Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst administration ever. They are not in control of payments and recharge members twice despite the fee has already been drawn duly by Betalingsservice. And we are asked to approach Kundes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fitness dk er uden sammenligning Danmarks absolut bedste fitnesskæde! Har man de ekstra 100 kr. om måneden det koster (set i forhold til de øvrige nærmeste konkurenter), så får man det absolut bedste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstraordinære faciliteter Jeg skiftede fra et andet center til FitnessDK for 1 måned siden, og jeg må indrømme at deres vedligeholdelse/rengøring, spektrum af udstyr og udbud af hold er langt bedre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var vigtigt for mig at vælge et fitnesscenter hvor jeg synes at det var rart at komme og hvor der var en god atmosfære. Det gør at man fortsætter selvom det går mod koldere og mørkere tider, og... Mehr ansehen

1. Fitnessstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

fitness dk er en kæde af fitnesscentre beliggende i Storkøbenhavn samt de større byer i Danmark. fitness dk har fokus på at tilbyde en høj standard af kvalitet både hvad angår faciliteter, koncepter samt vejledning og service.

Alle Bewertungen

(1'828)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Are they about to go Bankcrupt?

And we are asked to approach Kundeservice instead as if this was a customer problem instead of empowering their staff to handle it locally.

Make sure to check you account statement!

19. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine og rene lokaler og omklædning

Fine og rene lokaler og omklædning. Altid upåklagelig service, især inde på Royal, hvor Lucas udviser en sjældent set kundepleje og sender folk smilende ud af døren.

15. Dezember 2018

Godt personale

Godt personale, god betjening, gode træninger

13. Dezember 2018

Hej Kim,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center, samt vores personale.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse og venlig…

En rigtig god oplevelse og venlig service i centret i Hørsholm

12. Dezember 2018

Hej Nicolai,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi håber at du fortsat bliver mødt med et smil.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opkrævning for løbende måned + 3 måneder ved opsigelse!

Tænk at man som virksomhed kan være så ignorant, og være så lidt servicemindet..

Opkrævning for løbende måned + 3 måneder ved opsigelse!

Jeg kontakter FitnessDK via mail, medio september for at udmelde mig. Dette vil sige, at jeg selvfølgelig skal betale for oktober (løbende måned + 1 måned).

Her modtager jeg ganske hurtigt svar, hvori der står at jeg allerede er meldt ud fra maj af. Jeg gør jeres medarbejder opmærksom på, at det ikke er tilfældet, eftersom jeg stadig (retmæssigt) betaler mit abonnement.
Herefter indsender jeg alle mine transaktioner, for at vise, at jeg stadig betaler, og at jeg fortsat ønsker at blive meldt ud. På nuværende tidspunkt er vi medio oktober.

Svartiden bliver længere og længere, og strækker sig flere gange til +/- 5 dage, hvilket er med til at forsinke hele processen.

Nu nærmer vi os november, og jeg kan se at FitnessDK trækker penge via min PBS aftale. Jeg gør opmærksom på dette i en mail.
Med endnu længere svartid, bliver jeg så mødt at stor arrogance, hvori jeg bliver oplyst, at jeg har haft oprettet mig på et forkert CPR-nummer, og derfor ikke har været meldt ud, og at der intet kan gøres grundet medlemsbetingelserne.

Jeg svare trodsigt, at jeg har ønsket en udmeldelse, og at det må være en service fra FitnessDK's side, at finde mig som kunde i systemet, og melde mig ud. I kunne trods alt blot have bedt om mit medlemsnummer fra start. Svaret til min mail lyder, at det eneste FitnessDK kan gøre, er at melde mig ud fra medio november + 1 måned..

December nærmer sig, og IGEN trækker FitnessDK penge.

Svartiden fra sidste henvendelse (og jeg har endda sendt 2 mails), var 8 dage.

Nu er min tålmodighed nær lig 0, og jeg har altså betalt for 2 ekstra måneder, selvom jeg ikke har benyttet mig at abonnementet siden september. Der står INTET i medlemsbetingelserne angående forkert CPR, og ej heller at dette skal oplyses ved udmeldelse - blot medlemsnummer. Havde i blot efterspurgt medlemsnummeret fra første mail, så kunne jeg være meldt ud fra september. Nu har jeg skulle betale 2 gange 269 DKK som studerende.

Jeg takker og bukker for Danmarks værste service.

12. Dezember 2018

Hej Nicolai,

Vi har kigget din sag igennem igen.

Du har oprettet et medlemskab via vores hjemmeside den 25. november 2017. Den 8. marts 2018 opsiger du dette medlemskab via vores hjemmeside. Herefter stopper medlemskabet efter gældende regler.

Den 7. maj 2018 opretter du et nyt medlemskab på et cpr nummer vi er oplyst ikke er dit.
Dette medlemskab har du ikke opsagt. I din opsigelse giver du os oplysninger på dit medlemsnummer, som korrekt er opsagt. Vi har derfor ikke besvaret dine henvendelser i ond tro,da vi ikke har bekendtskab med, at du med andre personlige oplysninger har oprettet et nyt medlemskab efterfølgende.

