at vi kan levere sådan en god oplevelse igen, hvis du skulle være så uheldig at få brug for os en anden gang. 1000 tak for din flotte feedback.

Du ønskes en god dag.

Julie, Mølholm Forsikring

Der er bare kanon service

6. März 2020

Hej Benny

Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner, som du har givet os med på vejen. Dem er vi meget stolte af at modtage. Hvor er det skønt at høre, at du har været tilfreds med vores service. Så bliver det ikke meget bedre.

Du ønskes en rigtig god dag.

Julie, Mølholm Forsikring

super service og flink personale

11. Juli 2019

Hej AO

Tusind tak for de rosende ord. Jeg er glad for at høre, at du har været glad for mine kollegers indsats og den service, du har modtaget. Tusind tak for din anmeldelse og de fem fine stjerner. Dem sætter vi pris på.

Hervorragend

22. Februar 2018

Hej Steffen

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er dejligt at læse, at du er tilfreds med vores service.

Morten, Mølholm Forsikring

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen. (21'973 Bewertungen)