Hun var var i mødekommende,kompente & "smilende" kunne jeg man mærke via telefonen. Kundeservice løste min problem med det samme og yderligere sagde hvis der kom yderligere problemer skulle jeg... Mehr ansehen
Normalt alt i orden men ingen sol i går systemet virkede ikke i slagelse. men søde medarbejde på hotline nr.
God service da min solbehandling pludselig stoppede. Jeg ringede til service og fik en sød medarbejder i tale der tilbød mig at få resten af min sol i en anden af solarie. Altid virkelig hjælpsomme
Vom Unternehmen geschrieben
Look great and feel good with a premium brand you can trust. Established in Denmark in 1995, CLUBTAN is one of Europe’s fastest growing beauty franchises. With over 110 shops in three countries, CLUBTAN is enabling entrepreneurs to build highly successful businesses - pioneering a new aspirational culture of tanning - shattering poor perceptions through a proven subscription-based model, and using state-of-the-art equipment and expert skin type analysis to achieve incredible results.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Synes det godt kun blive gjort noget…
Synes det godt kun blive gjort noget mere rent og få noget mere papir op
Normalt alt i orden men ingen sol i går…
Imødekommende,kompent & kvalitet.
Kundeservice løste min problem med det samme og yderligere sagde hvis der kom yderligere problemer skulle jeg ringe med det samme jeg var i centeret.
Det er sku en serviceminded, kompetent medarbejder der møder og løser ens udfordringer i øjjenhøjde på et kort kald på ca 1-2 min. Man.
5 stjerner herfra ., Sældent man finder sådan en kunde serive i 2026. Hun fortjener sku en løn forhøjelse ;) og Clubtan levere sku hvergang med deres
sol og lækre indretninger. Klart at anbefale. Well done og Tak for hjælpen.
God Service
Virkelig fedt center
Virkelig fedt center! Meget komfortabelt atmosfære og nem betalingssystem. Derudover har jeg været forbi i mandags, og glemt min halskæde i en af kabinerne. Så ringede jeg til kundeservice og en virkelig sød dame hjalp mig med at sende et brev afsted, omkring at finde det, så lad os håbe det lykkes🔥🙏
Nu hører jeg til ClubTan Amagercentret
Nu hører jeg til ClubTan Amagercentret. Et helt nyt og super lækkert center. Jeg skulle lige finde det på 1. Sal i Amagercentret. Men super godt når man går en turbo centret alligevel og det er koldt udenfor. De helt nye sole er der sat op.
Jeg bruger Club tan i Haderslev…
Jeg bruger Club tan i Haderslev forleden dag havde jeg et problem med min MobilePay Jeg ringede til dem de var super dygtige 👍. Og vi fik løst problemet rigtig hurtigt 🤩
Super kundeservice
Troede jeg havde afmeldt mit abonnement, da jeg ikke har haft mulighed for at bruge det de sidste måneder. Men der var sket en fejl og ringede derfor til kundeservice og forklarede situationen, som godt kunne se jeg ikke havde brugt mit abonnement i lang tid, og fik derefter refunderet det beløb det drejede sig om, uden problemer. Så meget tilfreds med både kundeservice og solcentret.
You Might think it’s a good sunbed place…
Might think it’s a good sunbed place witch it is until u get a subscription and they take £45 pounds out your account for canceling and even when u cancel u have more money coming out I think its a brag and this happens to a lot of people very crafty people I phones up and the women was very rude
God service da min solbehandling…
Ansigtsblæser virkede ikke i box 2 😬✌️🥵
Jeg hade glemt min halskæde der nede og…
Jeg hade glemt min halskæde der nede og kom hurtigt ind med hjælp af den beste kundeservice mederabejder og fik den igen tak og kæmpe stort TAK. Elsker Sydhavnen. 2450
Meget pænt, rent og gode solariums
Meget pæne og velholdte lokaler, gode maskiner, der er altid pænt og rent, nem betjening, Air cooler er genialt efter sol, samt aftersun creme.
Ved fejl er kundeservice nemme at få fat på og meget hjælpsomme.
Dygtig og kompetent medarbejder som…
Dygtig og kompetent medarbejder som hjalp mig og gjorde det rigtig godt 👍🏻 🤗
Kundeservice er på virkelig højt niveau
Kundeservice er på virkelig højt niveau. Jeg fik ikke logget ud af min clubtan konto i deres Solcentrer på Frederikssundsvej hvilket resulterede i at en anden havde brugt min soltid i dag - altså mit abonnement, så da jeg selv forsøgte at booke en kabine sagde maskinen at jeg jo lige har brugt solen og ska vente 40 timer.
Jeg ringer til deres nummer og får det løst med dem og jeg ligger nu i solen. Virkelig fantastisk! Ingen der mistænker en for at tale usandt osv - det sætter jeg stor pris på. Desuden altid så rent og pænt og solene er mega gode!
Fint solcenter har brugt det af flere…
Fint solcenter har brugt det af flere omgange , pænt og rent

Antwort von CLUBTAN
Blandet oplevelse
Ikke de mest smarte solarium, i city2 Høje Taastrup, men pæn og ren. Minus var der skulle meget blæser til, og stadig man var svedig.
I Jylland er der denne kæde Beauty Tan, der er man ikke gemsvedig.
Snart ved jer at, man først kan komme ind, efter betaling. Så det ikke er varmestue.
Den solarium jeg har i, virke ene ansigt lamper ikke for godt. Så super service jeg fik, da jeg ringe og fortalte det.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.