Vi har bedt om yderligere oplysninger i vores korrenspendance, som vi først får fra dig efter 20 dage.

Min kollega har i dag igen besvaret din mail og forklaret dig, at du har penge til gode. Hvis du derfor har spørgsmål til hvordan du får dem udbetalt bedes du besvare henvendelsen via mail. Jeg kan se, at du skriver at du skal betale for december, dette har vi også bekræftet i mail at du ikke skal.

Elsker centret

Elsker centret! Hyggelige, søde, flinke og dygtige mennesker!

Hej Ingvill

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center, samt vores personale. Vi håber at du fortsat bliver mødt med et smil.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er glad for at være tilbage efter 3 års…

Er glad for at være tilbage efter 3 års pause... Det er lettere at overholde aftaler med andre end bare sig selv 😅👍

Hej Marianne

Vi er meget glade for at høre, at du vendt tilbage til os efter 3 år.

Vi ønsker dig en rigtig god træning.

Super lækkert center (Frb

Super lækkert center (Frb. Alle), hvor alt udstyr er helt nyt og velfungerende

Hej Nablito

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center og udstyr.

Bliver ikke meget bedre

Havde fået 5 stjerner hvis der var p pladser(box)

Hej Nablito

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center, trods parkingen ikke dækker dækker dine behov.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alt er godt undtage at tage bad nøgne…

Alt er godt undtage at tage bad nøgne foran alle og kommer i savner nøgne . Jeg synes at det skal være gardiner i bade plads for hver person .

Hej Ramzie

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i.

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores andre faciliteter end badet, Vi tager dit imput med videre, om du får ønsket opfyldt kan vi desværre ikke love.

Vi ønsker dig en rigtig god træning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mette er den bedste manager

Mette er den bedste manager, hun er altid smilende, og giver en god service.
5 stjerner herfra.

Hej Kunde

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores Manager, det er vi sikker på at hun bliver meget glad for at læse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er glad for deres gode service.

2. Dezember 2018

Hej Wictor.

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center samt vores service.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slidt og beskidt

Fitness DK i Køge “Den Hvide By” virker slidt og beskidt. Af de maskiner som har indbygget TV, der virker TV’et ikke ordenligt i de fleste, dvs. enten er der ikke lyd eller så er billedet meget flimret.
Dampbadet er næsten også altid i stykker. Det virker kun ca 25% af tiden.
Der er også meget beskidt, bl.a. med støv og spindelvæv i træningslokalet, men værst er skimmelsvampen i badeområdet. Der er helt sort af svamp, som ikke bliver fjernet på trods af opfordringer hertil.
Jeg har oplevet flere som er blevet syge af at bruge dampbadet (når det en sjælden gang imellem virker) inklusiv mig selv. Så der er formentlig vira i rørsystemet.
Der er ingen opsyn med de medlemmer som bruger badefaciliteterne, og det betyder at hygiejnereglerne ikke bliver overholdt, hvilket er ret ulækkert.
Det er åbenbart heller ikke påkrævet at man træner i træningstøj eller bruger et håndklæde på maskinerne, hvilket også er uhygiejnisk.
Det eneste positive der er at sige om centret er, at personalet er smilende og imødekommende, og der generelt er en venlig og behagelig atmosfære i træningslokalet blandt medlemmerne.

30. November 2018

The best ever :o)

28. November 2018

Hi Karin,

thank you so much for your review.

We truly appreciate that you took the time to write it.

We are very happy to hear that you enjoy our gym.

Have a good workout.
Kind regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ellers været glad for at komme i…

Har ellers været glad for at komme i deres centre. Men har derværre haft en kedelig oplevelse, grundet flytning, det er Gået galt med PBS og de sendte fysiske rykkere der aldrig nåede frem, selv om at alt ellers kører online kan man ikke finde ud af sende regning på mail. Resultat: røg til inkasso med tilhørende eksta regninger. Opsagt nu, men manglede at betale regning for opsigelse måned, den kan så kun betales i et af deres centre, ikke noget med at overføre via bank ?? På den downloadede regning står der ikke engang et konto nummer. Godt nok utroligt når man tænker på at man sagtes kan betale online ved oprettelse.Tak for denne gang fitness.dk

Hej Eugene,

mange tak for din anmeldelse og den tid du har lagt i den.

Vi har kigget på din sag og vil gerne i kontakt med dig for at gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Du bedes henvende dig til medlemsservice@fitnessdk.dk hvori du forklarer din situation. Hvis du skriver att: Diana i mailen, vil den komme det rigtige sted hen.

God dag.

Great gym

great gym with all the features you need

Hi Florea,

thank you so much for your review.

We truly appreciate that you took the time to write it.

We are very happy to hear that you enjoy our gym and staff.

Have a good workout.
Kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode faciliteter og virkelig venligt og…

Gode faciliteter og virkelig venligt og motiverende personale!

Hej Andrea.

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center samt personale.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er kommet godt igang med min dans

Jeg er kommet godt igang med min dans, ikke mindst pga den særdeles
gode instruktør

25. November 2018

Hej Ingrid.

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center samt personale.

fitness dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr